Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Smart kávovary

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ
Automatický
(51)
Kapsulový
(26)
Vyhotovenie
Voľne stojací
(72)
Vstavaný
(5)
Všeobecné funkcie
Funkcia horúcej vody
(44)
Časovač
(26)
Príprava dvoch šálok naraz
(49)
Automatické rozpoznanie kávovej kapsuly
(24)
Príprava nápoja jedným stlačením
(72)
Typ nápoja
Espresso
(77)
Mliečne kávové nápoje
(60)
Ľadová káva
(10)
Filtrovaná káva
(8)
Cold Brew
(3)
Všeobecná výbava
Nádoba na vodu
(73)
Integrovaný mlynček na kávu
(50)
Displej
(51)
Mliečne riešenie
(51)
Zásobník na mletú kávu
(22)
Používateľské rozhranie
Dotykový displej
(34)
Bezdotykový displej
(13)
Dotykový ovládací panel s ikonami
(27)
Manuálne tlačidlá
(31)
Mliečne riešenie
Naparovacia dýza
(24)
Mliečny systém
(50)
Hadička na mlieko
(7)
Prídavný šľahač mlieka
(13)
Bez mliečneho riešenia
(20)
Najnovšie objednávky

Smart kávovary ponúkajú automatizovaný proces prípravy kávy. Inteligentný kávovar ovládaný aplikáciou skrz WiFi alebo Bluetooth vám sám pripraví širokú škálu kávových špecialít od prekvapkávanej kávy cez espresso až po cappuccino či café latte. Smart kávovary pripojiteľné do centrálnej jednotky zase môžete zaradiť do systému inteligentnej domácnosti.

Pokračovať

Typy smart kávovarov

Smart automatické kávovary

Pretože už fungujú automaticky, vyžadujú minimálnu prácu s prístrojom samotným, zato sa pri príprave kávy môžete vyhrať s prípravou a programovaním kávových špecialít. Smart automatické kávovary ovládate prostredníctvom aplikácie vo svojom smartfóne alebo tablete a jedným klikom si pripravíte kávu výberom z naprogramovaných možností.

Inteligentné kávovary na prekvapkávanú kávu

Kávovary na prekvapkávanú kávu pripravia väčšie množstvo filtrovanej kávy naraz. Inteligentný kávovar na prekvapkávanú kávu viete vypnúť alebo zapnúť na diaľku, či naprogramovať jeho spustenie na určitú hodinu.

Smart kávovary na kapsuly

Kapsulové kávovary sú na obsluhu najjednoduchšie. Do kávovaru sa vkladajú kapsuly a jedným stlačením prístroj pripraví výbornú kávu. Vďaka kapsuliam môžete mať doma veľké množstvo rôznych káv, ktoré si v kapsule zachovajú čerstvosť. Smart kapsulové kávovary naviac môžete ovládať na diaľku v aplikácii.

Smart vstavané kávovary

Vstavané kávovary vynikajú najmä dizajnom – skvele zapadnú medzi ostatné vstavané spotrebiče, postarajú sa o zjednotený vzhľad kuchyne, ušetria miesto a aj starosti o údržbu. Smart vstavané kávovary sa dajú ovládať v aplikácii, príp. zaradiť do inteligentnej domácnosti.

Aplikácia pre smart kávovar

Do ovládacieho zariadenia - smartfónu či tabletu je potrebné stiahnuť a nainštalovať aplikáciu na ovládanie smart kávovaru, vytvorenú výrobcom kávovaru. To, čo váš inteligentný kávovar dokáže, je dané ako jeho typom a konštrukciou, tak aj možnosťami aplikácie. Pri výbere kávovaru zvážte, čo od neho očakávate a potom si všímajte, čo všetko je možné prostredníctvom aplikácie nastaviť. Pozrite sa napríklad na tieto parametre aplikácií pre smart kávovary:

  • Počet kávových špecialít – smart kávovary majú prednastavený rôzny počet nápojových špecialít. Vyberte si taký kávovar, ktorý vám bude šírkou ponuky nápojov vyhovovať.
  • Možnosť nastavenia vlastných kávových špecialít – nenašli ste medzi prednastavenými kávami tú svoju? Tak sa pozrite, či si tam viete naprogramovať vlastnú.
  • Možnosť ukladania používateľských profilov – jedno espresso nestačí; otec ho chce z 12 g kávy, mama zo 7 g s kvapkou mlieka... Vyberte si taký kávovar, u ktorého vám aplikácia umožní uložiť používateľské profily.
  • Počet používateľských profilov – kupujete kávovar do početnejšej domácnosti alebo do firmy? Bude vás zaujímať, koľko profilov si v aplikácii uložíte.
  • Parametre kávových špecialít – zvyčajne je možné v aplikácii nastaviť množstvo kávy, množstvo vody a jej teplotu, u niektorých kávovarov aj hrúbku mletia. Ak vám záleží na každom detaile, vyberte kávovar s aplikáciou, kde ide nastaviť všetko, čo je pre vás dôležité.

WiFi alebo Bluetooth kávovar

Väčšina kávovarov, ktoré sú označené ako smart alebo inteligentné, dokáže komunikovať iba s ovládacím zariadením ako je smartfón či tablet skrze WiFi a bluetooth. Dnešné smartfóny už podporujú obe technológie, takže kompatibilitu riešiť nemusíte.

Kompatibilita smart kávovarov s inteligentnou domácnosťou

Ak zariaďujete inteligentnú domácnosť SmartHome, vyberajte kávovar, ktorý s ňou bude kompatibilný. Jednotlivé zariadenia v rámci inteligentnej domácnosti spolu komunikujú prostredníctvom rôznych protokolov, napríklad ZigBee alebo Z-Wave. Majte na pamäti, že ak chcete mať skutočne funkčnú inteligentnú domácnosť, musia všetky jej prvky podporovať rovnaký protokol.

TIP – Nie všetky smart kávovary je možné pripojiť do centrálnej jednotky alebo siete inteligentnej domácnosti. Väčšinu kávovarov označených ako smart je možné iba ovládať na diaľku cez ich vlastnú aplikáciu v mobile alebo tablete.

Niektorí výrobcovia vytvárajú vlastné systémy pre prepojenie jednej značky inteligentných spotrebičov. Patria medzi nich napr.:

  • Siemens Home Connect – na prepojenie a ovládanie smart spotrebičov značky Siemens.
  • Miele@home – na prepojenie a ovládanie smart spotrebičov značky Miele.

Ak chcete váš smart kávovar ovládať hlasom, vyberte si taký, ktorý bude kompatibilný s hlasovým asistentom.

  • Apple HomeKit – nezávisí na žiadnom komunikačnom protokole, stačí kúpiť kávovar označený logom „Works with Apple HomeKit“ a ovládať ho cez zariadenie s iOS.
  • Google Assistant – ponúka možnosť ovládania hlasom.
  • Amazon Alexa – ponúka možnosť ovládania hlasom.

Parametre dôležité pri výbere kávovaru

  • Príkon – čím vyšší príkon inteligentný kávovar má, tým viac energie spotrebuje.
  • Tlak – sila tlaku na zomletú kávu u automatických smart kávovaroch určuje kvalitu výsledného nápoja.
  • Objem nádržky na vodu, prípadne pripojenie priamo k vodovodu – objem vyberajte tak, aby kávovar pohodlne obslúžil počet ľudí, ktorí budú kávu obvykle pripravovať.
  • Mletie kávy – ak máte radi čerstvo zomletú kávu, vyberajte kávovar so vstavaným mlynčekom. Ak preferujete použitie zomletej kávy, vyberajte kávovar, kde je možné použiť už namletú kávu.
  • Rozmery – vyberajte kávovar, ktorý sa vám do určeného priestoru zmestí.

Výhody a nevýhody inteligentných kávovarov

Výhody

  • Úspora času – káva sa pripraví naozaj sama.
  • Individualizácia – každý člen domácnosti si môže založiť svoj profil a nastaviť svoje kávové špeciality.
  • Programovateľnosť v SmartHome – ak máte smart kávovar pripojený do centrálnej jednotky, môžete ho napr. zaradiť do scény ranného prebúdzania. Zvýši sa teplota v smart kúrení, otvoria sa smart žalúzie, zapne sa smart osvetlenie a vás zobudí vôňa kávy pripravenej v smart kávovare.

Nevýhody

  • Rôzne protokoly komunikácie – musíte si vyberať len zo zariadení, ktoré „hovoria rovnakým jazykom“, komunikujú cez rovnaký protokol.
  • Malý výber smart kávovarov – kávovarov pripojiteľných do centrálnej jednotky je zatiaľ málo, musíte si tak vystačiť s ovládaním v aplikácii cez WiFi alebo Bluetooth.
  • Cena – smart kávovar zvyčajne stojí viac ako ten bežný.
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 300 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 19 bar, materiál nehrdzavejúca oceľ, objem nádržky na vodu 1,8 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, s používateľskými profilmi, displej, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a kontrola výmeny vodného filtra, výškovo nastaviteľný výpusť, výškovo nastaviteľný podstavec, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, rozmery 38,5 × 26 × 45 cm (V׊×H), hmotnosť 11,4 kg
915,90 €

2.
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 300 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 19 bar, objem nádržky na vodu 1,8 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, s používateľskými profilmi, displej, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a kontrola výmeny vodného filtra, výškovo nastaviteľný výpusť, výškovo nastaviteľný podstavec, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, kompatibilný s De'Longhi Coffee Link, rozmery 38,5 × 26 × 45 cm (V׊×H), hmotnosť 11,4 kg
1 019 €

3.
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 500 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 19 bar, objem nádržky na vodu 2,2 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, s používateľskými profilmi, displej, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a kontrola výmeny vodného filtra, výškovo nastaviteľný výpusť, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, kompatibilný s De'Longhi Coffee Link, rozmery 39 × 26,2 × 48,5 cm (V׊×H), hmotnosť 13 kg
1 619,60 €

Ďalšie najpredávanejšie
77 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.55.S - Automatický kávovar
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,8 54×
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.55.S
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 300 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 19 bar, materiál nehrdzavejúca oceľ, objem nádržky na vodu 1,8 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, s používateľskými profilmi, displej, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a kontrola výmeny vodného filtra, výškovo nastaviteľný výpusť, výškovo nastaviteľný podstavec, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, rozmery 38,5 × 26 × 45 cm (V׊×H), hmotnosť 11,4 kg
915,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DELAK143
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB - Automatický kávovar
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,6 14×
De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 500 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 19 bar, objem nádržky na vodu 2,2 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, s používateľskými profilmi, displej, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a kontrola výmeny vodného filtra, výškovo nastaviteľný výpusť, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, kompatibilný s De'Longhi Coffee Link, rozmery 39 × 26,2 × 48,5 cm (V׊×H), hmotnosť 13 kg
1 619,60 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ECAAK885
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.86.T - Automatický kávovar
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,8 60×
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.86.T
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 300 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 19 bar, objem nádržky na vodu 1,8 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, s používateľskými profilmi, displej, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a kontrola výmeny vodného filtra, výškovo nastaviteľný výpusť, výškovo nastaviteľný podstavec, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, kompatibilný s De'Longhi Coffee Link, rozmery 38,5 × 26 × 45 cm (V׊×H), hmotnosť 11,4 kg
1 019 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DELAK186
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM - Automatický kávovar Doručenie na
predajňu zadarmo
3,3
De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 580 g, do domácnosti, príkon 1550 W, tlak 19 bar, materiál nehrdzavejúca oceľ, objem nádržky na vodu 2,1 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, s používateľskými profilmi, displej, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, naparovacia tryska, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a kontrola výmeny vodného filtra, podsvietenie šálky, výškovo nastaviteľný výpusť, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, kompatibilný s De'Longhi Coffee Link, rozmery 40,5 × 29 × 46,8 cm (V׊×H), hmotnosť 16,8 kg
+Darček Čistiaca súprava De'Longhi v hodnote 32,90 €
2 539 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: DELAK550
SIEMENS TQ707R03 EQ700 Integral - Automatický kávovar
Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
SIEMENS TQ707R03 EQ700 Integral
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 350 g, do domácnosti, príkon 1500 W, tlak 19 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 2,4 l, automatické vypnutie, časovač, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, s používateľskými profilmi, displej, nádoba na vodu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické preplachovanie, kontrola výmeny vodného filtra a deaktivácia preplachu, podsvietenie šálky, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, kompatibilný s home Connect, rozmery 38 × 35,2 × 46,7 cm (V׊×H), hmotnosť 10,5 kg
Cenová bomba
1 399 € Ušetríte 500 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SIEAK247
SIEMENS TP707R06 EQ700 Classic - Automatický kávovar
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,7
SIEMENS TP707R06 EQ700 Classic
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 350 g, do domácnosti, príkon 1500 W, tlak 19 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 2,4 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, s používateľskými profilmi, displej, nádoba na vodu, hadička na mlieko, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické preplachovanie, kontrola výmeny vodného filtra a deaktivácia preplachu, podsvietenie šálky, výškovo nastaviteľný výpusť, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, kompatibilný s home Connect, rozmery 38 × 30,9 × 46,7 cm (V׊×H), hmotnosť 9,9 kg
1 266,50 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SIEAK639
De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.55.SB - Automatický kávovar Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.55.SB
Automatický kávovar – veľkosť zásobníka mlynčeka 500 g, do domácnosti a do kancelárie, príkon 1450 W, tlak 19 bar, objem nádržky na vodu 2,2 l, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, displej, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, nastaviteľná tvrdosť vody a automatické preplachovanie, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, nastavenie intenzity/množstva kávy, kompatibilný s De'Longhi Coffee Link, rozmery 39 × 26,2 × 48,5 cm (V׊×H), hmotnosť 12,2 kg
1 249 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ECAAK886
NESPRESSO De'Longhi Vertuo Pop & Aeroccino Liquorice Black ENV90.BAE - Kávovar na kapsuly Varianty
4,6 14×
NESPRESSO De'Longhi Vertuo Pop & Aeroccino Liquorice Black ENV90.BAE + poukaz na nákup kávy Nespresso v hodnote 52 €*
Kávovar na kapsuly – na kapsuly Nespresso Vertuo, do domácnosti, príkon 1260 W, objem nádržky na vodu 0,56 l, kontajner na 8 použitých kapsúl, inteligentný, automatické rozpoznanie kávovej kapsuly, automatické vypnutie, pripravuje nápoj jedným stlačením, nádoba na vodu a mliečne riešenie, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, výškovo nastaviteľný podstavec, s manuálnymi tlačidlami, rozmery 24 × 13,6 × 42,6 cm (V׊×H), hmotnosť 3,5 kg, čierna a strieborná farba
+Darček Voucher NESPRESSO Poukaz na kávu v hodnote 52 € v hodnote 52 €
157,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NESKK4663
JURA S8 Moonlight Silver - Automatický kávovar
Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
JURA S8 Moonlight Silver
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 280 g, do domácnosti, do kancelárie a profesionálny, príkon 1450 W, tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 1,9 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, displej, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, naparovacia tryska, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a odvápňovací program, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, rozmery 34,8 × 28 × 44,4 cm (V׊×H), hmotnosť 10 kg
1 599 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JURSS882
NESPRESSO KRUPS Vertuo Next Light Grey XN910B10 - Kávovar na kapsuly
Varianty
4,4 28×
NESPRESSO KRUPS Vertuo Next Light Grey XN910B10 + poukaz na nákup kávy Nespresso v hodnote 30 €*
Kávovar na kapsuly – s inovatívnou technológiou Centrifusion, 5 rôznych veľkostí šálok, kávovar sa zahreje za 30 sekúnd, nastaviteľné automatické vypnutie, degustačná sada 12 kávových kapsúl Nespresso ako DARČEK, objem nádržky na vodu 1.1l, príkon 1260W, šírka 14.2cm, výška 31.4cm, hĺbka 42.9cm, hmotnosť 4kg
+Darček Voucher NESPRESSO Poukaz na kávu v hodnote 30 € v hodnote 30 €
139 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRUKK885
JURA ENA 4 Full Metropolitan Black (EA) - Automatický kávovar Varianty
5,0
JURA ENA 4 Full Metropolitan Black (EA)
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 125 g, príkon 1450 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 1,1 l, automatické vypnutie, inteligentný, displej, nádoba na vodu, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické preplachovanie a odvápňovací program, nahrievanie šálok, nastavenie intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, rozmery 32,3 × 27,1 × 44,5 cm (V׊×H), hmotnosť 8,4 kg
648,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JURAK442
Nespresso De'Longhi Vertuo Lattissima ENV300.W - Kávovar na kapsuly Varianty
5,0
Nespresso De'Longhi Vertuo Lattissima ENV300.W + poukaz na nákup kávy Nespresso v hodnote 52 €*
Kávovar na kapsuly – na kapsuly Nespresso Vertuo, príkon 1500 W, objem nádržky na vodu 1,7 l, kontajner na 10 použitých kapsúl, inteligentný, automatické rozpoznanie kávovej kapsuly, automatické vypnutie, s možnosťou nastavenia obľúbených nápojov, pripravuje nápoj jedným stlačením, nádoba na vodu a mliečne riešenie, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody a automatické preplachovanie, výškovo nastaviteľný podstavec, s manuálnymi tlačidlami, nastavenie veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, kompatibilný s nespresso, rozmery 31,5 × 19 × 40,7 cm (V׊×H), hmotnosť 6,3 kg, biela, čierna a strieborná farba
+Darček Voucher NESPRESSO Poukaz na kávu v hodnote 52 € v hodnote 52 €
368,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DELkk23
NESPRESSO De'Longhi Vertuo Pop Mango Yellow ENV90.Y - Kávovar na kapsuly
Varianty
4,6 14×
NESPRESSO De'Longhi Vertuo Pop Mango Yellow ENV90.Y + poukaz na nákup kávy Nespresso v hodnote 30 €*
Kávovar na kapsuly – na kapsuly Nespresso Vertuo, do domácnosti, príkon 1260 W, objem nádržky na vodu 0,56 l, inteligentný, automatické rozpoznanie kávovej kapsuly, automatické vypnutie, pripravuje nápoj jedným stlačením, nádoba na vodu, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia a odvápňovací program, výškovo nastaviteľný podstavec, s manuálnymi tlačidlami, rozmery 24 × 13,6 × 42,6 cm (V׊×H), hmotnosť 3,5 kg, čierna a žltá farba
+Darček Voucher NESPRESSO Poukaz na kávu v hodnote 30 € v hodnote 30 €
105,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NESKK649
JURA J8 Piano Black - Automatický kávovar Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
JURA J8 Piano Black
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 280 g, príkon 1450 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 1,9 l, automatické vypnutie, časovač, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, displej, nádoba na vodu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a odvápňovací program, podsvietenie šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, kompatibilný s JURA J,O,E,®, rozmery 34,8 × 31,8 × 44,6 cm (V׊×H), hmotnosť 10,2 kg
1 699 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JURAK579
NESPRESSO KRUPS Vertuo Next Premium Black XN910810 - Kávovar na kapsuly Varianty
4,4 28×
NESPRESSO KRUPS Vertuo Next Premium Black XN910810 + poukaz na nákup kávy Nespresso v hodnote 30 €*
Kávovar na kapsuly – s inovatívnou technológiou Centrifusion, 5 rôznych veľkostí šálok, kávovar sa zahreje o 30 sekúnd, nastaviteľné automatické vypnutie, degustačná sada 12 kávových kapsúl Nespresso ako DARČEK, objem nádržky na vodu 1.1l, príkon 1260 W, šírka 14.2 cm, výška 31.4 cm, hĺbka 42.9 cm, hmotnosť 4 kg
+Darček Voucher NESPRESSO Poukaz na kávu v hodnote 30 € v hodnote 30 €
176,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRUKK892
NESPRESSO KRUPS Vertuo Next Deluxe Dark Chrome XN910C10 - Kávovar na kapsuly Varianty
4,4 28×
NESPRESSO KRUPS Vertuo Next Deluxe Dark Chrome XN910C10 + poukaz na nákup kávy Nespresso v hodnote 30 €*
Kávovar na kapsuly – s inovatívnou technológiou Centrifusion, 5 rôznych veľkostí šálok, kávovar sa zahreje za 30 sekúnd, nastaviteľné automatické vypnutie, degustačná sada 12 kávových kapsúl Nespresso ako DARČEK, objem nádržky na vodu 1.1l, príkon 1260W, šírka 14.2cm, výška 31.4cm, hĺbka 42.9cm, hmotnosť 4kg
+Darček Voucher NESPRESSO Poukaz na kávu v hodnote 30 € v hodnote 30 €
192,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRUKK908
Nivona NICR 796 - Automatický kávovar Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Nivona NICR 796
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 250 g, do domácnosti a do kancelárie, príkon 1455 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 2,2 l, automatické vypnutie, časovač, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, displej, mliečny systém, naparovacia tryska, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a kontrola výmeny vodného filtra, podsvietenie šálky, výškovo nastaviteľný výpusť a odkladacia plocha na šálky, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, rozmery 34 × 24 × 46 cm (V׊×H), hmotnosť 9 kg
949,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NIVAK961
NESPRESSO KRUPS Vertuo Pop Coconut White XN920110 - Kávovar na kapsuly Varianty
3,6 14×
NESPRESSO KRUPS Vertuo Pop Coconut White XN920110 + poukaz na nákup kávy Nespresso v hodnote 30 €*
Kávovar na kapsuly – s inovatívnou technológiou Centrifusion, 4-rôzne veľkosti šálok, nahriatie kávovaru do 30 sekúnd, degustačná súprava 12-kávových kapsúl Nespresso ako DARČEK, objem nádržky na vodu 0,56l, príkon 1500W, šírka 13,5cm, výška 25cm, hĺbka 42,6cm, hmotnosť 3,6kg, farba kokosovo biela
+Darček Voucher NESPRESSO Poukaz na kávu v hodnote 30 € v hodnote 30 €
105,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRUKK010
Nespresso De'Longhi Vertuo Lattissima ENV300.B - Kávovar na kapsuly Varianty
5,0
Nespresso De'Longhi Vertuo Lattissima ENV300.B + poukaz na nákup kávy Nespresso v hodnote 52 €*
Kávovar na kapsuly – na kapsuly Nespresso Vertuo, príkon 1500 W, objem nádržky na vodu 1,7 l, kontajner na 10 použitých kapsúl, inteligentný, automatické rozpoznanie kávovej kapsuly, automatické vypnutie, s možnosťou nastavenia obľúbených nápojov, pripravuje nápoj jedným stlačením, nádoba na vodu a mliečne riešenie, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody a automatické preplachovanie, výškovo nastaviteľný podstavec, s manuálnymi tlačidlami, nastavenie veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, kompatibilný s nespresso, rozmery 31,5 × 19 × 40,7 cm (V׊×H), hmotnosť 6,3 kg, čierna a strieborná farba
+Darček Voucher NESPRESSO Poukaz na kávu v hodnote 52 € v hodnote 52 €
368,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DELkk54
JURA Z10 Aluminium Dark Inox - Automatický kávovar Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
JURA Z10 Aluminium Dark Inox
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 280 g, príkon 1450 W, tlak 15 bar, materiál hliník, objem nádržky na vodu 2,4 l, automatické vypnutie, časovač, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, s používateľskými profilmi, displej, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, naparovacia tryska, prídavný šľahač mlieka, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a odvápňovací program, podsvietenie šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, kompatibilný s JURA J,O,E,®, rozmery 38 × 32 × 45 cm (V׊×H), hmotnosť 13 kg
2 799 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: JURAK688
NESPRESSO KRUPS Vertuo Pop Spicy Red XN920510 - Kávovar na kapsuly Varianty
3,6 14×
NESPRESSO KRUPS Vertuo Pop Spicy Red XN920510 + poukaz na nákup kávy Nespresso v hodnote 30 €*
Kávovar na kapsuly – s inovatívnou technológiou Centrifusion, 4 rôzne veľkosti šálok, nahriatie kávovaru do 30 sekúnd, degustačná súprava 12 kávových kapsúl Nespresso ako DARČEK, objem nádržky na vodu 0,56 l, príkon 1 500 W, šírka 13,5 cm, výška 25 cm, hĺbka 42,6 cm, hmotnosť 3,6 kg, farba ostro červená
+Darček Voucher NESPRESSO Poukaz na kávu v hodnote 30 € v hodnote 30 €
Super cena
105,90 € Ušetríte 3,10 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: KRUKK096
NESPRESSO KRUPS Vertuo Pop Aqua Mint XN920410 - Kávovar na kapsuly Varianty
3,6 14×
NESPRESSO KRUPS Vertuo Pop Aqua Mint XN920410 + poukaz na nákup kávy Nespresso v hodnote 30 €*
Kávovar na kapsuly – s inovatívnou technológiou Centrifusion, 4 rôzne veľkosti šálok, nahriatie kávovaru do 30 sekúnd, degustačná sada 12 kávových kapsúl Nespresso ako DARČEK, objem nádržky na vodu 0,56 l, príkon 1 500 W, šírka 13,5 cm, výška 25 cm, hĺbka 42,6 cm, hmotnosť 3,6 kg, farba akvamarínová
+Darček Voucher NESPRESSO Poukaz na kávu v hodnote 30 € v hodnote 30 €
105,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRUKK102
SIEMENS TQ907R03 EQ900 - Automatický kávovar Doručenie na
predajňu zadarmo
SIEMENS TQ907R03 EQ900
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 270 g, do domácnosti, príkon 1500 W, tlak 19 bar, materiál nehrdzavejúca oceľ, objem nádržky na vodu 2,3 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, s používateľskými profilmi, displej, nádoba na vodu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie, kontrola výmeny vodného filtra a deaktivácia preplachu, podsvietenie šálky, výškovo nastaviteľný výpusť, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, kompatibilný s home Connect, rozmery 39,2 × 31,5 × 47 cm (V׊×H), hmotnosť 13,2 kg
1 969 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SIEAK029
JURA X8 - Automatický kávovar Doručenie na
predajňu zadarmo
JURA X8
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 500 g, do kancelárie, príkon 1450 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 5 l, automatické vypnutie, časovač, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, displej, nádoba na vodu, mliečny systém, naparovacia tryska, prídavný šľahač mlieka, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a odvápňovací program, podsvietenie šálky, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, kompatibilný s JURA J,O,E,®, rozmery 47 × 37,3 × 46,1 cm (V׊×H), hmotnosť 14 kg
3 169 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: JURAK135

Smart kávovary

Dolce GustoVyskúšajte nové Espressá od NESCAFÉ® Dolce Gusto® s chuťou pravého Talianska NESCAFÉ® Dolce Gusto® si pre svojich priaznivcov pripravilo štyri novinky v podobe poctivého talianskeho espressa s príchuťou Milána, Ríma, Neapolu a sicílskeho Palerma. Nalaďte sa na pravú taliansku kávu a vychutnajte si kúsok Talianska priamo z pohodlia vášho domova.
Nenechajte si ujsť dnešnú recenziu. Takmer mesiac sme testovali automatický kávovar KRUPS EA897B10 Evidence Eco, ktorý stelesňuje prepojenie prípravy lahodnej kávy spolu so šetrným prístupom k prírode. Je vyrobený z recyklovaných materiálov a sám je až z 90 %...
V domácej recenzii sme pre vás tento krát vyskúšali pákový kávovar Krups XP442C11 Virtuoso Silver. Ten sľubuje kompaktné rozmery, vysoký výkon, parnú trysku a možnosť prípravy dvoch šálok kávy naraz. Ako sa tento kávovar ovláda, akú robí kávu a oplatí sa ho zaobstarať?...
automatický kávovarAutomatický kávovar Philips Series 5400 LatteGo (RECENZIA) Podrobná recenzia automatického kávovaru Philips Series LatteGo 5400 s najrýchlejším čistením mliečneho systému a širokou ponukou káv zaujme každého, kto uvažuje o kúpe nového plne automatického kávovaru. Kávovar Philips 5400 z nového radu LatteGo sme testovali počas...
Odvápnenie kávovaru by malo patriť k jeho pravidelnej údržbe. Poradíme vám, ako odvápniť kávovar, ak práve nemáte po ruke odvápňovacie tablety. V našom článku sa dozviete, ako jednoducho vykonať odvápnenie kávovaru kyselinou citrónovou aj ako postupovať pri odvápnení...
Otestovali sme kapsľový kávovar Nescafé Dolce Gusto Esperta, pri ktorom nás zaujal jeho nadčasový, skoro až kozmický dizajn, a tiež možnosť ovládať ho cez Bluetooth pomocou mobilnej aplikácie. Ako dopadlo jeho hodnotenie a čo všetko môže tento štýlový fešák ponúknuť, sa...
Viac článkov Všetky články

Smart kávovary

Patríte medzi ľudí, ktorí si ráno radi vychutnajú šálku lahodnej, horúcej kávy, ale tiež si radi pospíte? Chytré kávovary sú vyrobené priamo pre vás. Už sa nemusíte viacej ponáhľať ráno z postele. S chytrym kavovarom môžete ostať v posteli o chvíľku dlhšie a horúca káva bude na vás čakať.

Káva priamo z postele s chytrým kávovarom

Príprava lahodnej kávy už nemôže byť jednoduchšia. S chytrym kavovarom si teraz môžete pripraviť šálku senzačnej kávy, a to z maximálneho pohodlia vašej poslete či pohovky pomocou aplikácie vo vašom smartfóne alebo tablete.

Ako pripraviť kávu chytrým kávovarom?

Jediné, čo musíte urobiť je stiahnuť si aplikáciu do vášho inteligentného zariadenia s iOS alebo Androidom, zaregistrovať sa ako používateľ a pripojiť sa k chytremu kavovaru. V aplikáciách chytrých kávovarov nájdete nielen zoznam káv, ktoré si môžete pripraviť, ale niektoré chytre kavovary vám tiež umoznia uložiť si vaše obľúbené kávové špeciality. Stačí dať pokyn z vášho inteligentného zariadenia a chytrý kávovar sa o všetko postará.

Chytré kávovary s Home Connect

Kávovar Siemens s technológiou Home Connect vám ponúkne v jednej aplikácii okrem zoznamu káv a možnosti uloženia obľúbených kávových špecialít taktiež podrobné recepty na rôzne kávové špeciality či obsiahle informácie o kávach. Otvorte sa a nechajte sa pohltiť inovatívnym životným štýlom s chytrym kavovarom.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné smart kávovary Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie smart kávovary Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie smart kávovary Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii smart kávovary recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií