PET AD homeoffice

ION Patio Mate

Zobraziť katalóg
ION Patio Mate
Reproduktor – prenosný, Bluetooth, vodoodolný IPX4, LED diódy, nastavenie jasu svietenia, pre party dáždniky - pre priemer 21-45mm
Kód:  ION010f Produktové číslo:  812715017149

ION Patio Mate

Vonkajší vodoodolný reproduktor s osvetlením je ideálnym nástrojom pre ozvučenie a osvetlenie terás či záhrad. Môžete si tak vypočuť hudbu aj pri večernej relaxácii. Jeho hlavnou výhodou je možnosť upevnenia k stĺpiku vonkajšieho dáždnika s priemerom 21 až 45 mm. Reproduktor je vodoodolný aj proti striekajúcej vode zo všetkých strán. Vďaka 8 úsporným LED diódam, ktoré poskytujú teplé svetlo o svietivosti viac ako 150 lúmenov, môžete reproduktor používať až 48 hodín (so zapnutým svetlom 8 hodín). Pre počúvanie hudby je vybavený bezdrôtovým rozhraním bluetooth, vďaka ktorému môže streamovať svoju obľúbenú hudbu priamo z mobilného zariadenia či už s operačným systémom iOS alebo Android.

Kľúčové vlastnosti

  • Zavesenie na stĺpik dáždnika
  • 8 silno svietiacich LED diód
  • Stereo zvuk
  • Dve úrovne osvetlenia
  • Vodoodolnosť IPX4
  • Podpora iOS aj Android

Balenie obsahuje:
Reproduktor Patio Mate
Micro USB kábel
Popruh na zavesenie
Rýchly návod

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ION Patio Mate
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ION Patio Mate. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ION Patio Mate. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ION Patio Mate. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ION Patio Mate.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií