AD homeoffice Premium Week Samsung

ION Max LP Wood

Zobraziť katalóg
ION Max LP Wood
4,4 27 hodnotení
Gramofón – moderný dizajn, drevený, s reproduktormi, s krytom, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, klasický, náhon remienkom, poloautomatické ovládanie, rovné ramienko, USB, funkcia digitalizácie vinylov, RCA výstup, slúchadlový výstup, piezoelektrická (keramická, kryštálová) prenoska, v balení podložka Slipmat, Vinyl Converter Software, Pribalený AC adaptér a kábel RCA, hmotnosť 3,5 kg, rozmery 103 × 418 × 387 mm (V׊×H), čierna a hnedá farba
Variant
Kód:  ION001m Produktové číslo:  Max LP Wood

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ION Max LP Wood

Gramofón ION Max LP Wood

Gramofón ION Max LP Wood je skvelým nástrojom na kvalitné počúvanie hudby, ktorý umožňuje prevod gramofónových platní a iných analógových formátov do digitálnej podoby. Pri používaní oceníte elegantný dizajn vo farbe prírodného dreva a kvalitné zabudované reproduktory. Gramofón ION Max LP Wood ponúka 3 prednastavené rýchlosti prehrávania a poteší vás tiež niekoľkými výstupmi na pripojenie slúchadiel aj domáceho kina.

Gramofón ION Max LP Wood

ION Max LP Wood má integrované reproduktory

Gramofón ION Max LP Wood je vybavený zabudovanými reproduktormi. Odpadá tak nutnosť použitia ďalšej výbavy, akou je napríklad gramofónový predzosilňovač. Privátne počúvanie umožní 3,5 mm výstup pre slúchadlá. Cez štandardné RCA výstupy navyše gramofón ION Max LP Wood jednoducho prepojíte napríklad s domácim kinom.

Gramofón ION Max LP Wood

3 rýchlosti prehrávania

Vďaka 3 prednastaveným rýchlostiam otáčania je gramofón ION Max LP Wood kompatibilný s 33 1/3, 45 a 78 RPM platňami. Môžete teda púšťať aj krehké šelakové platne na 78 otáčok, je však nutné prikúpiť špeciálnu ihlu. Gramofón ION Max LP Wood ponúka možnosť prevedenia platní do digitálnej podoby, a to prostredníctvom interného audio rozhrania a priloženého softvéru EZ Vinyl/Tape Converter. Systém spolupracuje s platformou PC aj Mac.

Gramofón ION Max LP Wood

Kľúčové vlastnosti gramofónu ION Max LP Wood

  • ION Max LP Wood má integrované reproduktory
  • Prevod platní do digitálnej podoby
  • Elegantný dizajn vo farbe prírodného dreva
  • 3 prednastavené rýchlosti prehrávania
  • ION Max LP Wood ponúkne vstavané USB audio rozhranie
  • Sklápací kryt na ochranu proti prachu
  • Vstupy na pripojenie slúchadiel, domáceho kina, apod.
Gramofón ION Max LP Wood

ION Max LP Wood má elegantný dizajn

Gramofón ION Max LP Wood vás poteší elegantným spracovaním vo farbe prírodného dreva, vďaka čomu sa stane skvelým dizajnovým doplnkom. Súčasťou gramofónu ION Max LP Wood je aj praktický sklápací kryt, ktorý spoľahlivo chráni proti prachu.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna, Hnedá Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
418 mm Hotovo!
Hĺbka
387 mm Hotovo!
Výška
103 mm Hotovo!
Hmotnosť
3,5 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky moderné gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zakoupil jsem tento gramofon a přehrávání zvuku je i při maximální hlasitosti velmi tiché, zkusil jsem i přes zesilovač a externí reproduktory a při max. hlasitosti byl zvuk opět velmi tichý. Co je špatně?

jaké reproduktory a připojení lze dokoupit,může se poškodit jehla špatnou rychlostí otáček čí opomenutím krytky jehly ?

Opravte si, prosím, údaj: Pohon "S ramienkom" pri všetkých gramofónoch ktorých sa to týka na: Pohon "Remienkom". Je to dosť veľký významový rozdiel (ramienko - remienok).

Dobrý den, kde prosím možno stáhnout český návod k přístroji. Děkuji [email protected]

Dobrý den, k čemu slouží plastová páčka v pravém horním rohu ? (vedle raménka) V manuálu není nikde popsaná.

Dobrý den, je normální, že plastová "platforma" k položení LP nepřiléhá k dřevěnému tělu gramofonu, ale mírně péruje??

Zdravím, dajú sa k tomuto gramofónu pripojiť tieto repraky? https://www.alza.sk/c-tech-spk-550bt-d5491950.htm#popis

Dobry deň, ako sa da prepojiť gramofon so soundbarom? Píšete že v gramofone je bluetooth, takže cez bluetooth je to možne? ďakujem

Dobrý den. Můžete mi, prosím, potvrdit, že gramofon přehrává i USB flash disk? Nedávno jsem koupila jiný gramofon, u kterého jste to měli napsáno, ale přesto to tak nebylo. Děkuji za odpověď.

Dobrý vecer,gramofon mam par mesice a mam problem s prehravanim 180gt desky..desky se protaceji,nevim v cem muze byt problem.Dekluji za pomoc

123...
Diskusia a poradňa k ION Max LP Wood
Príslušenstvo pre ION Max LP Wood Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ION Max LP Wood.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií