Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

INDESIT IWE 6105 EÚ

Zobraziť katalóg
INDESIT IWE 6105 EÚ
5 1 hodnotení
Práčka s predným plnením spredu plnená, 1000 otáčok, náplň 6kg, A + / A / C, hlučnosť 58 / 76dB, spotreba vody 52l, veľký digitálny displej, odložený štart, denné pranie 30min., ochrana proti pretečeniu, 85x59.5x53.5cm
Kód:  FAP1450n Produktové číslo:  78809 Stránky výrobcu
INDESIT IWE 6105 EÚ Predaj skončil

INDESIT IWE 6105 EÚ

Veľmi kvalitná automatická práčka Indesit IWE 6105 EÚ je vopred plnený spotrebič, pracujú pri maximálnom počte 1000 otáčok za minútu. Pojme až 6 kilogramov bielizne a spadá do veľmi úsporné energetickej triedy A +. Jeden prací režim spotrebuje až 52 litrov vody. O ovládanie sa stará jednoduchá kombinácia otočných voličov programov a veľkého digitálneho displeja, zobrazujúci všetky dôležité indikácie. O bezpečnosť Vašej domácnosti sa stará spoľahlivý systém ochrany proti pretečeniu. Automatická práčka je vybavená kolektorovým motorom a vaňou z poliplexových materiálu. Obsluhu spotrebiča uľahčuje široký plniaci otvor.

Svoje využitie si určite nájde aj funkcia ECO Time, ktorá zaistí, že nie je potrebné vyčkávať na plnú náplň a zvládne vyprať aj menšie množstvo bielizne rýchlejšie a úspornejšie. Práčka INDESIT IWC 6105 EU je vybavená špeciálnou sadou programov, medzi ktoré patrí napríklad veľmi obľúbený program denného prania a jeans odevov. Okrem toho poteší aj špeciálne športové programy a časovač odloženého štartu pre lepšie plánovanie všetkých domácich prác. Navoliť možno tiež podpornú funkciu jednoduchého žehlenie a odstraňovanie škvŕn, ktorá si poradí s tými najodolnejšími nečistotami na tkanine akéhokoľvek druhu.

Parametre a špecifikácie:

Spotreba energie:
1,02 kW / hod

Špeciálne funkcie:
ECO Time
Množstevná automatika
Kontrola vyváženosti bielizne
Odložený štart
Jednoduché žehlenie
Ukazovateľ dĺžky pracieho cyklu
Pohotovostný režim - Stand by
Systém ochrany proti pretečeniu

Špeciálne programy:
3 športové programy
Hodváb
Džínsy
Bavlna s predpierkou
Ručné pranie
Odstraňovanie škvŕn
Prídavné plákanie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre INDESIT IWE 6105 EÚ
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDESIT IWE 61051 C ECO EU.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií