AD homeoffice PET

INDESIT BIAA 13P F K

Zobraziť katalóg
INDESIT BIAA 13P F K
4,5 2 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 187.5cm, A+, objem chladnička/mraznička 210/73l, hlučnosť 44dB, antibakteriálna ochrana, No Frost, 3 sklenené poličky, mraziaci výkon 2kg/24hod., čierna
Kód:  FAC2451f2 Produktové číslo:  BIAA13PFK Stránky výrobcu

INDESIT BIAA 13P F K

Moderná chladnička

Kombinovaná 187,5cm chladnička INDESIT BIAAA 13P F K v príťažlivom čiernom vychotovení bude dizajnovým spestrením každej kuchyne. Jej čistý vzhľad so zapustenými madlami nezovšednie ani po dlhšej dobe. Pritom nesiaha len na krásu, ale aj na funkčnosť. S touto chladničkou môžete zabudnúť na nepríjemné ručné odmrazovanie, BIAA 13P F K to vďaka samoodmrazovaciemu systému No Frost vykoná za vás. Funcia Eco automaticky nastavuje optimálnu teplotu pre chladiacu i mraziacu časť, preto budú potraviny skladované pri správnej teplote, bez mrhania energiou. Osvetlenie Twin Light efektívne osvetlí celý priestor. Chladnička sa chváli antibakteriálnou ochranou vnútorného priestoru minimalizujúcou výskyt nežiaducich plesní a baktérií .

Vnútorný priestor

Chladnička sa vyznačuje efektívne využitým vnútorným priestorom v oboch častiach, hodí sa aj do početnejších domácností. Celkovo teda na uloženie potravín ponúka 283l objem, ktorý pojme aj veľký nákup . V hornej časti nájdeme 4 poličky a dve priehradky s polovičnou šírkou na zeleninu a ovocie. Do priestoru dverí uložíte aj vysoké fľaše a veľa ďalších potravín v 4 poličkách. Mraznička je vybavená tromi zásuvkami pre pohodlné uloženie mäsa alebo zeleniny, nájdete tu aj tri zásobníky ľadu. Hodí sa aj pre dlhodobé uloženie potravín. Mechanické ovládanie je umiestnené v hornej časti a zaisťuje jednoduchú obsluhu.

Parametre špecifikácia:

Hlučnosť:
44 dB

Chladiaca časť:
4 police z bezpečnostného skla, z toho 3 výškovo nastaviteľné
4 priehradky vo dverách
2 zásuvky na zeleninu
Osvetlenie vnútorného priestoru Twin Light

Mraznička:
3 plastové priehradky
Tri zásobníky ľadu
Mraziaci výkon: 2 kg/24 hod

Všeobecné informácie:
Typ rukoväte: bez madla
Beznámrazová technológia: No Frost
Funkcia Eco

Antibakteriálna ochrana vnútorného priestoru

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre INDESIT BIAA 13P F K
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDESIT BIAA 13P F K.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií