Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

iPod Touch 4th 64GB černý

Zobraziť katalóg
iPod Touch 4th 64GB černý
3,7 3 hodnotení
MP3 prehrávač - Dotykový 3.5 "LCD Retina 960x640px, WiFi 802.11n, Bluetooth 2.1, 2x kamera, plánovač, hry
Kód:  BFR4YM613aa2 Produktové číslo:  MC547HC/A Stránky výrobcu
iPod Touch 4th 64GB černý Predaj skončil

iPod Touch 4th 64GB černý

Pokročilý multimediálny prehrávač iPod Touch 4th je vybavený tými najmodernejšími technológiami, vďaka ktorým máte k dispozícii nahrávanie HD videa, hranie hier a tú najostrejšiu obrazovku v histórii.Pomocou jednoduchej aplikácie FaceTime si užijete intuitívne komunikáciu v reálnom čase.Stačí sa pripojiť internetu pomocou bezdrôtovej technológie WiFi.Jednoducho zadáte Vaše ID a emailovú adresu, alebo si vytvoríte novú pre FaceTime účet.Potom už stačí len zavolať kamaráta, ktoré vlastnia iPod touch, alebo iPhone 4 a začať komunikovať, respektíve užívať si video hovory v reálnom čase.iPod Touch 4th navyše obsahuje hneď dve webkamery.Takže sníma Vašu tvár, ale v akomkoľvek okamihu môžete prepnúť aj na kameru, ktorá mieri do priestoru pred Vami.

iPod Touch 4th obsahuje jedinečný Retina displej s najvyšším rozlíšením, aké Vám na uhlopriečke 3,5 "Apple kedy predstavilo.Disponuje rozlíšením 960 x 640 bodov.V skutočnosti obsahuje tak veľa bodov, že je ľudské oko nie je schopné samostatne rozpoznať.Vďaka tomu vyzerá obraz a text ostro ako na vytlačenom papieri.Skvelý obrazový prejav podporuje aj senzor okolitého osvetlenia, ktorý automaticky optimalizuje intenzitu LED starajúcich sa o podsvietenia.Stále tak dobre uvidíte a zbytočne neplytvali zbytočne energiou integrovanej batérie.

Pretože sa jedná o iPod Touch 4th, tak nechýba samozrejme ani integrovaná HD videokamera, ktorá s Vami bude na akomkoľvek mieste, aby ste natočili tie najzaujímavejšie momenty.Na zadnej strane je pokročilý senzor osvetlenie zaručujúce nádherné zábery pri vysokej aj nízkej miere okolitého osvetlenia.Následne môžete videá ľahko zdieľať so svojimi priateľmi.Navyše nemusíte čakať, až sa dostanete domov k počítaču.Základné editačné funkcie sú zabudované priamo v iPode.Ľahko tak vytvoríte jedinečné video, ktoré môžete ihneď odoslať na YouTube alebo Vašu stránku na Facebooku.Ak si s kamerou hráte častejšie, je pre Vás v App store pripravená aplikácia iMovie.Na stiahnutie je za necelých 5 dolárov.

iPod Touch 4th obsahuje úplne novú aplikáciu Game Center, v ktorej ľahko prizvete oveľa viac priateľov k zábavnému online hranie.Súťažte, kto dosiahne lepšieho skóre.Všetko čo k hraniu potrebujete, je prístroj s operačným systémom iOS 4.1.a novším (iPod Touch 4th, iPhone 4).Potom už sa stačí prihlásiť pomocou ID do Game Center a môžete si užívať hranie so svojimi priateľmi.Pri počúvaní hudby sa Vám ponúka intuitívne tvorba playlistov pomocou aplikácie Genius, ktorá automaticky vyhľadá hudbu, ktorú si najviac užijete.Využite bezdrôtového prístupu do iTunes store.Nájdete tam obrovské množstvo interpretov a dosiek.Navyše, s bezdrôtovou technológiou Bluetooth pripojíte k iPodu aj bezdrôtové slúchadlá a ľahko si tak užijete slobodu bez káblov.

iPod Touch 4th toho ponúka naozaj veľa.Z ďalších funkcií spomeňme napríklad prehrávanie filmov, nákupná galéria App store a iTunes, v ktorých si zaobstaráte tisícky aplikácií respektíve hudobných záznamov.Na stiahnutie je tiež rad kníh, v iPode nájdete emailový klient, webový prehliadač, správu fotografií, nastaviteľnú domovskú stránku a ďalšie.Nechýba podpora hlasového ovládania, mapy, priamy prístup na YouTube, alebo podpora aplikácie Nike + iPod, s ktorou budete ľahko monitorovať Vaše športové úspechy.Môžete si tvoriť hlasové poznámky a rôzne úlohy, v ponuke je jednoducho toľko vecí, že ich ani nemožno vymenovať.

Parametre a špecifikácie:

Kapacita:
64 GB

Displej:
Retina displej
Dotykový displej s uhlopriečkou 3,5 palca a LED podsvietením
Rozlíšenie 960 x 640 bodov
Zadávanie znakov cez lokalizovanú klávesnicu

Najdôležitejšie vlastnosti:
Senzory: troch-osové gyro, akcelerometer,senzor okolitého osvetlenia
Nahrávanie HD videa (720p)
Mikrofón
Fotoaparát
Foto a video geo tagging cez WiFi
FaceTime
Dve kamery
Game Center
E-mail klient a webový prehliadač
Mapy
Hlasové poznámky
Nike + iPod

Audio:
Frekvenčný rozsah: 20 - 20 000 Hz
Podporované formáty: AAC (8 až 320 Kbps), Chránené AAC (iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 až 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formáty 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX, a AAX + ), Apple Lossless, AIFF,a WAV
Užívateľsky konfigurovateľná maximálna hlasitosť

Video:
Podporované formáty: H.264, MPEG-4, Motion JPEG (M-JPEG)

Slúchadlá:
Frekvenčný rozsah: 20 - 20 000 Hz
Impedancia: 32 ohmov

Batérie:
Nabíjanie cez USB port
Výdrž: až 40 hodín audio, až 7 hodín video
Plné nabitie približne 4 hodiny
Rýchle nabíjanie 2 hodiny (80% kapacity)

Podporované operačné systémy:
Microsoft Windows XP SP3, Vista, 7
Mac OS X v10.5.8 a vyššie
iTunes 10 a novší

Rozhranie:
USB 2.0 (dock konektor)
3,5 mm jack
Bluetooth (2.1 + EDR, A2DP)
WiFi 802.11b/g/n (802.11n iba 2,4 GHz)
Nike + iPod

Prevedenie:
Farba: čierna
Rozmery: 111 x 58,9 x 7,2 mm
Hmotnosť: 101 g

Dodávané príslušenstvo:
Slúchadlá
Redukcia dokovacieho konektora na USB kábel
Užívateľská príručka

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iPod Touch 4th 64GB černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iPod Touch 4th 64GB černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iPod Touch 4th 64GB černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iPod Touch 4th 64GB černý.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií