Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Intel Falcon 8

Zobraziť katalóg
Intel Falcon 8
Dron – 8 rotorov, 2.3kg, GPS, Full HD kamera, vodoodolná konštrukcia
Kód:  LILYDR6

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Intel Falcon 8

Spoločnosť Intel predstavuje svoj prvý počin v oblasti lietajúcich dronov – Falcon 8, ktorý je určený predovšetkým na profesionálne využitie. Z tohto dôvodu bola pozornosť venovaná predovšetkým kvalite a celkovému zabezpečeniu. Všetkých 8 rotorov je istených troma nezávislými systémami, riziko pádu a poškodenia je tak eliminované na absolútne minimum.

Kľúčové vlastnosti

  • Dron určený pre profesionálov s dôrazom na kvalitu a spoľahlivosť
  • Celkom 8 rotorov a hmotnosť 2,3 kg
  • Systém trojitého istenia pre maximálnu bezpečnosť
  • Veľmi presné senzory a GPS
  • Ovládací terminál prispôsobený do náročných podmienok
  • Zabudovaný tablet umožní pokročilé ovládanie dronu

Vysoko spoľahlivý dron od Intelu

Dron využíva veľmi presnú GPS a ďalšie senzory na meranie výšky, prekážok, vzdialenosti, okolitého vetra i elektromagnetického poľa. Ovládací terminál so zabudovaným tabletom je veľmi robustný a určený aj do náročných podmienok. Integrovaná kamera je schopná prenášať video vo Full HD a vytvárať fotografie s rozlíšením až 36 Mpx.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Letové funkcie
GPS, Detekcia prekážok Hotovo!
Hmotnosť
2 300 g Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Letové funkcie
GPS, Detekcia prekážok Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2 300 g Hotovo!

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

Poznámka:
» Všetky drony s GPS

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň chcel by som sa opýtať kedy bude asi tovar dostupný a aká bude cena. Ďakujem za odpoveď

Diskusia a poradňa k Intel Falcon 8
Príslušenstvo pre Intel Falcon 8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel Falcon 8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Smart Drone Intel Falcon 8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Smart Drone Intel Falcon 8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intel Falcon 8.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií