AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

iRobot Roomba 616

Zobraziť katalóg
iRobot Roomba 616
5 1 hodnotení
Robotický vysávač – čistenie kobercov, plávajúcich podláh, dlaždíc a linolea, nádoba 0.7l, doba nabíjania 180min, systém navigácie iAdapt, AeroVac technológia vysávania
Kód:  IROVRSK16a Produktové číslo:  R616040 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iRobot Roomba 616

Bezkonkurenčný robotický vysávač iRobot Roomba 616 vám pomôže s upratovaním každý deň, a vy tak budete mať o starosť menej! Je vybavený patentovaným trojstupňovým systémom čistenia s protibežnými kefami a výkonným vákuom na odstránenie prachu, vlasov a ďalších nečistôt z tvrdých podláh a kobercov. Kvalitné upratovanie zaistí vďaka bezproblémovej navigácii, nízkoprofilovému dizajnu a detektorom pádu. Jednoduchým stlačením tlačidla sa robotický vysávač aktivuje do pracovného režimu, ktorý vás nesklame.

Kľúčové funkcie vysávača iRobot Roomba 616

  • Robotický vysávač iRobot Roomba 616 zabezpečí upratovanie všetkých typov podláh
  • Vhodný na dlažbu, laminát, koberce aj drevo
  • Vybavený trojstupňovým čistiacim systémom
  • Automatické nabíjanie v nabíjacej stanici Home Base
  • Nízky profil umožní precízne upratovanie v miestach, kam sa bežný vysávač nedostane
  • Roomba 616 monitoruje miestnosti pomocou navigácie iAdapt
  • S filtračným systémom AeroVac na najjemnejšie prachové častice
  • Senzory proti pádu zo schodov
  • Funkcia virtuálnej steny na upratovanie vymedzeného priestoru
  • Má nárazník so spomaleným dotykom
  • Rukoväť s výklopným držadlom na jednoduchú prepravu medzi izbami
  • Veľkokapacitný zberný kôš
  • Systém proti zamotaniu do káblov
  • Možnosť ručnej aktivácie pre program typu „metlička a lopatka“
  • Všestranný robotický vysávač iRobot Roomba v elegantnom, sivočiernom dizajne

Vždy pripravený na upratovanie

Inteligentný robotický vysávač Roomba 616 v sivočiernom dizajne aktivujete stlačením tlačidla CLEAN. Automaticky sa prispôsobí všetkým typom podláh, vrátane kobercov, dlaždíc, tvrdého dreva a laminátových povrchov. Robot je vždy pripravený na čistenie vďaka schopnosti vrátiť sa do základne Home Base® medzi nabíjaním a nasledujúcim vysávaním. Jeho nízky profil umožňuje aj upratovanie pod väčšinou nábytku, sedačkami aj stoličkami. Roomba disponuje pohodlnou rukoväťou a veľkokapacitným zberným košom na nečistoty AeroVac, ktorý zachytí aj tie najjemnejšie prachové častice.

Jedinečný trojstupňový systém

Vysokofunkčný trojstupňový systém čistenia robota Roomba 616 používa kombináciu troch pokročilých technológií, ktoré využívajú odsávanie a vákuové sanie. Odstráni nečistoty z každého zákutia miestnosti a nasaje ich do zberného koša, či už ide o upratovanie tvrdých podláh alebo kobercov. Rotujúca bočná kefka dokáže efektívne čistiť aj miesta okolo nábytku, pozdĺž stien, rohy miestností a iné ťažko prístupné miesta, zatiaľ čo dve proti sebe rotujúce kefy zbierajú prach aj veľké nečistoty z podlahy. Pri upratovaní kobercov iRobot Roomba najskôr vykefuje vlákna koberca štetinovou kefou. Nečistoty vystúpia na povrch a následne ich gumová kefa zaženie do zberného koša. Vysávanie jemného prachu zabezpečuje výkonný sací motor, vybavený filtráciou vzduchu AeroVac.

Navigácia iAdapt

Hlavu robotického vysávača Roomba 616 tvorí navigácia iAdapt, ktorá zabezpečí dokonalé čistenie bytu aj rodinného domu presným monitoringom priestoru pomocou desiatok senzorov. V spojení so 40 preddefinovanými pohybmi inteligentne reaguje na tvar a veľkosť miestnosti, vďaka čomu vedie robota naprieč celým priestorom, pozdĺž stien, okolo nábytku aj pod ním tak, aby bolo upratovanie vždy perfektné. Navigácia iAdapt spoločne s ďalšími inteligentnými funkciami umožnili vznik všestranného robota v elegantnom dizajne.

Ďalšie zdokonaľujúce funkcie inteligentného vysávača iRobot Roomba 616

Minivysávač iRobot Roomba 616 v sivočiernom dizajne je vybavený senzormi proti pádu zo schodov, umiestnenými na spodnej strane robota. Dokážu bezpečne rozoznať voľný priestor, a tým úplne zamedziť pádu zo schodov. Funkcia virtuálnej steny umožňuje vysávaču Roomba vymedziť daný priestor a vytvoriť neviditeľnú prekážku, ktorú robot neprejde, čo určite oceníte v blízkosti elektrických, počítačových káblov alebo krehkých predmetov. Je navyše šetrný aj k vášmu nábytku, kedy nárazník so spomaleným dotykom dokáže rozoznať zdanlivé prekážky, ako je napríklad prikrývka cez posteľ či závesy, a upratať tak efektívne aj na miestach, kam sa bežný vysávač nedostane. V neposlednom rade využijete vysávač iRobot Roomba aj na lokálne upratovanie. Po ručnej aktivácii programu vám robot poslúži ako „metlička a lopatka“ a dôkladne uprace priestor s priemerom 1 m2.

 

Parametre a špecifikácia

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre iRobot Roomba 616
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií