AD homeoffice AD homeoffice

IMPERIAL DABMAN i600 black

Zobraziť katalóg
IMPERIAL DABMAN i600 black
Rádio – DAB+, FM, 2× reproduktor, 1× subwoofer, displej, UPnP, DLNA, Bluetooth, WiFi, budík, ekvalizér, ovládač, USB, 3.5mm jack, AUX, Ethernet, F konektor
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  JT921p Produktové číslo:  V062a
IMPERIAL DABMAN i600 black 168,13 € Rozbalené

IMPERIAL DABMAN i600 black

IMPERIAL DABMAN i600 black je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Imperial Dabman i600 je internetové rádio, ktoré sa môže pochváliť štíhlym vežovým dizajnom, ktoré je schopné prijímať aj DAB+ a FM stanice. K internetu ho môžete pripojiť LAN portom alebo pohodlnejšie pomocou bezdrôtovej WiFi. Sľubuje vynikajúci zvuk, ktorý obstaráva dvojica zabudovaných reproduktorov a jeden 4" subwoofer. Okrem toho môžete využiť možnosti prehrávania hudby z USB portu alebo AUX vstupu. Nechýba ani 3,5 mm výstup pre slúchadlá, F konektor a na ovládanie slúži diaľkový ovládač alebo aplikácia, ktorú si stiahnite do svojho smartfónu.

Prednosti čierneho internetového rádia IMPERIAL DABMAN i600

  • Príjem rádia z internetu aj DAB+ a FM
  • Konektivita WiFi, Bluetooth, UPnP
  • Prehrávanie z USB alebo AUX
  • Farebný TFT displej s uhlopriečkou 2,8"
  • Diaľkový ovládač alebo ovládanie smartfónom
  • Dva 3" reproduktory + 4" subwoofer
  • Kompaktné rozmery

Rad funkcií a diaľkové ovládanie

Rádio Imperial Dabman i600 je vybavené prehľadným farebným displejom s 2,8" uhlopriečkou. Na ňom budete mať prehľad o prehrávanej skladbe a iste oceníte aj fakt, že je podsvietený. Vďaka technológiám UPnP a Bluetooth môžete k rádiu pripojiť aj ďalšie múdre zariadenia a prehrávať audio skladby priamo z nich. Na displeji je navyše zobrazovaný čas a svoje miesto tu má aj funkcia budíka, časovača vypnutia, obľúbených pamätí, stmievača, ekvalizéra alebo SMS Push. Výhodou je tiež pevná skrutkovacia anténa alebo batérie do diaľkového ovládača už v balení.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Šírka
150 mm Hotovo!
Výška
295 mm Hotovo!
Hĺbka
165 mm Hotovo!
Hmotnosť
2,59 kg Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
150 mm Hotovo!
Výška
295 mm Hotovo!
Hĺbka
165 mm Hotovo!
Hmotnosť
2,59 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre IMPERIAL DABMAN i600 black
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií