Rapture Rapture

Intel NUC 5PGYH0AJR

Zobraziť katalóg
Intel NUC 5PGYH0AJR
4,9 7 hodnotení
Mini PC s integrovaným CPU Intel Pentium N3700 quad-core, Intel HD Graphics, 2GB SO-DIMM DDR3L, 32GB eMMC, 2.5" slot pre HDD/SSD SATA, GLAN, 4x USB 3.0, WiFi, Bluetooth 4.0, HDMI, čítačka SD, VESA, windows 10 Home
Kód:  NR201c3c Produktové číslo:  BOXNUC5PGYH0AJR Stránky výrobcu

Intel NUC 5PGYH0AJR

Miniatúrny počítač zaujme kompaktným telom a svojimi širokými možnosťami využitia. Aj napriek svojim rozmerom v sebe ukrýva schopnosti pre rôznorodé využitie. Jeho schopnosti oceníte v malých a stredných podnikoch, univerzitných počítačových laboratóriách či call centrách. U vás doma nájde uplatnenie napr. v obývacej izbe, kde poslúži na prehliadanie internetu, konzumáciu multimédií a zvládne aj menej náročné hry. Vhodný je aj pre použitie napríklad v kioskoch. Nechýba možnosť pripevnenia počítača pomocou VESA držiakov na chrbát monitoru, čím skryjete nevzhľadnú kabeláž pred zrakmi ostatných. V počítači je predinštalovaný operačný systém Windows 10.

Výkonný mini počítač

NUC 5PGYH0AJR (The Next Unit Of Computing) je vybavený dostatočne výkonným a veľmi úsporným procesorom Intel Pentium N3700. Pracuje pri základnej frekvencii 1,6 GHz a umožňuje multitasking a pohodlnú prácu v niekoľkých aplikáciách naraz. Prehrávanie filmov, prezeranie fotiek alebo bežná činnosť je úplne plynulá. Jeho spotreba pritom ani v plnej záťaži nepresiahne 6 W. Nevzniká teda prebytok odpadového tepla, takže je chladenie maximálne tiché. O grafickú stránku sa stará grafická karta Intel HD Graphics.

Kľúčové vlastnosti

  • Miniatúrne rozmery
  • USB 3.0 konektrory
  • Podpora 2,5" SSD
  • Moderný dizajn
  • Integrovaný úsporný CPU Intel Pentium
  • Predinštalovaný moderný systém Windows 10

Konfigurovateľné balenie

Počítač je uložený v kompaktnom tele, kde je inštalovaná 2GB operačná pamäť DDR3L a integrované flash úložisko s kapacitou 32 GB. To je možné rozšíriť klasickým 2,5" HDD alebo rýchlym SSD. Konektívna výbava zahŕňa na prednej strane dvojicu USB konektorov, jeden modrý vysokorýchlostný USB 3.0 a žltý, ktorý je neustále napájaný. Nabije vám teda múdry telefón, aj keď je počítač vypnutý. Ďalšie dva modré USB 3.0 porty nájdeme na zadnej strane, spolu s nimi tiež obľúbené HDMI alebo klasický VGA port. Počítaču nechýba zabudovaná sieťová karta s rýchlosťou až 1 Gbps.

Parametre a špecifikácie:

Operačná pamäť:
DDR3L 1600/1333 MHz SO-DIMM 1,35 V
Maximálne 8 GB

Pevný disk:
Vnútorná 2,5" pozícia pre SSD / HDD (až do hrúbky 9,5 mm)

Komunikácia:
Intel 10/100/1000 Mb/s
WiFi
Bluetooth 4.0

Periférne rozhranie:
4 × USB 3.0 (celkom)
2 × USB 2.0 (celkom, interné)
1 × HDMI 1.4a
1 × VGA
1 × combo slúchadlá / mikrofón (predný panel)
1 × TOSLINK jack
1 × čítačka pamäťových kariet (SDXC)

Multimédiá:
Intel HD Audio (8-kanálový zvuk srze HDMI)

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Pentium Hotovo!
Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!
Balenie obsahuje
Manuál, Napájací adaptér, VESA Hotovo!
Model procesora
Intel Pentium N3700 Braswell Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Obsah balenia

Balenie obsahuje
Manuál, Napájací adaptér, VESA Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Pentium Hotovo!
Model procesora
Intel Pentium N3700 Braswell Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Cache procesora
2 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
2,4 GHz (2 400 MHz) Hotovo!
Max TDP
6 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics Hotovo!

Disk

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
32 GB (0,03 TB) Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Wi-Fi Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Strieborná Hotovo!

Zdroj

Zdroj
65 W Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
2 GB Hotovo!
Typ pamäte
DDR3L Hotovo!
Maximálna kapacita RAM
8 GB Hotovo!
Počet slotov RAM
1 ks Hotovo!
Počet osadených slotov
1 ks Hotovo!

Výstupy

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Hotovo!
Grafické
VGA D-SUB, HDMI Hotovo!
Ďalšie
LAN Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Skrinka

Šírka
115 mm Hotovo!
Výška
51,6 mm Hotovo!
Hĺbka
111 mm Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Přehrávání 1080p videí, připojení STB (a jeho spárování přes WIFI s modemem), prostor na přehrávač, torrent klient...nic z toho by neměl být problém z hlediska 32GB kapacity na HDD?

Na Alza jsem zakoupil produkt Intel NUC 5PGYHR a rád bych doinstaloval 2,5" disk. V baleni ale není propojovaci kabel. Kontakt, na který jste odkazovali ([email protected]) již není platný. Děkuji za info.

Lze použít 4K monitor i s plynulým během kancelářských aplikací a internetu?

Dobry den! Zakoupil jsem produkt Intel NUC 5PGYH0AJR a rad bych doinstaloval 2,5 disk. Bohuzel v baleni chybi propojovaci kabel. Dle informaci je potreba se obratit na firmu Intel a kabel bude bezplatne zaslan. Mohu prosim dostat informaci na koho se obratit? Kontakt jsem videl v jedne diskuzi na Vasich strankach, ale nemohu jej jiz nalezt. Dekuji za pomoc. S pozdravem Dr. Jan Ricar

Dobrý den, potřeboval bych poradit s připojením ssd disku (https://www.alza.cz/adata-premier-pro-sp600-64gb-d372922.htm?catid=18852249) k počítači NUC (https://www.alza.cz/intel-nuc-5pgyh0ajr-d3041015.htm?catid=18851862) Předpokládal jsem, že kabel k propojení ssd disku bude součástí balení. Můžete mi doporučit vhodný kabel k propojení. Děkuji Jakub Schlenker

Diskusia a poradňa k Intel NUC 5PGYH0AJR
Príslušenstvo pre Intel NUC 5PGYH0AJR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel NUC 5PGYH0AJR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel NUC 5PGYH0AJR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intel NUC 5PGYH0AJR.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií