P&G MS v hokeji_CZ

Insta360 ONE R/ONE X Climb Bundle

Zobraziť katalóg
Insta360 ONE R/ONE X Climb Bundle
Príslušenstvo pre akčnú kameru – sada pre kameru pri horolezectve, držiak na prilbu a na zápästie, kompatibilný s Insta360 ONE X a ONE R
Kód:  Insta360a13
Insta360 ONE R/ONE X Climb Bundle Predaj skončil

Insta360 ONE R/ONE X Climb Bundle

Sada Insta360 Climb Bundle for ONE X/ONE R je ideálna pre nadšencov horolectva. Súprava obsahuje všetko, čo potrebujete pre kameru Insta360 ONE X a ONE R počas lezenia po skalách. Držiak na hlavu s popruhom pod bradou na zaistenie vám umožní bezpečne točiť videá počas akcie a mať tak voľné ruky. Môžete taktiež použiť aj druhý držiak na zápästie, ktorý je súčasťou balenia, aby ste mali ešte lepšiu kontrolu nad záberom.

Kľúčové vlastnosti balíka Insta360 Climb Bundle for ONE X/ONE R

  • Insta360 Climb Bundle je súprava na použitie pri horolezectve
  • Obsahuje držiak na hlavu a zápästie
  • Súprava je kompatibilná s Insta360 ONE X a ONE R
  • Pásik pod bradou upevňuje držiak na hlave

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Insta360 ONE R/ONE X Climb Bundle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Insta360 ONE R / ONE X Climb Bundle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Insta360 ONE R / ONE X Climb Bundle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Insta360 ONE R / ONE X Climb Bundle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Insta360 ONE R / ONE X Climb Bundle.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií