Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

INDULONA Olive Duopack

Zobraziť katalóg
INDULONA Olive Duopack
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: INDULONA OLIVOVÁ Telové mlieko 250ml + Krém na ruky 85ml
Kód:  VBAL0553 Produktové číslo:  8592297004905 Stránky výrobcu

INDULONA Olive Duopack

Darčeková súprava INDULONA Olive Duopack na každodennú starostlivosť o pokožku urobí radosť každej žene. V súprave nájdete telové mlieko a krém na ruky. Hydratačné telové mlieko INDULONA Olivová s ľahkou konzistenciou je určené na starostlivosť o suchú a namáhanú pokožku. Jeho bohaté zloženie obsahuje olivový olej s antioxidačným účinkom, ktorý je zdrojom vitamínov A a E. Pokožku chráni pred vysúšaním a dodáva jej dlhotrvajúcu hydratáciu a výživu. Zanecháva ju hebkú, pružnú a vláčnu. Jemná textúra mlieka sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný film. Prípravok neobsahuje parabény a je dermatologicky testovaný. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy INDULONA Olive Duopack

  • Darčeková súprava na každodennú starostlivosť o pokožku
  • Hydratačné telové mlieko a krém na ruky
  • Olivový olej s antioxidačným účinkom
  • Dlhotrvajúca hydratácia a výživa
  • Ochrana pred vysúšaním
  • Zvýšenie elasticity pokožky

Intenzívna hydratačná starostlivosť

Vysoko hydratačný a regeneračný ochranný krém na ruky INDULONA Olivová s príjemnou vôňou pokožku regeneruje a poskytuje jej intenzívnu hydratáciu s dlhotrvajúcim účinkom. Dodáva jej potrebnú výživu a jemnosť. Chráni ju pred vysúšaním a vonkajšími vplyvmi. Obsiahnutý olivový olej pomáha obnovovať kožné bunky, zvyšuje elasticitu pokožky a tým spomaľuje proces jej starnutia. Ľahko vstrebateľný prípravok je vhodný na všetky typy pokožky a je dermatologicky testovaný. 

Zloženie telového mlieka:
Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearat, PEG-75 Stearate, Ceteth-20, Steareth-20, Cera Alba, Dimethicone, Stearic Acid, Olea Europaea Fruit Oil, Oleic Acid, Palmitic Acid, Cetyl Alcohol, Polyaminopropyl Biguanide, Parfum, Laureth-30, Sodium Hydroxide, Alpha-isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Hexyl Cinnamal, d-Limonene, Linalool

Zloženie krému na ruky:
Aqua, Paraffinum Liquidum, PEG-5 Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Glycerin, Octyldodecanol, Cetyl Alcohol, Olea Europaea Fruit Oil, Oleic Acid, Palmitic Acid, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Sodium Lactate, Sodium PCA, Fructose, Glycine, Inositol, Lactic Acid, Urea, Niacinamide, Sodium Benzoate, Parfum, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamyl Alcohol, Citral, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, d-Limonene, Linalool

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre INDULONA Olive Duopack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDULONA OLIVOVÁ Box. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: INDULONA OLIVA Box.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií