PET AD homeoffice

IRIS IRIScan Pre 3 WiFi

Zobraziť katalóg
IRIS IRIScan Pre 3 WiFi
4,4 3 hodnotení
Skener A4, až 600dpi, bezdrôtový prenos dát na akékoľvek zariadenie, pamäť 128MB, ADF na 8 listov, USB
Kód:  IS001h2 Produktové číslo:  458071

IRIS IRIScan Pre 3 WiFi

Zariadenie s kvalitným, rýchlym skenovaním as pokročilými funkciami v úžasnej sade, ktorý sa osvedčí ako mocný nástroj na zlepšenie produktivity. Zmluvy, faktúry, účtenky, účty a dokonca aj ručne písaná korešpondencia bude naskenovaná na jedno kliknutie a vo vysokej rýchlosti. Stačí založiť listy do automatického podávača na 8 stránok a za 1 minútu sú dokumenty naskenované. Skener je vďaka veľkosti a batériovej prevádzke naozaj mobilný . Stačí ho pred odchodom z kancelárie dobíjať USB káblom, teda bez napájacieho adaptéra. Digitalizovanú dáta na cestách uloží do vnútornej pamäte, na SD kartu alebo na flashdisk. Cez WiFi dokáže výsledky odosielať do smartfónu, tabletu alebo počítača.

Súčasťou je OCR rozpoznávanie znakov. OCR Readiris prevedie papierový dokument do PDF vo vysokej kvalite aj optimálnej veľkosti alebo na dáta, s ktorými možno ďalej pracovať v iných textových editoroch. Readiris podporuje viac ako 30 výstupných formátov vrátane Adobe Acrobat, Microsoft Word aj Excel. Súčasťou je aj softvér pre správu naskenovaných materiálu, vizitiek aj pre úpravu obrázkov. Aby boli skenované materiály dostupné pre viac počítačov a iných zariadení firemných užívateľov, potom sa uplatní odosielaním skenov do cloudu (SharePoint, Google Drive, Evernote, Skydrive, Dropbox).

Parametre a špecifikácie:

Technológia skenovania:
Kontaktný obrazový snímač (CIS)

Rozlíšenie:
600 dpi

Rýchlosť skenovania:
8 ppm

Podávač dokumentov:
Až 8 strán

Veľkosť dokumentu:
až A4

Kompatibilita:
TWAIN

Rozhranie:
USB 2.0
WiFi 802.11b/g/n

Rozmery:
29,5 x 4,1 x 8,1 cm

Hmotnosť:
0,8 kg

Obsah balenia:
Skener
Sieťový adaptér
USB kábel
Manuál

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, je možné skenovať iba A4 formát, alebo aj menšie formáty? je to nastaviteľné? ak by som chcel napríklad skenovať bločky z registračnej pokladnice, bude to možné ?

Má tento skener duplex? Skenuje obě strany najednou? Díky.

Duplex?

Diskusia a poradňa k IRIS IRIScan Pre 3 WiFi
Príslušenstvo pre IRIS IRIScan Pre 3 WiFi
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IRIS IRIScan Pro 3 WiFi.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií