Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

INDESIT XWDE 861480X W EU

Zobraziť katalóg
INDESIT XWDE 861480X W EU
4,9 14 hodnotení
Práčka so sušičkou – A, 8/6kg, 1400ot./min, hlučnosť prania 54dB, 16 programov, odložený štart, CIM motor, Push & Wash & Dry – univerzálny program, Program pre odstránenie škvŕn, Vlna, Rýchle pranie, Sušenie do bielizníka, na ramienko, na žehlenie, V׊×H 85×59.5×54cm
Kód:  FAP1450x Produktové číslo:  F101628 Stránky výrobcu
INDESIT XWDE 861480X W EU Predaj skončil

INDESIT XWDE 861480X W EU

Urobiť dobrý dojem nie je vždy jednoduché. Ten však rozhodne zanecháte, ak bude vaša bielizeň čistá a svieža. O to, aby to tak bolo, sa postará táto kombinovaná práčka so sušičkou od renomovanej spoločnosti Indesit. Vaše starosti s bielizňou môžete tomuto domácemu pomocníkovi zveriť s úplným pokojom. Práčka patrí do energetickej triedy A, preto vám bude schopná ušetriť počas svojej prevádzky nemalé peniaze. Nielenže perfektne vyperie, ale uľahčí aj vašej peňaženke.

Vlastnosti a špecifikácia

  • Práčka s predným plnením a kondenzačnou sušičkou
  • Bezuhlíkový motor
  • Poliplexová vaňa
  • Počet programov prania: 16
  • Počet programov sušenia: 12
  • Časovač odloženého štartu
  • Program pre odstraňovanie zápachu
  • Program rýchle pranie a sušenie vyperie a vysuší za 45 minút

Táto voľne stojaca práčka v slušivom bielom vyhotovení v kombinácii so striebornou farbou dvierok sa plní bielizňou spredu. Prednému panelu dominuje ukazovateľ fázy pracieho cyklu, ktorý vás bude informovať o momentálnom stave prania a sušenia. Práčka je charakteristická hlavne svojím tichým chodom, ktorý sa dosiahne bezuhlíkovým motorom. Či už pôjde o pranie, sušenie alebo odstreďovanie, nebudete pri svojom odpočinku rušení.

Vyprané a usušené v priebehu chvíľky

V prípade, že je oblečenie, v ktorom ste sa chystali vyraziť von špinavé, je pre vás pripravená záchrana v podobe programu Woolmark Golden Care. Ten je schopný bielizeň vyprať a vysušiť za 45 minút. Navyše sa o svoju bielizeň nemusíte báť, program je úplne šetrný. Vaše hory špinavého oblečenia sa premenia na čisté v priebehu pár chvíľ, pretože práčka so sušičkou pojme až 8 kg bielizne.

Tento produkt disponuje 16 pracími programami, medzi ktorými určite nájdete ten, ktorý sa vám bude vyhovovať. Napríklad sú to programy vlna, osobitná starostlivosť a ochrana sýtosti farieb, športový program pre dokonalú starostlivosť o technické látky a obuv. Nájdete tu aj program odstraňovania škvŕn s výberom typu znečistenia. Samozrejmosťou je voľba regulácie rýchlosti otáčok. Práčka je doplnená o 12 programov sušenia.

Pranie bez škôd

Vaňa vyrobená z Poliplexu je zárukou výkonu, dlhej životnosti a spoľahlivého chodu. V prípade, že zo spotrebiča alebo z hadice bude vytekať voda, je prívod vody uzavretý a všetky škody tak budú odvrátené. Bezpečnostné prvky sú reprezentované kvalitným systémom ochrany proti pretečeniu, ktorý sa skladá zo špeciálneho bezpečnostného ventila a plavákového spínača, ktorý je umiestnený vo vani. Perte a sušte bez zbytočných starostí z vytopenia. S týmto spotrebičom budete určite spokojní.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, som z Námestova, v prípade poruchy práčky so sušičkou zn.INDESIT XWDE 861480X W EU, je ponúkaný servis v Námestovskom okrese? Ďakujem.

Dobrý den o jaký typ sušičky se jedná kondenzační nebo parní

Dobrý den, chtěl bych tuto sušičkopračku nainstalovat pod kuchyňský pult. Má zařízení kvůli funkci sušení nějakou výpusť horkého/teplého vzduchu vzadu? Musel bych v kuchyňském pultu prořezávat nějaké průduchy? Nebo se rovnou doporučuje, aby sušičkopračka stála samostatně? Děkuji

Dobrý den, stává se někomu, ze se pračka samovolně zapíná? Skončí program stisknete tlačítko ON/OFF pračka se vypne a do minuty se opět sama zapne... když pockate až se vypne sama po chvíli se opět zapne a tak stále do kola ... nemá nekdo podobnou zkušenost? Po odpojení ze sítě a znovu připojení se ihned zapne....

Dobrý den, je možnost výběru otvírání dvířek vlevo nebo vpravo?

Dobrý den, stále nemůžeme najít vhodné nastavení pro sušení. Po vysušení je prádlo velikostně menší což by se asi stávat nemělo a často také ne úplně suché. Jak poznat že pračka funguje jak má a není potřeba reklamovat výrobek? Nyní jsme např. vyprali pouze 3 ručníky a na prádle zůstal nerozpuštění prášek. Děkuji.

Pro mnoho lidí zásadní informace je kde byla pračka vyrobena. V jaké továrně a za jakých podmínek. To by mě zajímalo.

Dobrý den, má tato pračka, prosím, dětskou pojistku? Případně která z dobrých praček se sušičkou jí disponuje? Děkuji

Diskusia a poradňa k INDESIT XWDE 861480X W EU
Príslušenstvo pre INDESIT XWDE 861480X W EU
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDESIT XWDE 861480X W EU.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií