Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Voltcraft IPC-3

Zobraziť katalóg
Voltcraft IPC-3
5,0 18 hodnotení
Nabíjačka batérií na tužkové (AA) a mikrotužkové (AAA) batérie typu NiMH, NiCd a Li-Ion, nabíja prúdom 1000 mA na šachtu, LCD displej, tester batérií, indikácia nabíjania, možnosť vybíjania, časovač na ukončenie dobíjania, udržiavacie nabíjanie, kontrola jednotlivých šácht, Minus-Delta-U odpojenie, regenerácia a nastaviteľný nabíjací prúd
Kód:  VC002f Produktové číslo:  1403321 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Voltcraft IPC-3

Potrebujete nabíjať NiCd a NiMH akumulátory či Li-Ion okrúhle články, teda napr. akumulátory 14500, 18650 alebo CR-123A? V tom prípade vám odporúčame nabíjačku Volcraft IPC-3, ktorá je určená pre batérie rozmanitých veľkostí i kapacít. Navyše má mnoho zaujímavých funkcií. Menovať musíme predovšetkým automatickú funkciu testu akumulátorov, vďaka ktorej budete vždy vedieť, či sú v poriadku. Vďaka funkcii "refresh" zároveň dôjde k obnoveniu ich funkčnosti. Nabíjačka zaujme tiež LCD s podsvietením a jednoduchou obsluhuje. 

Kľúčové vlastnosti

  • Nabíjačka pre batérie rozmanitých veľkostí i kapacít
  • Funkcia testu akumulátorov a "refresh"
  • LCD s podsvietením zobrazujúce všetky dôležité informácie
  • Veľmi jednoduchá obsluha
 

Parametre a špecifikácia

Šírka
10 cm Hotovo!
Výška
4,2 cm Hotovo!
Hĺbka
15,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
230 g Hotovo!
Na batérie
Tužkové (AA), Mikrotužkové (AAA) Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
10 cm Hotovo!
Výška
4,2 cm Hotovo!
Hĺbka
15,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
230 g Hotovo!

Určenie

Na batérie
Tužkové (AA), Mikrotužkové (AAA) Hotovo!
Pre typ batérie
NiMH, NiCd, Li-Ion Hotovo!

Vlastnosti

Maximálny nabíjací prúd na šachtu
1 000 mA Hotovo!
Doba nabíjania
1,17 h Hotovo!
Ochrana
Ochrana proti prehriatiu, Ochrana pred preťažením, Detekcia chybných batérií, Detekcia polarity Hotovo!
Funkcie
LCD displej, Tester batérií, Indikácia nabíjania, Možnosť vybíjania, Časovač na ukončenie dobíjania, Udržiavacie nabíjanie, Kontrola jednotlivej šachty, Minus-Delta-U odpojenie, Regenerácia, Nastaviteľný nabíjací prúd Hotovo!

Balenie

Obsah balenia
Bez akumulátorov Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Proč se všude jinde dá sehnat o dvě stovky levněji? Stejně tak i starší typy. Furt se chvástáte jak jste nejlepší a nejlevnější ale je to lež u strašný spousty výrobků :(

Mám dotaz ohledně ventilátorku. tady všichni píší že ventilátorek je hlučný. Můj se teda vůbec netočí, zapíná se pouze při zahřátí , nebo se má točit okamžitě jakmile je nabíječka připojena k síti?

Dobry den. Prosím Vás adapter k tomu dodávaný má aké vystupne napatie a prud teda Volty a Ampere? Dakujem za skoru odpoved.

Má tato nabíječka Voltcraft IPC-3 program na oživení mrtvých baterii?

Dobrý den. nabíječku bych rád zakoupil, ale potřebuji vyřešit 2 věci a) mít jistotu, že do ní jdou tyto baterie Odkaz do neznáma b) seženu u vás právě tyto baterie, aby byly dobíjecí? moc děkuju za info tak aby byly nabíjecí.

Neobsahuje český návod, což je při předražení o více než 200 Kč na pováženou.

Dajú sa spolu nabíjať akumulátory rôznej kvality a nastaviť pre každý slot iný nabíjací prúd ? Ďakujem

Dobrý den, lze u této nabíječky nastavit vybíjecí proud nezávisle na nabíjecím? U nabíječky IPC-1 je vybíjecí proud poloviční než nabíjecí. Tedy vybíjení 100mA a nabíjecí 2 x vyšší než nastavený vybíjecí proud 200mA, 250 mA ? 500 mA, 350 mA ? 700 mA, 500 mA ? 1000 mA Děkuji Novák

Jaký minimální dobíjecí proud lze nastavit a po jakých krocích ho lze nastavovat (zvyšovat do maximálních 2A)?

Diskusia a poradňa k Voltcraft IPC-3
Príslušenstvo pre Voltcraft IPC-3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Voltcraft IPC-3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Voltcraft IPC-3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Voltcraft IPC-3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Voltcraft IPC-3.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií