iPad Air 32GB WiFi Silver & White

Zobraziť katalóg
iPad Air 32GB WiFi Silver & White
4,9 32 hodnotení
Tablet strieborný, 5. generácie, Apple A7 so 64-bitovou architektúrou a pohybovým koprocesorom M7, dotykový Retina 9.7" LED 2048 x 1536, 32 GB, WiFi, Bluetooth 4.0, 2x webkamera, Lightning konektor, iOS 7
Kód:  NL202s1g1 Produktové číslo:  MD789FD/B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iPad Air 32GB WiFi Silver & White Predaj skončil

iPad Air 32GB WiFi Silver & White

Nový tablet iPad je neuveriteľne tenký a ľahký, a napriek tomu oveľa výkonnejší a rýchlejší ako jeho predchodca. S novým čipom A7, rýchlou konektivitou a skvelými aplikáciami pre produktivitu aj kreativitu - všetko integrované v novom systéme iOS 7. S tabletom iPad Air toho dokážete oveľa viac, než ste si kedy boli schopní predstaviť.

 iPad Air

Nový atraktívnejší dizajn

iPad Air je až neskutočne tenký, ale zároveň pevný vďaka svojej unibody konštrukcii z hliníka. Oproti predchádzajúcej generácii dokázal svoju hmotnosť znížiť takmer o štvrtinu. Čo je však naozaj neuveriteľné, je jeho silný výkon ukrytý v elegantne a precízne spracovanej konštrukcii.

 iPad Air

Retina displej

Tablety iPad vždy vynikali svojím jemným displejom. iPad Air toto prvenstvo naďalej potvrdzuje znížením celkovej šírky zariadenia, skrátením rámčekov okolo displeja a napriek tomu rovnakou 9,7-palcovou uhlopriečkou s viac ako 3,1 miliónmi bodov.

 iPad Air

Sila 64 bitov

Pojem rýchlosť získava s tabletom iPad Air úplne nový rozmer. Špičkový čip A7 dosahuje až dvojnásobný výkon ako staršie generácie a navyše je 64-bitový - architektúra z počítačov sa tak prvýkrát dostáva do sveta tabletov a nový iOS 7 je pre ňu plne optimalizovaný.

 iPad Air

Dva procesory, dlhá výdrž

Okrem procesora A7 je tablet iPad Air vybavený tiež koprocesorom M7, ktorý má za úlohu vykonávať výpočty dát z akcelerometra, gyroskopu a kompasu, ktoré sú využívané napríklad pohybovými aplikáciami. M7 vyniká nízkou spotrebou, a preto je možné dosiahnuť až 10 hodín používania na jedno nabitie.

 iPad Air

Rýchle pripojenie kdekoľvek potrebujete

Tablet iPad Air je neskutočne rýchly. Pomocou dvojice antén a podpore 2,4 aj 5 GHz pásma sa dokáže na internet pripojiť doslova rýchlosťou blesku - až 300 Mbps, čo je dvojnásobok oproti predchádzajúcej generácii. Teraz si rýchlo stiahnete filmy, sprístupnite fotografie či dokumenty a užijete si rýchle prezeranie vašich obľúbených stránok.

 iPad Air

Pokrokový a revolučný iOS 7

Pretože bol operačný systém iOS 7 dizajnovaný priamo na iPad Air, nielenže všetko vyzerá nádherne, všetko tiež perfektne a rýchlo funguje. Nový iOS 7 prináša podporu multitaskingu, nové ovládacie centrum a mnoho ďalších vylepšení, ktoré vám budú spríjemňovať používanie tabletu iPad Air.

 iPad Air

iPad Air Smart Cover

iPad sa ešte nikdy nedal chrániť s takou eleganciou. Prepracovaný Smart Cover totiž zdôrazňuje neuveriteľne tenký profil iPadu Air. Smart Cover pri zatvorení iPad Air uspí a chráni obrazovku. A len čo Smart Cover otvoríte, iPad Air sa prebudí. Preložte ho a máte stojan. Vybrať si ho teraz môžete v šiestich živých farbách. Rozhodne si z našej ponuky vyberiete.

 iPad Air

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
9,7" (24,64 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
QHD 2048 × 1536 Hotovo!
Technológia displeja
Retina Hotovo!
Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
9,7" (24,64 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
QHD 2048 × 1536 Hotovo!
Technológia displeja
Retina Hotovo!

Úložisko

Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného (zadného) fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného (selfie) fotoaparátu
1,2 Mpx Hotovo!

Výdrž a výkon

Frekvencia procesora
1,3 GHz Hotovo!
Model procesora
Apple A7 Hotovo!

Softvér

Operačný systém
iPadOS Hotovo!
Verzia operačného systému
iOS 8 Hotovo!

Konštrukcia a farba

Výška
169,5 mm (16,95 cm) Hotovo!
Šírka
240 mm (24 cm) Hotovo!
Hĺbka
7,5 mm (0,75 cm) Hotovo!
Hmotnosť
469 g (0,47 kg) Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky tablety do 500 eur
» Všetky herné tablety

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre iPad Air 32GB WiFi Silver & White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iPad Air 32GB WiFi Silver & White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iPad Air 32GB WiFi Silver & White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iPad Air 32GB WiFi Silver & White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iPad Air 32 GB WiFi Silver & White.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií