Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

iNELS DOM POD PALCOM

Zobraziť katalóg
iNELS DOM POD PALCOM
Sada smart - sada na ovládanie domácností pomocou inteligentného telefónu
Kód:  INE1k Rozšírená záruka +36 mesiacov Produktové číslo:  5165

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iNELS DOM POD PALCOM Predaj skončil

iNELS DOM POD PALCOM

Majte domov pod palcom, aj keď ste mimo. A to doslova. Ovládajte svoj dom, byt či akúkoľvek inú nehnuteľnosť cez aplikáciu na smartfóne! Múdra sada DOM POD PALCOM je štartovací balíček pre systém Smart Home, ktorý premení vaše obydlie na inteligentnú domácnosť. Sada unikátne spojí niekoľko šikovných prvkov do bezdrôtového systému. Následne je možné prostredníctvom mobilného telefónu ovládať napríklad svetlá, vetranie, klimatizáciu, kúrenie alebo sledovať, čo sa u vás deje, aj keď ste na dovolenke.

Sada obsahuje hlavnú centrálu tzv. "Múdrou RF krabičku", 2 RGB LED žiarovky, diaľkovo spínanú zásuvku a kameru na živé monitorovanie. Sadu je možné samozrejme ďalej rozširovať inteligentnými prvkami podľa vlastnej potreby. Domácnosť môžete vybaviť až 40 prvkami. Tieto komponenty chytrého bývania sú pripravené na jednoduchú a rýchlu inštaláciu. Prostredníctvom aplikácie smartfónu máte všetky prvky ovládateľné aj mimo domova.

Obsah balenia:
1x Múdra RF krabička (Elan-RF-003)
2x Farebná bezdrôtová žiarovka (RF-RGB-LED-550)
1x Spínaná zásuvka (RFSC-61)
1x iNELS CAM
1x router D-Link GO-RT-N150

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iNELS DŮM POD PALCEM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOUSE iNELS unter dem Daumen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOUSE iNELS unter dem Daumen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iNELS DŮM POD PALCEM.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií