Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Intel Optane Memory 32GB M.2 80MM

Zobraziť katalóg
Intel Optane Memory 32GB M.2 80MM
4,7 7 hodnotení
SSD disk rozhranie M.2, PCIe NVMe 3.0 x2, čítanie až 1350MB/s, zápis až 290MB/s, 22x80mm, kompatibilný s čipsetmi B250/H270/Z270 + Kaby Lake Core CPU 7. generácie
Kód:  NR111t7e Produktové číslo:  MEMPEK1W032GAXT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Intel Optane Memory 32GB M.2 80MM

Chcete zo svojho počítača dostať maximálny výkon a máte stále iba klasické HDD? Riešením je horúca novinka v podobe Intel Optane Memory do slotu M.2. Ide totiž o revolučne poňatú cache pamäť, ktorá poslúži k výraznému zrýchleniu vášho existujúceho systému.

Kľúčové vlastnosti

  • Prevratná novinka od spoločnosti Intel
  • Jedná sa o inteligentnú cache pamäť typu 3D XPoint
  • Zrýchli váš PC s klasickým HDD o niekoľko desiatok percent
  • Kapacita 32 GB
  • Nutné využívať súčasný procesor radu Intel Kaby Lake, základnú dosku s čipsetom Intel 200 a operačný systém Windows 10

Pamäte 3D XPoint

Intel 3D XPoint je horúca novinka a predstavuje najväčší prelom v rámci pamäťových čipov. Do budúcnosti úplne nahradí súčasný typ NAND, ktorý bol predstavený už v roku 1989. Úzka spolupráca spoločností Intel a Micron Technology teda konečne prináša potrebný revolučný krok. Ich spoločná technológia pamätí 3D XPoint v sebe zlučuje výkon, spoľahlivosť aj zvýšenú hustotu zápisu. 

Zaraďte vyššiu rýchlosť

Použitie Intel opýtanie Memory vám garantuje ohromný nárast rýchlosti nielen štartovného operačného systému, ale hlavne hier a náročných programov. Zrýchlenie sa počíta v desiatkach percent, čo je znateľný posun voči obyčajnému HDD. Je však veľká škoda, že si Intel túto technológiu dal hneď niekoľko krvavých podmienok. Musíte používať najnovšie procesory Intel Kaby Lake a súčasne základnú dosku s čipsetom rady Intel 200. Za zmienku stojí aj nutnosť operačného systému Windows 10.

 

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
32 GB (0,03 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
M.2 Hotovo!
Kapacita disku
32 GB (0,03 TB) Hotovo!
Použitie
Do počítača, Interný Hotovo!

Typ úložiska

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
32 GB (0,03 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
M.2 Hotovo!
Kapacita disku
32 GB (0,03 TB) Hotovo!

Použitie

Použitie
Do počítača, Interný Hotovo!

Vlastnosti

Rozhranie interné
M.2 (NVMe) Hotovo!
Rýchlosť náhodného čítania
240 000 IOPS Hotovo!
Rýchlosť náhodného zápisu
65 000 IOPS Hotovo!
Rýchlosť čítania
1 350 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
290 MB/s Hotovo!

Spotreba

Maximálna spotreba
3,5 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
1 W (1 000 mW) Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

Poznámka:
» Všetky M.2 NVMe SSD
» Všetky špeciálne SSD SATA disky

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.


» Všetky interné disky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, nedávno som upgradoval PC zostavu, ktorá podporuje túto technológiu. Predtým som mal OS na SSD a data na starom klasickom 1TB 5600 ot HDD. Takže ak som správne pochopil. Vytiahnem SSD, naformátujem HDD a nahodím tam OS + hry a potom zapojím optane. Pochopil som postup správne? Bude rýchlosť porovnateľná s SSD?

Dokáže to ještě zrychlit i SSD (Samsung 960 1TB M2) ?

Dalo by sa na to nainštalovat wibdows 10

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je možné umístit Intel Optane 32 GB do Acer Aspire 3 Obsidian Black? Mám tam SSD Kingston 128 GB, ale je to v celku pomalé...

Dobrý den mám dotaz na Intel Optane Memory 32GB M.2 80MM (https://www.alza.cz/intel-optane-ram-32gb-d4845365.htm) V popisu se píše: "Je však velká škoda, že si Intel tuto technologii dal hned několik krvavých podmínek. Musíte používat nejnovější procesory Intel Kaby Lake a současně základní desku s čipsetem řady Intel 200. Za zmínku stojí i nutnost operačního systému Windows 10." V nabídce počítače Alza GameBox RTX2060 (https://www.alza.cz/alzapc/alza-gamebox-rtx2060-d5657158.htm) máte však Intel Optane Memory 32GB s procesorem Intel Core i7-9700F Coffee Lake Intel Kaby Lake tedy není nutně nutné mít s Intel Optane Memory 32GB M.2 80MM ano?

Dobrý deň. Všimol som si že pri vela pc zostavach je pisane RAM + Optane. Robím strih videa a efekty, potrebujem teda vela, vela, RAM pamäte na cache. Bude teda optane fungovať pre programy ako pridaná RAM pamäť ?

Dobrý den, zakoupil jsem tento modul a nainstaloval do počítače vše fungovalo bez problému v konfiguraci 3 hdd a Optane. Po pár dnech však z počítače (win 10 i bios) zmizel jeden HDD. Zkoušel jsem vše, pomohlo až odinstalování modulu Optane. Ovladače jsou všechny aktualizované. V čem může být prosím chyba?

Dobrý den, já jsem antitalent na montování do počítače tak se chci zeptat jestli mi to tam namontujete/dáte.

Dobrý den, mám otázku. Je tento komponent kompatibilní s MSI MAG Z390 TOMAHAWK ? Dekuji za odpověď.

aký je rozdiel medzi 32 a 16 gb? zrýchli 2 tb hdd aj 16 gb intel optane?

123...
Diskusia a poradňa k Intel Optane Memory 32GB M.2 80MM
Príslušenstvo pre Intel Optane Memory 32GB M.2 80MM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel Optane Memory 32GB M.2 80MM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel Optane Memory 32GB M.2 80MM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel Optane Memory 32GB M.2 80MM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intel Optane Memory 32GB M.2 80MM.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií