Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

iRobot Roomba 651

Zobraziť katalóg
iRobot Roomba 651
4,8 9 hodnotení
Robotický vysávač robotický vysávač, čistenie kobercov, plávajúcich podláh, dlaždíc a linolea, plánovanie upratovania, automaticky parkuje do nabíjacej stanice, stena Virtual Wall, vysávanie AeroVac, 80m2, programovanie
Kód:  IROVRSK9 Produktové číslo:  Roomba 651 Stránky výrobcu

iRobot Roomba 651

Robotický vysávač iRobot Roomba 651 predstavuje inteligentného pomocníka do každej domácnosti. Do vienka dostal nepreberné množstvo inteligentných funkcií a vlastností, ktoré zvyšujú jeho efektivitu. Šikovný pomocník na upratovanie stačí len zapnúť a všetku prácu hravo zvládne za vás a bez odvrávania! Ušetrite si námahu a prenechajte upratovanie neúnavnému ťahúňovi.

 

Inteligentný systém iAdapt

 

Tento šikovný systém navigácie využíva desiatky senzorov pre monitoring priestoru. Skenuje všetko okolo seba 67x za sekundu a v spojení s 40 preddefinovanými pohybmi umožňuje Roombe inteligentne reagovať na aktuálne podmienky v miestnosti. Funkcie Dirt Detect detekuje nadmerne znečistené miesta a intenzívne sa im venuje. Vymedzte Roombe priestor pomocou virtuálnej steny. Tá vytvára neviditeľnú prekážku, ktorú robot neprejde, napríklad u krehkých predmetov.

 

 

3-stupňový systém čistenia

 

Roomba 651 nie je len inteligentný, ale aj účinný. Vyženie nečistoty z každého zákutia miestnosti a nasaje ich do vo veľkokapacitného zberného koša AeroVac, ktorý pomocou filtra z mikrovlákien zachytí najjemnejší prach. Za prvé tu figuruje rotujúca bočná kefka, ktorá vyčistí aj rohy miestností alebo miesta okolo nábytku. Po druhé robot využíva dva proti sebe rotujúce kefy pre efektívny zber prachu v miestnosti. A po tretie, dôležitým faktorom je účinný sací motor, ktorý vysaje jemný prach a drobné nečistoty zachytené na kefách.

 

Keď sa vám náhodou vysype cukor

 

Model robotického vysávača Roomba 651 disponuje adaptívnou čistiacou hlavou 2. generácie, ktorá sa dynamicky prispôsobuje upratanému povrchu, či už ide o plávajúcu podlahu, koberce, lino alebo dlažbu. Hodí sa teda do každej domácnosti. Program SPOT slúži k lokálnemu upratovaniu. Po ručnej aktivácii programu robot dôkladne uprace priestor o priemere 1 m2. Funguje teda aj ako "metlička a lopatka", keď sa vám v kuchyni vysype cukor alebo pre upratovanie rohože na topánky.

 

Žiadne pády zo schodov

 

Nárazník so spomaleným dotykom je šetrný k vášmu nábytku. Rozozná zdanlivé prekážky ako prehoz cez posteľ či závesy, uprace efektívne aj pod posteľou či práve okolo záclon a závesov. Špeciálne senzory umiestnené na spodnej časti robota bezpečne rozoznajú voľný priestor pod robotom, a tým úplne vylučujú možnosť pádu zo schodov. Roomba sa zastaví, pekne otočí a pokračuje ďalej v upratovaní s pevnou pôdou pod kolieskami.

 

Poradí si aj s káblami

 

iRobot myslí na bežnú domácnosť, a preto svoje robotické vysávače vybavil funkciou ANTITANGLE. Tá zabráni zamotaniu a zaseknutiu sa do káblov či strapcov od koberca. Keď kefy ucítia odpor, otočí rotáciu. Týmto spôsobom sa robot z káblov uvoľní a môže pokračovať v upratovaní.

 

Nabíjacia stanica

 

Tu Roomba dobíja batérie. Z nabíjacej stanice robot vyráža do boja s nečistotami a prachom vo chvíli, keď k tomu dáte pokyn pomocou tlačidla CLEAN alebo funkcia načasovanie upratovania. Po skončení upratovania sa Roomba do nabíjacej stanice automaticky vráti a začne sa dobíjať.


Hlavné prednosti:

  • Upratovanie všetkých typov tvrdých podláh i kobercov
  • Najchytrejší systém upratovania a navigácia iAdapt
  • Trojstupňový čistiaci systém
  • Systém bočného upratovania v rohoch a pozdĺž stien Wall Follow
  • Adaptívne čistiaca hlava 2. generácie
  • Veľkokapacitný zberný kôš AeroVac
  • Filtračný systém z mikrovlákien
  • Systém ANTITANGLE proti zamotaniu do káblov a strapcov od koberce
  • Akustická detekcia nečistôt
  • Nárazník so spomaleným dotykom
  • Senzory proti pádu zo schodov
  • Funkcia virtuálnej steny

Trojstupňový systém:
Neprekonateľnú kvalitu upratovania robotických vysávačov Roomba má na svedomí vysoko funkčný trojstupňový systém upratovania. V rámci tohto systému Roomba doslova vyženie nečistoty z každého zákutia miestnosti a nasaje ich do zberného koša. Najjemnejšie prachové častice zachytia účinný filter z mikrovlákien.

  1. Rotujúca bočná kefka 
    Vďaka prítomnosti bočnej kefky dokáže Roomba efektívne čistiť aj miesta okolo nábytku, pozdĺž stien, rohy miestností a iné ťažko dostupné miesta, čo je doménou systému Wall Follow.
  2. Dva proti sebe rotujúce kefy
    Robot využíva princíp dvoch proti sebe rotujúcich kief, ktoré sú umiestnené v čistiacej hlave robota. Vďaka tomuto systému Roomba veľmi efektívne zbiera prach aj veľké nečistoty z podlahy.
  3. Optimálny sací výkon
    V zbernom koši sa nachádza účinný sací motor, ktorý vysáva jemný prach a drobné nečistoty zachytené na kefách.


Ďalšie vlastnosti a funkcie:

Vhodné do domácností so zvieratami
Procesor prestížnej značky ARM
Automatické dobíjanie v nabíjacej stanici
Výklopné madlo pre ľahkú manipuláciu
Doporučené na 3 izby (až 90 m2)

Obsah balenia:
1 × iRobot Roomba 651
1x Automatická virtuálna stena
1x Čistiaci krúžok
1x Náhradný filter AeroVac
1x Batéria XLife
1x Nabíjacia stanica

Parametre a špecifikácia

Doba nabíjania
3 h Hotovo!
Doba chodu
180 min Hotovo!
Typ filtra
Mikrofilter Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre iRobot Roomba 651
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií