Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Intenso 15,6" MEDIA CENTER

Zobraziť katalóg
Intenso 15,6" MEDIA CENTER
2,0 2 hodnotení
Digitálny fotorámik – LCD 1366×768 16:9, kontrast 500:1, JPEG, BMP, MP3, WMA, MPEG1/4, AVI, USB, čítačka pamäťových kariet, výstup na slúchadlá, reproduktor, hodiny, kalendár, budík, diaľkové ovládanie
Kód:  INT007b Životnosť 8 mesiacov Produktové číslo:  3940840 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Intenso 15,6" MEDIA CENTER

Intenso je firma, ktorá sa sústreďuje na výrobu mobilných elektronických zariadení s vysokým štandardom kvality. Všestranný fotorámik MEDIA CENTER s uhlopriečkou 15,6" a rozlíšením 1 366 × 768 obrazových bodov je praktickým darčekom do každej domácnosti. Skrášli okolitý priestor a navodí spomienky napríklad na dovolenku pri mori. Prarodičom zase zabezpečí príjemný a ničím nerušený pohľad na vnukov a vnučky.

Model Media Center vie prehrávať videá a hudbu, preto bol vybavenáý reproduktorom. Ten je doplnený výstupom na slúchadlá, alebo externý reproduktor. Tento multimediálny obsah spolu s fotografiami v rozšírených formátoch JPEG a BMP dokáže fotorámik čítať zo zariadenia USB, alebo z pamäťových kariet. Nastaviť si môžete jas displeja, kontrast a sýtosť farieb. Okrem bežného premietania obrázkov rámik ponúkne aj funkciu kalendára, hodín a časovača. Súčasťou je aj praktické diaľkové ovládanie. Fotorámik je napájaný pomocou adaptéra do elektrickej zásuvky.

Parametre a špecifikácia:

Displej:
15,6" (39,62 cm) TFT-LCD farebný displej

Materiál rámika:
Akryl

Rozlíšenie:
1 366 × 768 pixelov (max.)

Kontrast:
500 : 1

Pomer strán:
16 : 9 širokouhlý

Podporované formáty:
Fotografie: JPEG, BMP
Video: MPEG-1, MPEG-4, M-JPEG, AVI
Hudba: MP3, WMA

Rozhranie:
USB 2.0
Pamäťové karty: SD/SDHC/MMC/MS

Režimy prezentácie:
Celá obrazovka, slideshow, miniatúry, zoom

Nastavenia:
Kontrast, jas, farebné nasýtenie, jazyk, hudba na pozadí

Ďalšie funkcie:
Hodiny, kalendár, časovač, reproduktory, 3,5 mm jack výstup, Kensington zámok

Príslušenstvo:
Diaľkové ovládanie (vrátane batérie)
Napájací adaptér 5 V/1 A
Držiak
Viacjazyčný návod na použitie

Rozmery:
278 × 461 × 33 mm

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Intenso 15,6" MEDIA CENTER Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intenso 15.6" MEDIA CENTER. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intenso 15.6" MEDIA CENTER. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intenso 15.6" MEDIA CENTER.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií