Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

INDESIT IWUD 41251 C ECO EU

Zobraziť katalóg
INDESIT IWUD 41251 C ECO EU
4,9 9 hodnotení
Práčka s predným plnením spredu plnená, ultra slim, A+, náplň 4 kg, 1200 otáčok, hlučnosť 59/80 dB, displej, Eco time, Energy Saver, 20 °C Zone, množstevná automatika, odložený štart, V x Š x H: 85 x 59,5 x 32,3 cm
Kód:  FAP1450f7 Produktové číslo:  IWUD41251CECO Stránky výrobcu
INDESIT IWUD 41251 C ECO EU Predaj skončil

INDESIT IWUD 41251 C ECO EU

Kompaktná, úsporná a spredu plnená práčka INDESIT je žiarivým príkladom toho, že kvalitné veci sa dajú kúpiť aj za prijateľnú cenu. Srdcom prístroja je bubon s objemom 27 litrov, kam umiestnite až 4 kilogramy špinavého oblečenia. Čo sa týka samotného prania, máte na výber zo 16 programov. Tie sú podporené funkciou Eco Time, prostredníctvom ktorej vyperiete menšie množstvo syntetickej alebo bavlnenej bielizne úspornejšie a až o 30 % rýchlejšie.

Nechýba ani 24-hodinové odloženie štartu či energiu šetriaca voľba Energy Saver, ktorá umožňuje znížiť spotrebu elektrickej energie na úplné minimum. Všetko je podčiarknuté kontrolou vyváženosti bielizne, ochranou proti pretečeniu a malým LCD displejom, ktorý okrem iného informuje o priebehu vybraného pracieho cyklu.

Kľúčové vlastnosti

  • Rýchlejšie a úspornejšie pranie vďaka funkcii Eco Time
  • Funkcia Energy Saver - pranie v studenej vode, prispôsobené otáčanie bubna, úspora elektrickej energie až 70 % (oproti klasickému programu)
  • Ultratenký dizajn, práčka je 32,3 centimetrov hlboká - vhodná do miestností s nedostatkom priestoru
  • Malý digitálny displej
  • Množstevná automatika
  • Kontrola vyváženosti bielizne
  • Odložený štart
  • Ukazovateľ fázy pracieho cyklu

Obľúbené programy:
Športové programy, úsporné pranie pri 20 °C, program džínsy, program vlna, program hodváb a záclony, program obuv a mnoho ďalších

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre INDESIT IWUD 41251 C ECO EU
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDESIT IWUD 41251 C ECO EU.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií