iPhone 12 Pro Max

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať

iPhone 12 Pro Max je dôkazom, že ani pokročilé mobilné telefóny ešte nedosiahli strop. Apple nás každý rok presviedča, že dokáže nájsť ďalšie inovácie a naservírovať ich v atraktívnej podobe svojich smartfónov. Čo nové iPhone 12 Pro Max prináša a na aké funkcie a vychytávky sa môžete tešiť? Čítajte ďalej.

Pokračovať

Apple iPhone 12 Pro Max je krajší aj odolnejší

Z jednej strany 6,7" Super Retina XDR displej, z druhej praktický magnetický konektor MagSafe pre pripojenie puzdra, bezdrôtovej nabíjačky či praktického vrecka na karty. Obe strany spája rámček z chirurgickej ocele rozdelený len anténami na pripojenie k 5G sieťam. iPhone 12 Pro Max je radosť držať aj používať!


Apple 12 Pro Max
iPhone 12 Pro Max prechádza na omladený dizajn s ostrými rohmi a užšími rámčekmi. Konštrukcia nových iPhonov je navyše vysoko odolná – prináša krytie IP68. K dispozícii je iPhone 12 Pro Max strieborný, sivý, zlatý a modrý.

i

Dôležité sú v prípade iPhone 12 Pro Max rozmery. 160,8 × 78,1 × 7,4 mm sú hodnoty naznačujúce, že aj napriek veľkému displeju stále ide o príjemne ovládateľné zariadenie.

Apple iPhone 12 Pro Max – fantastický vizuálny zážitok

Apple iPhone 12 Pro Max ponúka 6,7" Super Retina XDR displej s rozlíšením 2 778 × 1 284 px, jemnosťou 458 ppi, podporou HDR 10 či Dolby Vision a vysokým kontrastným pomerom. Vďaka špičkovému displeju s verným podaním farieb a skvelými pozorovacími uhlami je iPhone 12 Pro Max ideálnym telefónom na sledovanie videí či úpravu fotiek.

Displej a celú prednú stranu Apple iPhone 12 Pro Max kryje vysoko odolné sklo Ceramic Shield.

O výkon sa s iPhone 12 Pro Max báť nemusíte

Apple iPhone 12 Pro Max poháňa mobilný čip Apple A14 Bionic vyrobený modernou 5 nm technológiou. Práve vďaka 5 nm výrobnej technológii je procesor výkonnejší, a zároveň úspornejší než akýkoľvek iný. Nechýba ani unikátny Neural Engine starajúci sa o strojové učenie. Apple iPhone 12 Pro Max sa tak radí medzi najvýkonnejšie smartfóny vôbec.

Smartfón iPhone 12 Pro Max natočí aj celovečerný film

iPhone 12 Pro Max boduje tiež prvotriednymi fotoaparátmi. Trojitý zadný fotoaparát skrýva 12 Mpx širokouhlý, 12 Mpx ultraširokouhlý a 12 Mpx teleobjektív. Objektívy navyše dopĺňa funkcia LiDAR, optická stabilizácia obrazu, optický zoom, vyššia svetelnosť či podpora RAW a Dolby Vision.

iPhone 12 Max
Apple iPhone 12 Pro Max nerobí kompromisy, ani ak ide o video. Mobilný telefón zvládne natáčať 4K video pri 60 fps, Full HD video pri 60 fps alebo spomalené video pri 120 fps.

Zaujímajú vás názory zákazníkov na Apple iPhone 12 Pro Max? Recenzie vám poskytnú odpoveď. Aj naša Apple iPhone 12 Pro recenzia vás s telefónom dostatočne oboznámi.

Akú kapacitu telefónu iPhone 12 Pro Max zvoliť?

Apple iPhone 12 Pro Max je dostupný v troch kapacitných vyhotoveniach. Základnou kapacitou je 128 GB, maximálnou dostupnou potom 512 GB. Pri výbere myslite aj na fakt, že telefón Apple iPhone 12 Pro Max nepodporuje rozšírenie úložiska pamäťovými kartami.

  • Apple iPhone 12 Pro Max 128 GB prináša dostatočnú kapacitu na desiatky aplikácií a hier.
  • Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB poteší náročnejších používateľov. Pojme stovky aplikácií a hodiny multimédií.
  • Apple iPhone 12 Pro Max 512 GB je určený pre nadšených fotografov, hráčov či náruživých zberateľov aplikácií.

iPhone 12 Pro Max a iOS 14 – rýchlo a spoľahlivo

iPhone 12 Pro Max má k dispozícii najnovší operačný systém Apple iOS 14. Kombinácia výkonného hardvéru a odladeného softvéru prináša bleskurýchle používateľské prostredie, v ktorom sa navyše skrýva celý rad pokročilých funkcií pre maximálny komfort a jednoduchú obsluhu telefónu.

i

Telefóny iPhone 12

iPhone 12 je najnovší rad telefónov spoločnosti Apple. iPhone 12 Pro Max však nie je jeho jediným zástupcom. V ponuke sa tiež nachádzajú modely iPhone 12, 12 mini a 12 Pro.

  • iPhone 12 má 6,1-palcový displej, duálny fotoaparát a šesť farebných vyhotovení.
  • iPhone 12 mini je s 5,4-palcovým displejom najmenším zástupcom radu.
  • iPhone 12 Pro ponúka rovnaký displej ako variant 12, poteší však trojitým fotoaparátom.

Odradzuje vás od iPhone 12 Pro Max cena? Stavte na bazár

Hľadáte hlavne lacný iPhone 12 Pro Max? Bazoš je možnosťou, no aj rizikom. Stavte na bazár na Alze, ktorý je skvelou možnosťou, ako si zaobstarať funkčné a odskúšané zariadenie za priaznivejšiu cenu. Nemusíte sa báť, že by ste prišli o záruku – dáme vám ju, či už zvolíte rozbalený, zánovný alebo použitý iPhone 12 Pro Max.

Potrebuje váš Apple iPhone 12 Pro Max kryt, obal či ochrannú fóliu? Navštívte kategóriu Príslušenstvo pre iPhone 12 Pro Max.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Ako ďalej?

  • Uistite sa, či ste napísali správne to, čo hľadáte.
  • Skúste podobné slová.
  • Skúste všeobecnejšiu otázku.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné iPhone 12 Pro Max Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie iPhone 12 Pro Max Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie iPhone 12 Pro Max Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii iPhone 12 Pro Max recenzie
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií