AD homeoffice PET

ION Party Rocker Plus

Zobraziť katalóg
ION Party Rocker Plus
5 1 hodnotení
Reproduktor prenosný, 50 W RMS, bluetooth, mikrofón, 3,5 mm jack, svetelná show, echo efekt
Kód:  ION006a Produktové číslo:  0812715019006 Stránky výrobcu

ION Party Rocker Plus

Robustný reproduktor ION Party Rocker Plus má viac než dostatok výkonu na hlasné prehrávanie hudby aj na akciách s početnou účasťou. Streamujte doň obľúbenú hudbu z akéhokoľvek zariadenia s bluetooth rozhraním. Hudbu bude prehrávať prostredníctvom 6,5-palcového woofera v 2-pásmovom reproduktorovom systéme, ktorý poháňa 50-wattový zosilňovač.


vypnuté
 ION Party Rocker Plus

Bohatý zvuk s pôsobivým osvetlením

Reproduktor ION Party Rocker Plus je vybavený farebným osvetlením, ktoré sa automaticky prispôsobí hudbe, ktorú práve prehrávate. Šesť farebných svetiel je premietaných na steny a strop, vďaka čomu sa vytvorí pôsobivá atmosféra. O hlasitú reprodukciu vašej hudby sa postará 50-wattový reproduktor, ktorý vyplní miestnosť pôsobivými basmi.


Pohodlné bezdrôtové pripojenie

Vďaka prítomnosti bezdrôtovej technológii bluetooth môžete reproduktor ION Party Rocker Plus jednoducho prepojiť s vaším inteligentným zariadením so systémom iOS alebo Android. Môžete tak cez svoje inteligentné zariadenie nastaviť hlasitosť, preskakovať v playliste alebo púšťať/zastavovať prehrávanú hudbu.

vypnuté
 ION Party Rocker Plus

vypnuté
 ION Party Rocker Plus

Rýchle a jednoduché ovládanie

Súčasťou balenia je aj vysokokvalitný mikrofón s káblom. Privátne počúvanie umožní 3,5 mm výstup na slúchadlá. Prostredníctvom ovládacích tlačidiel, ktoré sa nachádzajú na prednej strane reproduktora môžete ľahko ovládať svetlo a prehrávanú hudbu.


Kľúčové vlastnosti

  • Hlasná reprodukcia (50 W)
  • Vysokokvalitný woofer a výškový reproduktor na dosiahnutie lepšieho dynamického rozsahu a čistoty zvuku
  • Bezdrôtové pripojenie prostredníctvom bluetooth
  • 3 svetelné režimy
  • 6 farieb osvetlenia - červená, zelená, modrá, purpurová, oranžová, biela

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jaké jsou rozměry toho to produktu? (délka, šířka ,víška)

Dobrý den. Prosím je možné použít dva mikrofony a aux zároveň? A je možné regulovat hlasitost aux zvlášť a mikrofonů zvlášť? Děkuji za odpověď

Dobrý den, má tento reproduktor regulaci basů a výšek? Kolik váží? Uvedený výkon 50W je RMS? Děkuji za odpovědi.

mám otázku ohledně zdroje napájení, jestli je tu tohoto modelu baterie jako i ION party power nebo je nutná zásuvka. díky

Dobry den, chtel jsem se zaptat na rozdily a pripadne vyhody/nevyhody oproti Gogen BPS 686? Pripadne ktery byste doporucili? Dekuji

dobrý den, má prosím Vás tento model vstup USB? nikde to není napsané. díky

Diskusia a poradňa k ION Party Rocker Plus
Príslušenstvo pre ION Party Rocker Plus
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ION Party Rocker Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lautsprecher ION Party Rocker Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lautsprecher ION Party Rocker Plus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ION Party Rocker Plus.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií