Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Ion Ford Raptor

Zobraziť katalóg
Ion Ford Raptor
5 1 hodnotení
Bezdrôtový reproduktor – prenosný, 100W, Bluetooth, FM rádio, USB port, 2× vstup na mikrofón, batéria s výdržou 75 hodín, FORD RAPTOR dizajn, teleskopické držadlo, kolieska
Kód:  ION006m1 Produktové číslo:  Ford Raptor
Ion Ford Raptor Predaj skončil

Ion Ford Raptor

Ion Ford Raptor

Bezdrôtový reproduktor od ION

Pokukujete po bezdrôtovom prenosnom reproduktore na párty s robustnou konštrukciou? Ion Ford Raptor umožňuje pripojenie k zdrojovému zariadeniu cez Bluetooth, NFC alebo 3,5 mm audio konektor a ľahké dopravenie z miesta na miesto vďaka kolieskam a teleskopickému držadlu. Parádny zvukový prednes obstaráva 100 W zosilňovač, kým prepojenie viacerých jednotiek Rocker Sport naraz umožňuje aplikácia True Wireless Stereo.

Ion Ford Raptor

Zábava nekončí ani v daždi

Reproduktor disponuje AM/FM prijímačom pre naladenie obľúbenej rádiovej stanice a ponúka tiež prípojku pre mikrofón alebo AUX vstup pre pripojenie iného ako Bluetooth zdrojového zariadenia. ION Block Rocker Sport odolá daždivému počasiu a jeho gumové rohy ho účinne ochránia pred nárazmi a opotrebovaním. Jeho napájanie neobstaráva spleť nevzhľadnej kabeláže, ale výkonná batéria, ktorá ustojí až 75 hodín nepretržitej prevádzky.

Ion Ford Raptor

Ion Ford Raptor

Čo vám teda Block Rocker ponúka?

• Bezdrôtový reproduktor párovateľný cez Bluetooth
Efektné farebné LED osvetlenie
• AUX vstup, prípojka na mikrofón
• Vodoodolný podľa certifikácie IPX4
• USB slúžiace aj pre dobíjanie ako power banka
• Gumové kolieska a teleskopické držadlo pre ľahké prevážanie
• Dobíjacia batéria s výdržou až 75 hodín
• Mikrofón je súčasťou balenia


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je možné u reproduktoru ION Ford Raptor přehrávat hudbu přes USB z flash disku. Děkuji, Poledník.

Dobry den,dostacuje vykonem repro na venkovni pouziti?shanim nejake repro na detske dny,maskarni,atd...

Diskusia a poradňa k Ion Ford Raptor
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ion Ford Raptor. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ion Ford Raptor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ion Ford Raptor. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ion Ford Raptor.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií