Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

Intel Core i7-8700K

Zobraziť katalóg
Intel Core i7-8700K
5,0 70 hodnotení
Procesor 6-jadrový, 12 vláken, 3.7GHz (TDP 95W), Turboboost 4.7GHz, 12MB L3 cache, Intel UHD Graphics 630 1200MHz, socket Intel 1151, Coffee Lake, bez chladiča, iba chipset Intel radu 3xx
Kód:  BO533e5 Produktové číslo:  BX80684I78700K Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Intel Core i7-8700K

Spoločnosť Intel uvádza na scénu už 8. generáciu svojich procesorov Intel Core tentoraz s kódovým označením Coffee Lake. V zásade ide o veľmi podobnú architektúru, ktorou disponoval už predchádzajúci úspešný rad Kaby Lake. Intel však zapracoval na rôznych optimalizáciách a výsledkom je procesor Intel Core i7-8700K, ktorý prináša reálny nárast výkonu pri zachovaní minimálnej energetickej náročnosti.

Kľúčové vlastnosti procesora Intel Core i7-8700K

  • Šesťjadrový procesor i7 s architektúrou Coffee Lake
  • Podpora technológie viacvláknového spracovania HyperThreading
  • Najvyššie taktovaný procesor v histórii Intelu – až 4,7 GHz
  • Nárast výkonu v ráde desiatok percent voči radu Kaby Lake
  • Kompatibilný výhradne s novou generáciou základných dosiek s čipovou súpravou Intel Z370
  • Odomknutý variant ideálny pre pretaktovanie
  • Integrovaná grafická karta Intel UHD Graphics 630
  • Chladič nie je súčasťou balenia

Najlepší herný CPU súčasnosti

Architektúra Coffee Lake je opäť založená na 14 nm výrobnom procese. Spočiatku náročnú výrobu zvláda Intel s úplne ohromujúcou dokonalosťou, vďaka ktorej ponúkne procesor Intel Core i7-8700K vynikajúci pomer ceny a výkonu. Vôbec po prvýkrát sa v rámci radu Core i7 dostalo hneď na šesticu výkonných jadier. Nárast jadier je sprevádzaný tiež vyššou pracovnou frekvenciou, ktorá sa v turbo móde pohybuje až na 4,7 GHz hranici.

Intel Core i7 s odomknutým násobičom

Tento procesor je vďaka odomknutému násobiču vhodný na hrátky s ďalším pretaktovaním. Stačí len osadiť kvalitný chladič, mať dostatočne rýchle pamäte a šťastie na vhodný kus kremíka.

Prístup k dátam výrazne uľahčuje rýchla L3 cache s veľkosťou 12 MB, ktorá poskytne jadrám dostatok času pre okamžitú odpoveď všetkým aplikáciám. Procesor Intel Core i7-8700K svojimi vlastnosťami zaručene poslúži ako spoľahlivý stavebný kameň väčšinou pre herné zostavy. Výkonu je však doslova na rozdávanie, takže sa pokojne môžete vrhnúť aj do virtuálnej reality alebo do náročného kódovania videa.

Kompatibilita a základné dosky

Platforma Intel Coffee Lake obsahuje vnútri pomerne dosť zmien, tak sa Intel rozhodol k neobvyklému kroku. Aj keď tento procesor využíva dobre známy socket 1151, tak bude potrebné zaobstarať novú základnú dosku. Konkrétne niektorý model s čipovou súpravou Intel Z370.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Modelové označenie
Intel Core i7-8700K Hotovo!
Kódový názov procesora
Coffee Lake Hotovo!
Počet jadier procesora
6 × Hotovo!

Rad

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Modelové označenie
Intel Core i7-8700K Hotovo!
Kódový názov procesora
Coffee Lake Hotovo!

Počet jadier

Počet jadier procesora
6 × Hotovo!
Počet vláken
12 × Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia procesora
3,7 GHz (3,7 GHz) Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4,7 GHz (4 700 MHz) Hotovo!

Výkon

CPU Passmark
15 963 Hotovo!

Integrovaná grafická karta

Typ integrovanej grafickej karty
Intel UHD Graphics 630 Hotovo!
Frekvencia
1 200 MHz Hotovo!

Rozhranie

Funkcie
Automatické pretaktovanie, Otvorený násobič, Virtualizácia, Integrované GPU, HyperThreading, Bez chladiča Hotovo!
TDP
95 W Hotovo!
Výrobné technológie
14 nm Hotovo!
L3 cache
12 MB Hotovo!
Podpora chipsetu
Iba chipset Intel radu 3xx Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

Poznámka:


Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, to je takový problém zkontrolovat stav objednávky ?! Kdy se dočkáme našich procesorů? Máte nasazenou prémiovou cenu a jste pozadu ... To opravdu musíme jít ke konkurenci ? Hlavně že už tu prodáváte hotový systém s 8700K a 1080Ti ...

Dobry den, aky mate nazor na zostavu https://www.alza.sk/nakupni-seznamy.htm?sharelist=76646B6E696E697E1 bude zdroj stacit? Vdaka

Mna by zaujimalo preco je zrazu cena navysena!!!

Dobry den rada by som sa opytala ktory chladic bez problemov uchladi tento vykonny procesor ?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli daný procesor bude fungovat na tetou základní desce ASUS MAXIMUS V GENE Dekuji

Dobrý deň vyplatí sa vias intel core i7 8700k alebo amd ryzen 7 2700x? Dakujem za odpoved.

můžu se zeptat na cenu s isic kartou ? jestly má cenu si isic kartu kupovat

bude este v predaji i7 8700 k DELID verzia?

Dobrý den. Chci se zeptat jestli mi můžete doporučit nějaký chladič pro tento procesor tak aby jej spolehlivě uchladil s co nejmenší hlučnosti (ideálně do 5k). Děkuji

Je tu nějaká sleva pro lidi co si chtějí koupit PC u alzy za bezmála 50k

123...
Diskusia a poradňa k Intel Core i7-8700K
Ďalšie informácie

Intel Coffee Lake i7 8700K a i5 8600K (RECENZIA A TESTY)

Tento rok sa v segmente procesorov začali hýbať ľady. A s jeho blížiacim sa koncom prišlo posledné a najväčšie prekvapenie v podobe procesorov Intel Coffee Lake i7-8700K a i5-8600K. Keď vám poviem, že som práve dotestoval najlepšie herné procesory vôbec, budete recenziu čítať ďalej?

Intel Kaby Lake-G, procesory Intel s grafikou AMD

Spoločnosť Intel sa rozhodla aspoň na moment zakopať vojnovú sekeru a nadviazať úzku spoluprácu so spoločnosťou AMD. Pýtate sa prečo? Dôvodom je integrovaný grafický čip v procesore, ktorý by mal výrazne konkurovať spoločnosti NVIDIA v oblasti herných notebookov. Aká bude skutočnosť a kedy takto vybavené notebooky dorazia na náš trh?

Assassin's Creed Odyssey (ROZBOR) – Test vplyvu nastavenia detailov na výkon

Prinášame vám rozbor najnovšieho dielu hry Assassin's Creed Odyssey. Testovali sme všetky nastavenia hry ovplyvňujúce kvalitu obrazu a výkon, a to ako na AMD, tak na NVIDIA grafickej karte. To vám pomôže detaily hry nastaviť s najmenšími kompromismi v grafike.

Nedostatok procesorov Intel a rast cien notebookov a PC: Využije situáciu AMD?

Budete na tohtoročné Vianoce do rodiny kupovať nový notebook? Potom sa ponáhľajte, pretože situácia na trhu je zlá. Náš tím obchodníkov sa síce mimoriadne snaží, ale zatiaľ sa očakáva, že dopyt bude zhruba o 40 % prekračovať akékoľvek dostupné skladové zásoby. Čo s tým?

Far Cry 5 (ROZBOR) - test vplyvu nastavenia detailov na výkon

Far Cry 5 je prvou hrou, v ktorej vám prinášame rozbor detailov. Pozrieme sa, ako jednotlivé položky v menu grafického nastavenia ovplyvnia kvalitu grafiky a ich vplyv na výkon. Vďaka tomu si hru zvládnete nastaviť aj na slabšom PC s čo najmenšími kompromismi v kvalite obrazu. Pre zaujímavosť sa pozrieme aj na rozdiely medzi AMD a NVIDIA grafikou.

Shadow of the Tomb Raider (ANALÝZA) – Test vplyvu nastavenia detailov na výkon

Otestovali sme pre vás hru Shadow of the Tomb Raider. V článku sa dozviete, ako jednotlivé detaily ovplyvnia výkon a kvalitu obrazu. Vďaka tomu si môžete hru nastaviť s čo najmenšími kompromismi a vychutnať si ju v maximálnych možných detailoch. Ako už tradične sa ale tiež pozrieme na rozdiel medzi AMD a NVIDIA grafickou kartou.
Recenzie Intel Core i7-8700K
Príslušenstvo pre Intel Core i7-8700K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel Core i7-8700K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel Core i7-8700K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel Core i7-8700K. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intel Core i7-8700K.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií