Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Intel Dual Band Wireless-AC 7260

Zobraziť katalóg
Intel Dual Band Wireless-AC 7260
4,8 34 hodnotení
WiFi sieťová karta 802.11b / g / n / a / ac až 867Mbps, Bluetooth 4.0, PCI Express Half Mini, frekvenčné pásmo 2.4GHz / 5GHz
Kód:  NR177n Produktové číslo:  7260.HMWWB.R

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Intel Dual Band Wireless-AC 7260

Pripojte sa s vyššou rýchlosťou a na väčšiu vzdialenosť, aj keď vydržíte dlhšie na batériu. Adaptér Intel prináša mnoho bezdrôtových inovácií a funkcií, ktoré umocňujú použitie so 4. generáciou procesora Intel Core (Haswell). Vďaka tomu sa dramaticky zmení zážitok z pripojenia doma, v práci, alebo na cestách. Vďaka technológii Intel Smart Connect dokáže aktualizovať najdôležitejšie internetové údaje, aj keď ultrabook spí. Intel Wireless Display prenáša čistý HD obraz bezdrôtovo do kompatibilných zariadení, takže zdieľanie obsahu na veľkej ploche je ešte väčšou zábavkou.

S adaptérom získate aj moderný štandard bezdrôtového rozhrania Bluetooth 4.0, čo je energeticky úsporný spôsob pripojenia zariadenia, ako sú klávesnice, myši či slúchadlá. Táto sieťová karta sa osadzuje do slotu PCI Express Half Mini, ktorý nájdete v mnohých notebookoch, ultrabookoch, mini počítačoch aj vo vybraných stolných PC.

Parametre a špecifikácie:

Štandard:
802.11a / b / g / n / ac
Bluetooth 4.0

Rýchlosť:
až 867 Mb / s

Frekvencia:
2,4 GHz a 5 GHz

Rozhranie:
PCI Express Half Mini

Parametre a špecifikácia

Male konektory
PCI Express Mini Hotovo!

Vlastnosti

Male konektory
PCI Express Mini Hotovo!

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim, bude prosim fungovat na HP Pavillion 13-B010NC? Diky moc

Dobrý den, bude tato karta fungovat na Asus X550LN? Dekuji.

Dobrý den antény pro tuto kartu popř řešení pigtail a antény do pci slotu děkuji

Dobrý den, chci se zeptat jestli je karta kompatibilní s HP probook 4320s. Děkuji

Zdravím, je táto karta kompatiblna s Lenovo g505s? Mám problém s hľadaním wifi.

Dobrý deň, viem túto Wifi kartu pripojiť aj na dosku MSI Z170 Tomahawk? Ďakujem.

dobrý deň, prosím Vás je táto karta kompatibilná s notebookom Lenovo ThinkPad E540? ďakujem

Dobrý deň, prosím Vás o informáciu, či túto wi-fi dual band kartu vo svojom notebooku: Lenovo ThinkPad, TYPE 20AT-0035XS S/N R9-018YDR 14/4. Ďakujem za odpoveď.

Dobrý deň, je tento modul kompatibilný s HP ProBook 4740s ?

Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli je tato WiFi karta kompatibilní s Lenovo E530? Předem děkuji za odpověď.

12
Diskusia a poradňa k Intel Dual Band Wireless-AC 7260
Príslušenstvo pre Intel Dual Band Wireless-AC 7260 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel Dual Band Wireless-AC 7260. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel Dual Band Wireless-AC 7260. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel Dual Band Wireless-AC 7260. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intel Dual Band Wireless-AC 7260.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií