PET AD homeoffice

INDESIT BWE 71453X WSSS EU

Zobraziť katalóg
INDESIT BWE 71453X WSSS EU
Práčka s predným plnením A+++, 7kg, 1400ot./min., Hlučnost 60/80dB, 16 programů, Invertorový motor, 85x59.5x54cm, Vlna, Rychlé praní, Eco program, Digitální displej, Push&wash, Program na odstranění skvrn
Kód:  INDPR010 Produktové číslo:  F102910 Stránky výrobcu
INDESIT BWE 71453X WSSS EU Predaj skončil

INDESIT BWE 71453X WSSS EU

Indesit BWE 71453X WSSS EU je voľne stojaca, spredu plnená automatická práčka, do ktorej sa bez problémov zmestí až 7 kg bielizne naraz. Patrí do úspornej energetickej triedy A+++ a určite oceníte aj nízku hlučnosť, ktorá pri bežnom praní nepresiahne hranicu 60 dB. Disponuje klasickým bielym dizajnom, takže krásne zapadne do akejkoľvek modernej domácnosti. Modely Innex vynikajú predovšetkým praktickosťou, kde stlačením jediného tlačidla spustíte prací cyklus a efektívne tak vyperiete bežne znečistenú bielizeň už za 50 minút.

Kľúčové vlastnosti Indesit BWE 71453X WSSS EU

  • Cenovo dostupná, spredu plnená práčka
  • Energetická trieda A+++
  • Program pre odstraňovanie zápachu a odstránenie škvŕn
  • Možnosť odloženého štartu
  • Prídavná funkcia jednoduché žehlenie
  • Kontrola vyváženosti bielizne a množstevná automatika
  • Tlačidlo Push & Wash pre okamžité začatie automatického cyklu pri 30 °C

Praktické funkcie práčky Indesit Innex

Práčka Indesit disponuje 16 programami podľa typu bielizne a intenzity znečistenia. Môžete si vybrať napr. športový program, Bavlna či Syntetika. Netreba zabúdať aj na prítomnosť programu pre odstránenie silných škvŕn, kde si práčka sama upraví cyklus podľa znečistenia pre čo najlepšie výsledky. Problém nebude ani s nepríjemnými a odolnými zápachmi, pretože práčka disponuje vyhradeným programom pre tieto účely. Zariadenie používa špeciálne pohyby bubna, pridané plákanie a udržuje konštantnú teplotu pre čo najefektívnejší výsledok. Za zmienku stojí aj prítomnosť kontroly vyváženosti bielizne a množstevnej automatiky.

Jednoduché ovládanie práčky je realizované pomocou otočného ovládača, tlačidiel a digitálneho displeja na čelnom paneli. Všetky nastavenia počas prania je možné kontrolovať pomocou LED kontroliek. Nespornou výhodou je aj možnosť odloženého štartu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre INDESIT BWE 71453X WSSS EU
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDESIT BWE 71453X WSSS EU.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií