Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

IRIS IRISPen Executive 7

Zobraziť katalóg
IRIS IRISPen Executive 7
Skener ceruzka na rozpoznávanie textu, čísel a čiarových kódov, pracuje na akomkoľvek štandardnom papiery, funguje ako zvýrazňovač, emulátor klávesnice, integrovaný prekladač, nabíjanie cez USB
Kód:  IS001p1 Produktové číslo:  457887

IRIS IRISPen Executive 7

IRISPen Executive 7 je plne vybavené pero na rozpoznávanie textu. Funguje rovnako ako zvýrazňovač! Jednoducho posúvajte IRISPEN cez tlačený text alebo čísla z novín, časopisov, faxov, listov a text bude automaticky prepísaný do počítača pomocou OCR technológie. Nezáleží teda na tom, či používate program Word, Excel alebo iné textové aplikácie pre úpravy. IRISPen dokáže tiež importovať logá, podpisy, menšiu grafiku a Executive vie tiež skenovať čiarové kódy.

Dodaný softvér dokáže skenované materiály prekladať do viac ako 55 jazykov. Jednoducho si vyberte jazyk, ktorý chcete preložiť, prejdite perom cez dokument a ihneď sa objaví preklad. S inteligentnou hlasovou syntézou vám umožní počúvať čokoľvek naskenované v 55 rôznych jazykoch. Tým pomôže kontrolovať priebeh, či sa zhoduje s pôvodným dokumentom, bez toho aby ste sa museli pozerať na obrazovku.

Parametre a špecifikácia:

Skenovanie:
Textu, čisel, menšie grafiky, čiarových kódov

Rozhranie:
USB

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze skener nainstalovat na MAC OS?

Dobrý den, jaký typ kabelu se musí přikoupit?

Dobrý den mam koupený tento produkt,ale vůbec mi nefunguje překlad

Prosím, obsahuje balení datový kabel, nebo je nutné jej koupit zvlášť?

Dobry den, je skener kompatibilni s Win 10? Dekuji.

Jaké jazyky umí!!!!!

Diskusia a poradňa k IRIS IRISPen Executive 7
Príslušenstvo pre IRIS IRISPen Executive 7
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IRIS IRISPen Executive 7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: IRISPen Executive 7 IRIS.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií