AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ION Tape2GO

Zobraziť katalóg
ION Tape2GO
Rádiomagnetofón – digitalizácia MC kaziet cez USB do formátu MP3, 3.5mm audio výstup, softvér EZ Vinyl/Tape Converter, USB napájanie/batéria
Kód:  ION032b Produktové číslo:  812715013349

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ION Tape2GO

Máte veľa hudobných pokladov na audio kazetách a chcete ich previesť na digitálny formát? Pomocou tohto prenosného prehrávača, ktorý pracuje so všetkými typmi kaziet, môžete pomocou zariadenia USB pripojiť skladby z pások k počítaču, kde sa uložia ako súbory digitálnej hudby. Potom ich môžete napaľovať na CD alebo si ich vychutnávať vo svojom MP3 prehrávači, telefóne alebo v aute. Vaša hudba už nebude uväznená na zastaranom type médií.

Kľúčové vlastnosti

  • Preneste hudbu z vašich starých audio kaziet do digitálneho formátu
  • Prehráva všetky typy kaziet (normálne, kovové a chrómové)
  • Napájanie batériami alebo cez USB (batérie je potrebné zakúpiť)
  • 3,5 mm audio výstup umožňuje prehrávať pásky ako Walkman
  • Môžete tiež získať skvelý program na konverziu hudby na prehrávači

Jednoduchý prenos kaziet do digitálneho formátu

Tape 2 Go je navrhnutý s ohľadom na jednoduchú manipuláciu. Kompaktný dizajn vám umožní vziať ho všade so sebou a prehrávať alebo konvertovať hudbu v takmer všetkých podmienkach. Aby ste neboli ničím obmedzovaný, môžete ho napájať batériou alebo po pripojení k počítaču aj cez USB. Prehrávač má 3,5 mm audio výstup, takže si môžete pustiť staré kazety do slúchadiel alebo reproduktorov bez toho, aby ste ich museli konvertovať. 

Voľný program na konverziu hudby

Pre jednoduchú konverziu hudobných formátov je prehrávač vybavený vynikajúcim programom Z Vinyl/Tape Converter. Ten v sebe kombinuje skvelé funkcie a jednoduché používanie. Môže dokonca pridať vaše novovytvorené súbory do knižnice iTunes.

Požiadavky na systém:

Windows XP/Vista/7 alebo OSX 10.4 a novší, USB 1.1 alebo 2.0, najmenej 300 MB pamäte, frekvencia procesora najmenej 1 GHz

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

funguje jak má... jen nenahrává přímo MP3, je nutna konverze

Diskusia a poradňa k ION Tape2GO
Príslušenstvo pre ION Tape2GO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ION Tape2GO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ION Tape2GO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ION Tape2GO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ION Tape2GO.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií