Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

iPad Pro 12.9" 256GB 2017 Cellular Vesmírne sivý

Zobraziť katalóg
iPad Pro 12.9" 256GB 2017 Cellular Vesmírne sivý
4,0 1 hodnotení
Tablet Apple A10X s 64-bitovou architektúrou a pohybovým koprocesorom M10, multidotykový Retina 12.9" LED 2732x2048, interná pamäť 256GB, WiFi, Bluetooth 4.2, 3G/LTE modem, 2x webkamera, 4x reproduktory, Touch ID, Lightning konektor, iOS10
Kód:  NL203a2j Produktové číslo:  MPA42FD/A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iPad Pro 12.9" 256GB 2017 Cellular Vesmírne sivý Predaj skončil

iPad Pro 12.9" 256GB 2017 Cellular Vesmírne sivý

iPad Pro
Tenký. Ľahký. Epický.

vypnuté
iPad Pre
 
vypnuté
iPad Pre
 

iPad bol odjakživa výnimočný jednoduchosťou, ktorá človeka pohltí. Avšak iPad Pro s veľkorysým 12,9 palcovým Retina displejom, takmer dvojnásobným výkonom CPU oproti iPadu Air 2 a vylepšenou technológiou Multi-Touch dáva celému dojmu iný rozmer. Nie je len väčší. Je to iPad, na ktorom budete viac tvoriť a budete produktívnejší - v úplne nových rozmeroch.

Retina displej
Plátno pre vaše najväčšie myšlienky.

Retina displej iPadu Pro má 5,6 milióna pixelov - najvyššie rozlíšenie zo všetkých iOS zariadení. Na 12,9 palcovej obrazovke ide strih 4K videa, príprava prezentácií, riadenie firmy a čokoľvek iné ľahšie, rýchlejšie a pútavejšie. A prestavaný subsystém Multi-Touch rozširuje možnosti interakcie s iPadom.

vypnuté
Retina displej
 
vypnuté
Retina displej
 

Čip A10X
Náš najvýkonnejší čip pre naše najschopnejšie zariadenia.

Srdcom iPadu Pro je nový čip A10X, tretia generácia našej 64-bitovej architektúry triedy stolových počítačov. Dosahuje až 1,8 násobku výkonu CPU a dvojnásobku grafického výkonu iPadu Air 2. Takže aj najnáročnejšie aplikácie bežia ako nič.

vypnuté
Čip A9X
 
vypnuté
Čip A9X
 

iOS 10
Každý dotyk je zážitok.

iOS 10 je najintuitívnejší, najvyspelejší a najbezpečnejší mobilný operačný systém na svete. Jeho nové funkcie, ktoré naplno využívajú obrovský výkon iPadu Pro, vám umožnia byť produktívnejší a kreatívnejší. Multitasking s dvoma aplikáciami vedľa seba je hračka. A vylepšené funkcie systému vrátane Siri a hľadania Spotlight robia iPad ešte užitočnejší. Ak to vyzerá, že iOS 10 a iPad Pro sú pre seba ako stvorení, tak práve tak to je.

vypnuté
iOS 9
 
vypnuté
iOS 9
 

Aplikácia pre iPad
Väčší iPad. Väčší rozvoj pre aplikácie.

V iPade Pro dostanete paletu východiskových aplikácií, s ktorými ľahko zvládnete podstatné každodenné záležitosti. A v App Store nájdete výborné aplikácie navrhnuté práve pre iPad, takže vám nič nebude brániť v rozvoji.

vypnuté
Aplikácia pre iPad
 
vypnuté
Aplikácia pre iPad
 

Dizajn
Ohromný skoro v každom smere.

Aj cez svoj ohromný displej má iPad Pro neskutočne tenký a ľahký profil - je silný len 6,9 mm a váži 692 gramov. Vďaka pevnému unibody telu pôsobí vyvážene a pevne. A napriek všetkým jeho schopnostiam vás na iPade Pro zrejme najviac prekvapí to, ako sa vám stratí v ruke.

vypnuté
dizajn
 
vypnuté
dizajn
 

4-reproduktorový zvuk
Znie skvelo. Po všetkých stránkach.

Štyrmi novými hi-fi reproduktormi integrovanými v unibody konštrukcii vytvára iPad Pro zvuk veľkolepý ako jeho displej. Nový dizajn produkuje pútavú zvukovú scénu s trojnásobným akustickým výstupom oproti iPadu Air. Ale ide ešte ďalej. iPad Pro automaticky upravuje orientáciu vysokých frekvencií podľa toho, ako ho držíte. Takže nech hráte hru, alebo sa pozeráte na film, zvuk iPadu Pro vás vtiahne ešte viac než predtým.

vypnuté
4reproduktorový zvuk
 
vypnuté
4reproduktorový zvuk
 

Nový Smart Keyboard k iPadu Pro
Znovu sme nemuseli vymyslieť iba abecedu.

Smart Keyboard spája celú paletu nových technológií a materiálov. Výsledkom je klávesnica ako žiadna iná. Má klávesnicu plnej veľkosti a pripája sa k iPadu Pro cez Smart Connector. Toto inovatívne nové rozhranie umožňuje obojsmernú výmenu energie a dát. Len Smart Keyboard pripojíte a začnete písať.

vypnuté
Smart Keyboard
 
vypnuté
Smart Keyboard
 

Predstavujeme Apple Pencil k iPadu Pro
Veľmi povedomý. Úplne revolučný.

Na pixel presný Apple Pencil rozvíja prednosti Multi-Touch ovládania a ponúka nové tvorivé možnosti. Rozpoznáva náklon i prítlak a umožňuje vytvárať celý rad umeleckých ťahov a efektov - od najtenších liniek až po jemné tieňovanie. Apple Pencil nielen pridáva iPadu Pro nové možnosti. Predovšetkým od chvíle, keď ho vezmete do ruky, pôsobí a reaguje úplne prirodzene.

vypnuté
Apple Pencil
 
vypnuté
Apple Pencil
 

Touch ID
Pokročilé zabezpečenie máte pod palcom.

Technológiou Touch ID premieňa iPad Pro odtlačok vášho prsta v heslo, ktoré spoľahlivo nezabudnete. Takže zariadenie odomknete jedným dotykom a vaše osobné dáta zostanú v bezpečí, aj keď iPad požičiate niekomu inému. Pomocou Touch ID potvrdíte nákupy v iTunes, iBooks a App Store.

vypnuté
Touch ID
 
vypnuté
Touch ID
 

Kamery iSight a FaceTime HD
Dva skvelé objektívy. Zachytia každý moment.

iPadom ľudia radi fotia. Fotoaparát iSight na iPade Pro má vyspelý snímač, ktorým zachytíte krásne fotky a videá. Vlastný obrazový signálový procesor Apple zaručuje znamenité výsledky, či fotíte panorámu, používate sekvenčné fotenie, alebo samospúšť. Môžete zachytávať aj časozberné a spomalené video v 720p HD. A vďaka väčšiemu hľadáčiku uvidíte viac detailov ako predtým.

Zdokonalený snímač má aj predná kamera FaceTime HD, a tak na väčšom displeji budú videohovory ďaleko reálnejšie. Aj pri slabom svetle alebo svetle zozadu budú vaše fotky a videá vyzerať skvelo.

vypnuté
Kamery iSight a FaceTime HD
 
vypnuté
Kamery iSight a FaceTime HD
 

WiFi + 4G LTE
Rýchle bezdrôtové pripojenie.

iPad Pro sa pripojí k rýchlym sieťam WiFi a k rýchlym mobilným sieťam, takže si môžete sťahovať filmy, prezerať web a zdieľať dokumenty prakticky kdekoľvek. Mimo dosahu WiFi podporuje WiFi + Cellular model najrýchlejšej siete 4G LTE. A pomocou Apple SIM sa na cestách pripojíte krátkodobými mobilnými dátovými tarifmi, ktoré si aktivujete priamo na iPade Pro.

vypnuté
WiFi + 4G LTE
 
vypnuté
WiFi + 4G LTE
 

Smart Cover a Silikónové púzdro
Ideálne cestovné doplnky k iPadu Pro.

Smart Cover a Silikónové púzdro sme navrhli práve pre iPad Pro. Smart Cover je z odolného polyuretánu a môžete si ho vybrať v dvoch farbách - uhlíkovo šedej a bielej. Silikónové púzdro chráni zadnú stranu iPadu Pro a dokonale dopĺňa Smart Cover, ak chcete mať zariadenie kryté z oboch strán.

vypnuté
Smart Cover a Silikónové puzdro
 
vypnuté
Smart Cover a Silikónové puzdro
 

iCloud
Všetko, čo potrebujete. Kdekoľvek práve ste.

Fotky, videá a ďalšie súbory si môžete ukladať priamo v iPade Pro. Alebo ich môžete ukladať na iCloude bezpečne k nim pristupovať odkiaľkoľvek. Samozrejme ich môžete ukladať a spravovať aj v aplikáciách iných prevádzkovateľov, ako je napríklad Dropbox alebo Google Drive. A jednoduchým kliknutím svoje dokumenty a súbory rýchlo a ľahko pošlete cez AirDrop ľuďom v blízkosti. Bez akéhokoľvek nastavovania.

vypnuté
iCloud
 
vypnuté
iCloud
 

Spoľahlivo bezpečný.

Pri vývoji iPadu Pro a iOS 10 nám išlo o to, aby fungovali v hladkej súhre a vytvárali skvelý zážitok vo vysoko bezpečnom prostredí. Pretože iOS vyvíjame s takým dôrazom na zabezpečenie, väčšina mobilného malwaru na svete končí na iných platformách. A neustále pracujeme na tom, aby bol ešte bezpečnejší. V rýchlosti dodávania aktualizácií operačného systému sme na špičke počítačového priemyslu. A stohovanie aj inštaláciu aktualizácií do iPadu maximálne uľahčujeme, aby ste mohli neustále využívať najnovšie ochranné mechanizmy.

vypnuté
Spolehlivě bezpečný
 
vypnuté
Spolehlivě bezpečný
 

Na súkromí záleží.

Apple si vás neprofiluje podľa obsahu e-mailov alebo zvyklostí pri prezeraní webu, aby potom váš profil predával inzerentom. Nezískavame informácie, ktoré si ukladáte na iPade alebo iCloude. Nečítame vaše e-maily alebo správy, aby sme vám potom mohli predávať produkty. Náš softvér a služby majú jednoducho zvyšovať hodnotu našich zariadení. Nič iné.

vypnuté
Na súkromie záleží.
 
vypnuté
Na súkromie záleží.
 

Pripojte sa bezdrôtovo.
Bluetooth, AirPrint, AirPlay.

iPad Pro sa pripojí k tisícom bezdrôtových doplnkov - vrátane klávesníc iných výrobcov. Cez AirPrint môžete tlačiť na väčšine bezdrôtových tlačiarní. A prostredníctvom AirPlay a Apple TV môžete čokoľvek z iPadu Pro bezdrôtovo streamovať na HD televízii.

vypnuté
Připojte se bezdrátově
 
vypnuté
Připojte se bezdrátově
 
 

 

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
12,9" (32,77 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
QHD 2732 × 2048 Hotovo!
Technológia displeja
Retina Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
4 GB (4 096 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
256 GB Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
12,9" (32,77 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
QHD 2732 × 2048 Hotovo!
Technológia displeja
Retina Hotovo!

Úložisko

Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
4 GB (4 096 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
256 GB Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného (zadného) fotoaparátu
12 Mpx Hotovo!

Výdrž a výkon

Počet jadier procesora
6 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,38 GHz Hotovo!
Model procesora
Apple A10X Fusion Hotovo!

Softvér

Operačný systém
iPadOS Hotovo!
Verzia operačného systému
iOS 10 Hotovo!

Konštrukcia a farba

Výška
305,7 mm (30,57 cm) Hotovo!
Šírka
220,6 mm (22,06 cm) Hotovo!
Hĺbka
6,9 mm (0,69 cm) Hotovo!
Hmotnosť
692 g (0,69 kg) Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Rad

Rad tabletu
Apple iPad Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky iPady Pro 12,9"
» Všetky tablety 12 palcov a viac
» Všetky herné tablety
» Všetky iPady Pro

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím o informaci o dostupnosti tohoto produktu, tedy kdy bude tablet opět dostupný. Děkuji a přeji krásný den, Eva Trčálková, ROCKNET SK s.r.o.

Diskusia a poradňa k iPad Pro 12.9" 256GB 2017 Cellular Vesmírne sivý
Príslušenstvo pre iPad Pro 12.9" 256GB 2017 Cellular Vesmírne sivý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iPad Pro 12.9" 256GB 2017 Cellular Vesmírně šedý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iPad Pro 12.9" 256GB 2017 Cellular Space Grey.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií