PET AD homeoffice

Indesit SBSAAA 530 SD

Zobraziť katalóg
Indesit SBSAAA 530 SD
4,5 2 hodnotení
Americká chladnička americká, A ++, NoFrost, lcd displej, objem chladničky/mrazničky 345/192l, funkcia SuperCool, Superfreeze, pachový filter, dve zásuvky FRESHBOX, VxŠxH: 176x90x75
Kód:  WHI001a Produktové číslo:  87829 Stránky výrobcu

Indesit SBSAAA 530 SD

Americká chladnička značky Indesit poteší bohatým objemom, moderným dizajnom a energetickou úspornosťou. Spadá totiž do energetickej triedy A ++ a jej ročná spotreba dosahuje veľmi príjemných 350 kWh. V jej funkčnej výbave nájdete obvyklé moderné technológie, ktoré budú efektívne šetriť vašu peňaženku a skladovanie potravín vám uľahčí. 

Kľúčové vlastnosti

  • Priestranná chladnička s nízkou spotrebou
  • Samostatná regulácia chladiaceho a mraziaceho priestoru
  • Prehľadný LCD displej na vonkajšej strane dverí
  • Integrovaný výrobník ľadu Twist Ice
  • Pachový filter
  • Akustická signalizácia nedovretých dverí

Vnútorný priestor

Chladiaca časť spotrebiča ponúka vnútorný objem 345 litrov, pričom potraviny môžete uložiť do troch políc z bezpečnostného skla, dvoch boxov na ovocie a zeleninu a štyroch priehradiek vo dverách. Samozrejmosťou je potom aj zásobník na vajíčka. Mraziaca časť disponuje objemom 192 litrov, piatimi priestrannými zásuvkami a výrobníkom ľadu. 

Praktické funkcie

Model sa môže pýšiť funkciami Super freeze pre rýchle mrazenie a Super cool pre rýchle chladenie, ktoré najviac oceníte pri ukladaní nákupu. Spotrebič využíva systém chladenia NoFrost zabraňujúci vytváraniu námrazy, ďalším príjemným prvkom je pachový filter, ktorý čistí vzduch vo vnútri spotrebiča a tým eliminuje vznik zápachu a množeniu baktérií. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcem sa opýtať na zabezpečenie odtoku prebytočnej vody z chladničky a na filter? Aká je údržba filtrov ?Ďakujem.

Diskusia a poradňa k Indesit SBSAAA 530 SD
Príslušenstvo pre Indesit SBSAAA 530 SD
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDESIT SBSAAA 530 S D.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií