Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Batérie pre iPhone

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka/model telefónu
Kapacita
1,44 Ah
3,4 Ah
-
Napätie
3,7 V
3,82 V
-
Typ článku
Li-pol
(9)
Li-Ion
(27)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Náhradná iPhone baterka dodá vášmu zariadeniu pôvodnú výdrž aj výkon, ktorý môže byť kvôli zhoršenému stavu súčasného akumulátora obmedzený. Pre aké modely iPhone sú náhradné batérie dostupné?

Pokračovať

iPhone baterka – vymeniteľná, alebo nie?

S pojmom „vymeniteľná batéria“ sa v súvislosti s inteligentnými telefónmi dnes už takmer nestretávame. Batéria iPhone 5, iPhone SE, rovnako ako iPhone baterka pre model 6s a všetky ďalšie modely Apple iPhone je súčasťou vnútorného hardvéru. Výmena je možná, avšak vyžaduje špecifické znalosti a nástroje.

Výmena iPhone baterky – zvládnem to svojpomocne?

Inštalácia novej batérie sa skladá z niekoľkých krokov, ktoré pri použití správnych nástrojov určite zvládnete. Majte ale na pamäti, že otvorením konštrukcie telefónu zvyčajne prichádzate o záruku.

i

Ak sa na výmenu svojpomocne necítite, alebo je váš iPhone stále v záruke, môžete využiť služby špecializovaných servisných miest, kde sa iPhone baterka zvyčajne mení na počkanie.

Alternatívna iPhone baterka – možnosti výmeny

Alternatívne batérie sú k dispozícii pre celý rad smartfónov. Nechýba alternatívna iPhone batéria pre iPhone 6 či akumulátory pre model iPhone 7.

Akumulátory nemožno zamieňať. Batéria iPhone 5S nemá rovnaké parametre ako batéria iPhone 4S alebo batéria iPhone 6s Plus. Vždy si starostlivo overte, pre aký model je iPhone batéria určená.

iPhone baterka – dôležité parametre

Rovnako ako spotrebná či tá pre notebook má iPhone batéria niekoľko dôležitých parametrov. Aké to sú?

  • Kapacita batérie udáva, akú zásobu energie batéria má. Jednotkou je mAh (miliampérhodina). Platí, že čím vyššiu kapacitu iPhone baterka má, tým je jej výdrž vyššia.
  • Sériové číslo alternatívnej batérie zodpovedá pôvodnému akumulátoru. Používa sa na kontrolu kompatibility.
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
36 položiek

Batérie pre iPhone

V kategórii Batérie pre iPhone máme práve teraz na Alza.sk celkom 36 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné batérie pre iPhone Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie batérie pre iPhone Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie batérie pre iPhone Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii batérie pre iPhone recenzie
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií