Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Intel NUC 8I7HVK

Zobraziť katalóg
Intel NUC 8I7HVK
5 2 hodnotení
Mini PC Intel Core i7 8809G Kaby Lake G 4.2 GHz, Radeon RX Vega M GH Graphics DDR4, bez mechaniky, WiFi, HDMI, 4×USB 3.2, bez operačného systému
Kód:  NR201h9f Produktové číslo:  BOXNUC8I7HVK2 Stránky výrobcu

Intel NUC 8I7HVK


Exkluzívny mini počítač Intel NUC Hades Canyon

Multimediálny počítač vôbec nemusí byť veľká hučiaca skriňa. Spoločnosť Intel predstavila novú generáciu obľúbených mini počítačov radu NUC Hades Canyon. Vôbec prvýkrát dochádza k spolupráci so spoločnosťou AMD, ktorá sa postarala o grafický čip Radeon RX Vega M. Vďaka tomu ide o skvelé zariadenie aj pre hranie takých hier ako The Division alebo posledný Tomb Raider.


Mini počítač Intel NUC

Kľúčové vlastnosti mini PC Intel NUC 8I7HVK

  • Dostatočný výkon pre multimediálne nasadenie
  • 4 jadrový CPU s maximálnou frekvenciou 4,2 GHz
  • Výkonné grafické jadro Radeon RX Vega M zvládne aj celý rad hier vo Full HD
  • 2× SO-DIMM DDR4 – moduly potrebné zakúpiť osobitne
  • Voľné sloty pre dva disky formátu M.2
  • Podporuje pripojenie až dvoch 4K monitorov
  • PC dodávané bez operačného systému

Integrovaný CPU Intel Core i7-8809G

Kľúčovým prvkom novej generácie mini PC Intel NUC je procesor Intel Core i7-8809G. Základná pracovná frekvencia je nastavená na 3,1 GHz, ale počas zaťaženia frekvencia vyletí až na 4,2 GHz. Celkom 8 vlákien tak ponúka vysoký potenciál aj pre náročnejších používateľov. Ide o multičipové riešenie, ktoré v jednom puzdre obsahuje nielen samotné CPU, ale aj už spomínaný grafický čip Radeon RX Vega M.


Vysoký počet konektorov

Aj cez malé rozmery ponúka Intel NUC 8I7HVK nečakaný počet konektorov. K dispozícii dostanete dostatok USB portov vrátane moderných USB-C. Dôležitou súčasťou sú grafické výstupy v podobe HDMI alebo dvoch Mini DisplayPort s výstupom vo 4K@60Hz. Samozrejmosťou je rýchla WiFi alebo Bluetooth vo verzii 4.2.

Mini počítač Intel NUC

Mini počítač Intel NUC

Vlastná konfigurácia

Pre plnú funkčnosť Intel NUC 8I7HVK je nutné zaobstarať vhodnú operačnú pamäť a samozrejme rýchle diskové úložisko typu M.2. Počítač je dodávaný bez operačného systému s možnou následnou inštaláciou bezplatných riešení napríklad v podobe niektorej verzie Linuxu.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
CPU Passmark
11 024 Hotovo!
Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!
Balenie obsahuje
Napájací adaptér Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Výkon

CPU Passmark
11 024 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!

Obsah balenia

Balenie obsahuje
Napájací adaptér Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
Mini PC Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Model procesora
Intel Core i7 8809G Kaby Lake G Hotovo!
Frekvencia procesora
3,1 GHz (3 100 MHz) Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Cache procesora
8 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
4,2 GHz (4 200 MHz) Hotovo!
Max TDP
100 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
AMD Radeon RX Hotovo!
Model grafickej karty
Vega M GH Graphics Hotovo!

Základná doska

Sloty pre prídavné karty
M.2 Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11ac Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Výstupy

USB-C
1 ks Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Hotovo!
Grafické
HDMI Hotovo!
Ďalšie
Combo Audio Jack, LAN, mini DisplayPort, USB-C, Thunderbolt Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Skrinka

Šírka
10,8" Hotovo!
Výška
4,8" Hotovo!
Hĺbka
7,8" Hotovo!
Hmotnosť
2,9 kg Hotovo!

Vonkajšie usporiadanie

Umiestnenie predného panelu
Spredu Hotovo!
Konektory predného panelu
USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C, Čítačka kariet, Slúchadlá/Mikrofón Hotovo!
Ďalšie vybavenie
Perforované čelo Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mel bych dotaz, jak je mozne, ze se prodava otevrene/pouzite zbozi za plnou cenu? jsem zjistil ze po rozbaleni, ac tam byly ty pruhledne neporusene nalepky (podle typu povrchu krabice, se daji lehce odlepit a nalepit) bylo zarizeni mirne spinave na gumovych packach, vnitrni papirove oddelovaci prepazky nalomene (nejspis neopatrna manipulace pri otevirani a zavirani), na vesa drzaku je malinkaty skrabanec a na imbusu je videt, ze byl lehce pouzivany, sroubek od kryci desky sezvejkly, svitici panylek lebky trosku odreny apod (nafoceno)? Predpokladam, ze se jedna o showroomovku a nebo se to nejak dodatecne u Alzy testovalo anebo jaky byl duvod? Zadny papir o provedene kontrole nebo zasahu do obsahu krabice jsem nedostal a slevu taky ne. Dekuji za odpoved. Jsem jenom zvykly kupovat vyrobky nepouzite kdyz jsou oznacene jako “nove”, tak mne to zajima.

Ted je tam Koffe Lake,nebo Kaby Lake ???

Pred nedavnom som tu polozil otazku na co sluzi makka podlozka ktora sa opiera o SSD M2 disky. Pytal som sa ci je to izolacna podlozka alebo chladiaca. Moju otazku vsak niekdo vymazal. Preco sa tak stalo? Dakujem

Dobry den. Pri vkladani M2 diskov som si vsimol hmotu ktora po zalozeni oceloveho krytu pritlaci na M2 disky, takze ked chcete zalozit vrchny kryt z umelej hmoty tento dost pruži a zle sa zaklada. Dokonca som pocul ze doslo i k prasknutiu umeleho krytu pri dotahovani.Podotykam ze aj mne sa umely kryt zakladal velmi zle a pružil az som sa bal ze ozaj praskne Chcem sa preto opytat ci tato hmota sluzi ako chladic alebo ako izolator proti pripadnemu skratu ak by sa nahodou ocelovy kryt dotkol M2 diskov. Nema s tym niekdo skusenosti? Bojim sa ho odstranit aby nedoslo k pripadnemu poskodeniu PC. Podotykam ze disky maju normalnu teplotu. /Kingston a Intel/. Dakujem za odpoved.

Dobry den. Na zadnej strane je vystup na opticky kabel Ale to predsa nie je klasicky Toslink ako trebars na televizoroch. Aky teda treba pouzit kabel na tento opticky vystup? Alebo existuje nejaka redukcia aby sa dal tento vystup vobec pouzit? Dakujem za odpoved.

Dobry den. Co signalizuje cervena a zelene kontrolky-diody na prednom paneli vedla hlavneho vypinaca? Cervena zrejme ukazuje činnost SSD M2. Dakujem za odpoved.

Dobry den. Tento mini PC ma 2 x LAN pripojenie. Aky je medzi nimi rozdiel? Dakujem za odpoved.

Je třeba dodat, že starterpack intelu je do 31.1.2019, takže máte smůlu. Musíte updateovat bios a stáhnout si ovladače jinak vám půlka věcí ani nepoběží. je to výrobek z roku 2018.

je složité si tam paměti a disk dodat sám?

12
Diskusia a poradňa k Intel NUC 8I7HVK
Príslušenstvo pre Intel NUC 8I7HVK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel NUC 8I7HVK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel NUC NUC8I7HVK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel NUC NUC8I7HVK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intel NUC 8I7HVK.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií