Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Ingenuity Hojdačka s melódiou Abernathy 2018

Zobraziť katalóg
Ingenuity Hojdačka s melódiou Abernathy 2018
4,5 4 hodnotení
Detské ležadlo – vhodné pre deti od narodenia, s melódiami a zvukmi, s automatickým pohybom, s 5-bodovým bezpečnostným pásom
Kód:  BABY7557 Produktové číslo:  074451114401

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ingenuity Hojdačka s melódiou Abernathy 2018 Predaj skončil

Ingenuity Hojdačka s melódiou Abernathy 2018

Čelíte každodennej výzve ako utíšiť alebo zabaviť vaše bábätko? Potom bude pre vás Ingenuity Hojdačka s melódiou Abernathy 2018 od Bright Starts skvelým pomocníkom! Automatické hojdanie sprevádzané príjemnou hudbou dokáže vášho drobčeka za chvíľku upokojiť a stíšiť jeho plač. Jednoduchým stlačením tlačidiel na ovládacom paneli hojdačky Ingenuity si môžete spustiť extra tichý automatický pohyb alebo prehrávanie melódií a zvukov z prírody. V ležadle Ingenuity sa každé bábätko bude cítiť pohodlne a hlavne bude mať dokonalý prehľad o okolitom dianí. Dieťatko sa nebude cítiť odstrčené, keď sa mamička bude potrebovať venovať inej činnosti. Navyše si tento luxus v podobe hojdačky Ingenuity môžete dopriať aj na cestách, je totiž veľmi kompaktná.

    

Kľúčové vlastnosti Hojdačky Ingenuity s melódiou Abernathy 2018

  • Hojdačka s automatickým pohybom a s hudbou Abernathy pre bábätká
  • Moderný dizajn v pastelových farbách
  • Možno ju ľahko zložiť do kompaktnej veľkosti
  • Pomáha s upokojením, zabavením a uspávaním
  • Prehráva upokojujúce zvuky prírody a melódie
  • S odstrániteľnou hrazdičkou s hracími prvkami
  • 5-bodový pás a protišmykové nôžky kvôli maximálnej bezpečnosti
  • Maximálne príjemný semišový poťah s čalúnenými bočnými výplňami
  • Rastúca s odnímacou opierkou hlavy a snímačom hmotnosti
  • Dvojitá technológia napájania (batéria, sieťový adaptér)
  • Hojdačka Ingenuity pre deti od narodenia až do 9 kg
    

Maximálny komfort s Ingenuity hojdačkou s melódiou Abernathy 2018

Modernú dizajnovú hojdačku Ingenuity s melódiou Abernathy 2018 v jemných pastelových farbách budú deti milovať. Má mäkkú podpornú sedaciu časť s čalúnenými bočnými výplňami a so semišovým poťahom, ktorá je maximálne pohodlná každému bábätku. Nechýba ani odnímateľná hrazdička s dvoma krásnymi hračkami. Tie deti spoľahlivo zabavia a zároveň aj niečo naučia. Hojdačka Ingenuity s automatickým tichým pohybom a upokojujúcimi melódiami a zvukmi z prírody Abernathy má 5-bodový bezpečnostný pás a je vybavená protišmykovými nôžkami. Opierku pod hlavičkou možno vybrať keď váš drobček povyrastie a iste oceníte aj snímanie hmotnosti, ktoré prispôsobí rýchlosť hojdania aktuálnej váhe dieťatka. Hojdacie ležadlo vyžaduje použitie 4D (LR 20) batérií, ktoré nie sú súčasťou balenia. Poťah ležadla možno prať v práčke.

Vyrazte na cesty s hojdačkou Ingnenuity

Pohodlia a luxusu, ktoré hojdačka Ingenuity s melódiou Abernathy 2018 vášmu bábätku poskytuje, sa nemusíte vzdávať ani pri cestovaní. Hojdačku Ingenuity možno ľahko zložiť do kompaktnej veľkosti a prepraviť kamkoľvek budete práve potrebovať. Ďalšou výhodou tejto úžasnej hojdačky Ingenuity je dvojitá technológia napájania. Ak ste v blízkosti zásuvky, využijete pripojenie pomocou sieťového adaptéra, v opačnom prípade môžete hojdačku prepnúť do režimu batérie.


    

Rozmery:
58 × 36 × 15 cm


Parametre a špecifikácia

Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
narodenia Hotovo!
Mechanizmus hojdania
Automatické Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
narodenia Hotovo!

Vlastnosti a príslušenstvo

Mechanizmus hojdania
Automatické Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prečo nemá vybracie keď to udávate v informaciách?môžem tovar vrátiť?

Dobrý den. Mám celkem 2 dotazy, ten první je, že uvádíte vibrace, já je však nikde nenacházím, lehátko dle mého pouze houpe. Ten druhý dotaz je spíše připomínka, díky čemuž nám lehátko silně nevyhovuje. Z jakého důvodu je lehátko určeno od narození, když v tom dítě musí skoro sedět? Velmi se v tom krčí a celkově mi přijde zvláštní, že na tohle výrobce nemyslel? Těšila jsem se, že mi v tom dítě krásně usne, ale když si nemůže ani lehnout, tak to nejde, nedivím se, sama bych asi v sedě taky neusnula... Děkuji za objasnění.

Ma houpatko i vibrace, nebo umi jenom houoat?

Diskusia a poradňa k Ingenuity Hojdačka s melódiou Abernathy 2018
Príslušenstvo pre Ingenuity Hojdačka s melódiou Abernathy 2018 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ingenuity Houpačka s melodií Abernathy 2018. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ingenuity pihenőszék dallamokkal Abernathy 2018.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií