AD homeoffice PET

ION Job Rocker Max

Zobraziť katalóg
ION Job Rocker Max
Reproduktor prenosný, 50W RMS, vodeodolný, prachuodolný, 6 tlačidiel, Bluetooth, AM / FM rádio, 2x AC vstup + 12V vstup, výdrž batérie až 50hodin
Kód:  ION005k Produktové číslo:  812715019105 Stránky výrobcu

ION Job Rocker Max

Vezmite si svoju obľúbenú hudbu sebou na stavenisko, do garáže alebo tam, kde nie je dostupná elektrická prípojka. Tento robustný, dobíjacie reproduktor má viac než dosť výkonu pre hlasné prehrávanie hudby aj na akciách s početnou účasťou. Streamujte doň obľúbené songy z akéhokoľvek zariadenia s Bluetooth rozhraním. Hudbu bude pumpovať prostredníctvom 6,5 "wooferu v reproduktorovom systéme, ktorý divoko poháňa 50W zosilňovač. Spríjemniť si pracovnú zmenu s riadnou zvukovou kulisou a kdekoľvek pod šírou oblohou ešte nikdy nebolo jednoduchšie.

kľúčové vlastnosti

  • Hlasná reprodukcie na mieste podľa výberu (50 W)
  • Vysoko kvalitný woofer
  • Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
  • AM / FM rádio (až 6 predvolieb)
  • Prachu odolné prevedenie
  • 2 zásuvky pre napájanie svetiel, náradie, a iných zariadení
  • Dobíjacie batérie umožňuje až 50 hodín prevádzky
  • Nabíjanie iba 10 hodín
  • Robustná konštrukcia s jednoduchým transportom

Stvorený do vonkajších priestorov

Ako už jeho celkové prevedenie napovedá, je tento šikula ako stvorený na stavby a do zaprášených priestorov, kde vám spríjemní pracovné chvíle. Kvalitná konštrukcia je doplnená o oceľové rukoväte a špeciálne rohové ochranné nárazníky, ktoré skvele poslúži práve v stavebných podmienkach. Tlačidlá a ostatné ovládacie prvky sú dostatočne veľké na to, aby sa dali bez problémov používať aj v rukaviciach. 

Neoceniteľnou výhodou tohto modelu sú dve rozširujúce zásuvky, do ktorých v prípade dosahu elektrickej siete môžete pokojne zapojiť napríklad osvetlenie alebo iné potrebné zariadenia. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je to tazka otazka? Kolko vazi reprak? ION Job Rocker MAX ? Dakujem. Kód: ION005k

Aka je hmotnost tohot repraku? ION JOB ROker max?

Diskusia a poradňa k ION Job Rocker Max
Príslušenstvo pre ION Job Rocker Max
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ION Job Rocker Max. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Job ION Rocker Max. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Job ION Rocker Max. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ION Job Rocker Max.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií