Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Immax Neo diaľkový ovládač RGB+CCT pre Zigbee

Zobraziť katalóg
Immax Neo diaľkový ovládač RGB+CCT pre Zigbee
4,3 12 hodnotení
Stmievač osvetlenia – bezdrôtový, stmievanie, vypínanie, kompatibilný s Philips HUE
Kód:  IMMX18009 Produktové číslo:  07007L
Immax Neo diaľkový ovládač RGB+CCT pre Zigbee Predaj skončil

Immax Neo diaľkový ovládač RGB+CCT pre Zigbee

Immax Neo diaľkový ovládač RGB+CCT

Praktický bezdrôtový ovládač Immax Neo RGB+CCT

Diaľkový ovládač Immax Neo RGB+CCT je špeciálny ovládač pre LED žiarovky Immax Neo s podporou ZigBee. Prostredníctvom tohto praktického ovládača môžete stmievať a vypínať LED žiarovky Immax Neo. Vďaka tomu budete mať stav osvetlenia v domácnosti kedykoľvek pod kontrolou. Praktickou vlastnosťou je aj podpora technológie Philips HUE.


Kľúčové vlastnosti diaľkového ovládača Immax Neo RGB+CCT

  • Kvalitné spracovanie
  • Napájanie ovládača batériou
  • Kompatibilný s Philips HUE
  • Jednoduchá inštalácia
  • Ovládač pre produkty Philips HUE a ZigBee
Immax Neo diaľkový ovládač RGB+CCT

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:
» Všetky stmievače osvetlenia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, ako mám tento ovládač prepojiť s Philips Hue?

Dobry den, funguje tento ovladac priano so ziarovkou alebo potrebuje dalsie zariadenie typu hue bridge?

Dobry den, mam Immax Smart Bridge Pro a tento ovladac, chci se zeptat, jak jde udelat, aby jsem mohl svetla ovladat jak pres bridge, tak pres ovladac. Jakmile sparuju svetlo s bridgem, tak uz nejde s ovladacem a obracene. Diky moc

Dobrý deň. Chcem sa spýtať. Mám problem s obladanim LED pásika týmto ovládačom. Keď podržím tlačidlo 1 2 alebo 3 na 3 sekundy tak mi to reaguje a zabliká mi LED pásik. Ale potom už neovládam nič. Nereaguje + - ani farecna ruletka a ani on/off tlačidlo ... kde môže byť problém ???

Dobrý den, funguje to jako bridge i pro jednobarvné stmívatelné žárovky této značky, nebo jen pro ty měnící barvu. Děkuji.

is this remote what I need in order to connect my individually bought IMMAX-lamps to my Alexa?. when I try to install is they tell me to connect a bridge and without a bridge I cannot connect it to Alexa. thanks.

Dobrý den je tento ovladač kompatibilní s dvouma žárovkama philips hue model 9290002617 (barevné Gu10)? Diky za odpověď.

Dobrý den, Zakoupil jsem tuto žarovku. Ovladač sparuji dle navodu ale reagují pouze tlačítka jasu + - Kolečko na změnu barvy nereaguje. Zkoušel jsem dle návodu restartovat žarovku i ovladač ale beze změn

Diskusia a poradňa k Immax Neo diaľkový ovládač RGB+CCT pre Zigbee
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IMMAX Neo dálkový ovladač RGB+CCT pro Zigbee 3.0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Immax Neo RGB + CCT távirányító Zigbee-hez.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií