PET PET

INDESIT IWDE 7125 B EU

Zobraziť katalóg
INDESIT IWDE 7125 B EU
4,5 12 hodnotení
Práčka so sušičkou – B/A/B, 7/5kg, 1200ot./min, hlučnosť prania 55dB, 16 programov, odložený štart, spotreba vody 52l, veľký digitálny displej, Eco time, V׊×H 85×59.5×53.5cm
Kód:  FAP1450q Produktové číslo:  IWDE 7125 B (EU) Stránky výrobcu

INDESIT IWDE 7125 B EU


Patrí do energetickej triedy B a chváli sa účinnosti pracieho výkonu ohodnoteným známkou A. Spotreba sa líši od zvoleného programu a pohybuje sa približne okolo 52 litrov. K dispozícii máte až 16 unikátnych programov na pranie a 3 programy na sušenie. Zaistíte tak perfektnú starostlivosť najrôznejších typov tkanín a materiálov. Navyše zachovajú žiarivé farby a predĺžia im životnosť. Zvoliť ich možno pomocou jednoduchého otočného voliča, ktorý je doplnený veľkým digitálnym displejom.


Kombinácia práčky a sušičky

Indesit IWDE 7125 B EU je spredu plnená výkonná práčka so sušičkou. Pomôže vám so špinavou bielizňou a nemusíte si kupovať dva spotrebiče zvlášť. Špičkový spotrebič disponuje maximálnou rýchlosťou odstreďovania až 1 200 otáčok za minútu. Dômyselne navrhnutý objem bubna počas prania pojme až 7 kilogramov a pri sušení až 6 kilogramov. To ocení aj veľká rodina.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Dva spotřebiče v jednom

Dva spotrebiče v jednom

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Indesit

Premyslené funkcie

Inteligentná práčka ponúka možnosť efektívne naplánovať dĺžku i štart prania a sušenia. Využite program sušenia na žehlenie alebo rovno do skrine a ušetrite si prácu. Bielizeň tak môžete ihneď uložiť alebo si obliecť. Množstevná automatika sa postará o presné dávkovanie vody a energie závislé od množstva náplne v priebehu pracieho cyklu. To predstavuje energeticky úsporné riešenie. Ušetriť môžete aj s ekonomickým programom pre rýchle pranie.

Pracie programy:
Rýchle pranie a sušenie – vyperie a usuší bielizeň za iba 45 minút
Časované sušenie
Automatické sušenie
Sušenie vlny
Jeans
Bavlna s predpierkou
Ručné pranie
Hodváb
Špeciálna obuv
Sport light
Cyklo šport intensive

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak je možné, že spotřeba vody při praní a odstřeďování je menší, než-li při praní, odstřeďování i sušení? Jde o chybu v textu?

Už je k pračce dodáván český návod k obsluze?

Dobrý den, zajímali by mě rozměry vxhxd

Tak pračka měla být dodána ve středu 20.09.2017. Celou středu se nic nedělo.Vzala jsem si schválně volno. V pátek 22.09. se ráčí ozvat dopravce,že slavnostně pračku vezou. Dva dny ani obraz ani zvuk. Jednalo se o dopravce Geis. Prý nezastiženo. To není pravda. Paráda.

Dobrý den disponuje pračka váhovou automatikou děkuji

dobrý den, je k pračce dodávána i hadice pro přívod vody? na obrázku je pouze el. kabel a hadice do odpadu.

Diskusia a poradňa k INDESIT IWDE 7125 B EU
Príslušenstvo pre INDESIT IWDE 7125 B EU
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDESIT IWDE 7125 B EU.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií