PET PET

Integrovaný disk SSD Intel S3700 s kapacitou 400 GB

Zobraziť katalóg
Integrovaný disk SSD Intel S3700 s kapacitou 400 GB
SSD disk 2,5 "SATA III, MLC, 25nm, čítanie až 500MB / s, zápis až 460MB / s, hromadné
Kód:  NR111q3 Produktové číslo:  SSDSC2BA400G301 Stránky výrobcu
Integrovaný disk SSD Intel S3700 s kapacitou 400 GB Predaj skončil

Integrovaný disk SSD Intel S3700 s kapacitou 400 GB

SSD Intel DC S3700 kombinuje vynikajúci výkon s vysokou trvanlivosťou a vysokou bezpečnosťou dát. Je to ideálna pamäťová kapacita dátových centier, ktorá poskytuje okamžitý, vysoký a maximálny konzistentný prístup k informáciám.
 

Vysoký a konzistentný výkon


Séria Intel DC S3700 dodáva dáta s extrémnou rýchlosťou, konzistentne nízkou latenciou a malým rozsahom IOPS . Pri čítaní blokov s kapacitou 4 kB ponúkajú až 75 000 IOPS s maximálnym počtom 36 000 IOPS na písanie. S minimálnym rozptylom výkonu a nízkou maximálnou latenciou poskytujú kedykoľvek konzistentnú odpoveď. Pridanie k tejto nízkej spotrebe energie vám dáva ideálneho partnera pre aplikácie v dátových centrách.
 

Maximálna bezpečnosť údajov


Kompletná ochrana od konca ku koncu zabezpečuje údaje od okamihu, keď vstúpi na disk, kým neopustí svoj priestor. Disk používa rozšírenú schému na korekciu chýb, ktorá zabezpečuje integritu údajov. Pomáha predchádzať poškodeniu dát v NAND, SRAM a DRAM. Zároveň chráni dáta aj počas prepravy, pričom využíva niekoľko techník, ako sú kontroly parity, kontroly CRC a validácia značky LBA.

Po zistení chyby sa okamžite pokúsi o opravu chyby. Ak sa jedná o neopraviteľnú chybu, oznamuje sa používateľovi. Disk tiež obsahuje dostatok náhradnej pamäte na dočasné ukladanie údajov a minimalizáciu ich potenciálnej straty.
 
SSD Intel DC S3700 podporuje 256-bitový šifrovací algoritmus Advanced Encryption Standard ( AES) pre maximálne zabezpečenie dát pred krádežou alebo neoprávnenou manipuláciou s obsahom.
 
Existuje tiež systém, ktorý znižuje potenciálnu stratu údajov v dôsledku nepredvídateľných výpadkov elektrickej energie. Pochádza z automatického zálohovania všetkých údajov z vyrovnávacej pamäte pred vypnutím disku.

 

Technológia vysokej vytrvalosti


Disk používa vyspelý pamäťový systém High Endurance Technology (HET) . Vďaka tomu prijíma výhody jednovrstvových SSD (SLC) a prenáša ich na lacnejšie MLC. S technológiou HET môžete teraz každý deň prepísať disk 10x prepísaný (DWPD) a budete mať minimálne 5 rokov života.

Parametre a špecifikácie:

technológie:
Intel 25nm NAND Flash
Vysokokvalitná technológia (HET) Multi-Level Cell (MLC)

rýchlosť:
Náhodné čítanie / zápis 4 kB: 75 000/36 000 IOPS
Sekvenčné čítanie / zápis: 500/460 MB / s
Latencia čítania / zápisu: 50/65 mikrosekund

MTBF:
2 000 000 hodín
 

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Integrovaný disk SSD Intel S3700 s kapacitou 400 GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel DC S3700 400GB SSD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DC S3700 Intel SSD 400 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DC S3700 Intel SSD 400 GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intel DC S3700 400GB SSD.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií