Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

iRobot Roomba 776p

Zobraziť katalóg
iRobot Roomba 776p
5 1 hodnotení
Robotický vysávač pre plochu až 120 m2, nádoba 0,4 l, systém navigácie iAdapt, technológia AeroVac 2, dvojitý AeroVac filter, program, DirtDetect 2. generácie, 1x Virtual Wall, doba prevádzky 3 hod., doba nabíjania 3 hod.
Kód:  IROVRSK20 Produktové číslo:  Roomba 776p Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iRobot Roomba 776p

S unikátnym robotickým pomocníkom bude vaša podlaha vždy dokonale uprataná aj bez práce a zbytočnej námahy. Ušetrite si čas strávený nad náročným upratovaním a venujte sa radšej svojim koníčkom a blízkym. Robotický vysávač iRobot Roomba vám toto umožní a stane sa tak vaším obľúbeným spotrebičom. Šikovný vysávač disponuje množstvom inovatívnych technológií, praktickým vybavením aj elegantným dizajnom.

Kľúčové vlastnosti

  • Inteligentný navigačný systém iAdapt až so 40 senzormi
  • Unikátna technológia AeroVac 2. generácie - vyhľadáva najviac znečistené miesta
  • Dvojitý filtračný systém AeroVac
  • Zvlášť vhodné pre majiteľov domácich maznáčikov
  • Vymedzenie upratovacieho priestoru s pomocou dvoch rôznych virtuálnych stien
  • V prípade vybitia automaticky vyhľadá nabíjaciu stanicu a dobije sa
  • Možnosť naplánovať presný čas vysávania
  • Kombinácia bočnej kefy, hlavných kief a výkonného vysávania

Pre extra výkonné a dôkladné upratovanie

Špičkový spotrebič je vybavený priestranným zásobníkom pre nečistoty s objemom až 0,4 litrov. Na preplnený zásobník vás automaticky upozorní svetelná signalizácia. Disponuje patentovaným 3-stupňovým systémom čistenia s jedinečným filtračným systémom AeroVac. Samozrejmosťou sú vysoko inteligentné navigačné technológie iAdapt, vďaka ktorým vysávač dokáže zmonitorovať priestor viac ako 67 krát za minútu s pomocou 40 špeciálnych senzorov. Na maximálne pokrytie celej upratovacej plochy využíva cez 40 rôznych pohybov. Nemusíte sa tak obávať, že by nejaké miestečko zostalo neupratané.

Ocenia ho aj majitelia domácich maznáčikov

Robotický vysávač vyniká nad klasickými robotickými spotrebičmi extra vysokým výkonom. Ľahko a efektívne si tak poradí s nečistotami všetkého druhu. Zvlášť ho ocenia majitelia domácich maznáčikov. Bez problémov vysaje prach, dlhé vlasy, zvieraciu srsť, stelivo pre mačky a najrôznejšie alergény. Vďaka dômyselnej funkcii SPOT si rýchlo a efektívne poradí aj so silným znečistením, ako môže byť napríklad rozsypané stelivo pre domácich miláčikov. Ani vaša návšteva tak nespozná, že ste majiteľom domáceho zvieraťa.

Naplánujte upratovanie a vymedzte priestor

Vysávanie ešte nikde nebolo tak komfortné. Aktivujte iRobota jediným stlačením tlačidla, alebo si dopredu navoľte týždenný plán upratovania. Využitím špeciálnej virtuálnej steny Virtual Wall ľahko vymedzíte priestor, ktorý chcete nechať upratať. S pomocou virtuálnej steny Virtual Wall Halo ľahko vytvoríte neviditeľnú bezpečnostnú zónu s rozmerom 0,5 metrov. Vďaka tomu sa iRobot inteligentne vyhne najrôznejším miestam a objektom, ako môžu byť napríklad misky vášho domáceho maznáčika.

Vhodný pre všetky povrchy i členité priestory

Jedinečný spotrebič sa ľahko dostane aj do ťažko dostupných miest, pod úzky nábytok, za závesy a s pomocou bočnej metly intenzívne vymetie prach v okolí vášho nábytku, stien a rohov. Je vhodný aj na intenzívne vysávanie kobercov, drevených podláh, keramických dlaždičiek aj linolea. Vďaka špeciálnym senzorom nenaráža do nábytku, nepadá zo schodov a každú miestnosť vysaje hneď niekoľkokrát. Skvele si poradí aj v náročne členenom priestore.

Veľká výdrž, automatické dobytie a skvelé príslušenstvo

Vďaka výkonnej batérii XLife zvládne na jedno nabitie vysávať až tri hodiny. Potom automaticky zájde do nabíjacej stanice Home Base, kde sa cca 3 hodiny dobíja. Maximálne pokryje plochu s rozmerom až 120 m 2 a bezpečne prekoná výšku prahu s rozmerom až 1,6 cm. Jednou z predností je aj veľmi nízka hlučnosť, iba 60 dB. Poteší vás tiež bohaté vybavenie. V balení nájdete nabíjaciu stanicu Home Base, sieťový kábel, virtuálne steny Virtual Hall a Virtual Wall Halo a dve unikátne čistiace kefy rôznych tvarov.

Doplňujúce vlastnosti:

Rozmery:

34 × 9,2 cm

Objem zásobníka:
0,4 l

Maximálne pokrytie:
Až 120 m 2

Maximálna výška prahu:
Až 1,6 cm

Balenie obsahuje:
iRobot Roomba 776p
Nabíjací stanicu Home Base
Sieťový kábel
Virtuálna stena Virtual Wall
Virtuálna stena Virtual Wall Halo
Dva čistiace nástroje (plochý a prstencový)

Parametre a špecifikácia

Doba chodu
180 min Hotovo!
Typ filtra
HEPA filter Hotovo!
Hlučnosť
60 dB Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Napájanie

Doba chodu
180 min Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre iRobot Roomba 776p
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií