Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AlzaBoxy Q1

iRobot Roomba 782e

Zobraziť katalóg
iRobot Roomba 782e
4,3 4 hodnotení
Robotický vysávač navigácia iAdapt 2.0, technológia AeroVac 2.generácie, maják, dvojitý AeroVac filter, výdrž batérie až na 120m2
Kód:  IROVRSK23 Produktové číslo:  Roomba 782e Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iRobot Roomba 782e

Túžite po tom, aby niekto za vás urobil domáce práce? Nechajte si svoj sen splniť vďaka inovatívnemu robotickému vysávaču Roomba 782e, s ním získate čas na seba a čo máte naozaj radi. Je navrhnutý pre skutočné domácnosti, nezľakne sa prahu medzi miestnosťami, rozostavaného nábytku či schodov a nezastaví sa ani pred záclonami. Precízne vysaje nielen tvrdé podlahy, ale aj koberce. Na jedno nabitie zvládne vyčistit plochu až 120 m2 a ľahko sa vo vašej domácnosti zorientuje pomocou navigačných majákov. Tento model prináša zároveň významné zlepšenia najmä v podobe inteligentného systému navigácie iAdapt®, ktorá sa dokonale prispôsobí vašej domácnosti a pripraví najlepšiu možnú trasu upratovania. Majte čistotu Vášho doma dokonale pod kontrolou a navyše bez námahy. 

Kľúčové vlastnosti

  • Intuitívne ovládanie s možnosťou plánovania upratovania v rámci týždňa
  • Hravo zvládne aj vysávanie kobercov a prechody medzi miestnosťami
  • Signalizácia plného zásobníka na nečistoty
  • Vhodný aj na koberce
  • Poradí si s prachom, nečistotami, vlasmi aj chlpmi domácich maznáčikov
  • Dlhá výdrž až 3 hodiny na jedno nabitie

Precízne výsledky upratovania

Premýšľate, ako len môže tak kompaktný vysávač podávať skvelé výsledky? Tento silák v sebe ukrýva systémom AeroForce ®, ktorý je až 5 krát výkonnejší, než predchádzajúce verzie Roomba ® série 600 alebo 700. Navyše využíva trojstupňový systém čistenia, kedy proti nečistotám spoločne bojujú bočné kefky, hlavná kefa a výkonné vysávanie. Hravo si tak poradia i s chumáčmi prachu, zvieracou srsťou či s rozsypanými cereáliami od raňajok.

Robotický vysávač Prináša ale aj ďalšia funkcie, vďaka ktorým si ho jednoducho zamilujete. Prvým z nich je inteligentný systém vyhľadávajúci viac znečistenom místa. Môže im tak venovať zvýšenú pozornosť a zaistí naozaj dokonalé vyčistenie. Ďalšou vychytávkou je rozpoznávanie kobercov. Pri prechode na koberec vysávač automaticky navýši svoj výkon až 10 krát pre zabezpečenie dostatočnej sily na odstránenie prachu i z takto odolného povrchu. Navyše vďaka svojej nízkej výške navyše ľahko vlezie aj pod nábytok a nedá tak žiadnemu prachu šancu.

Inteligentná navigácia

Nech máte garsónku alebo rozsiahly byt s mnohými miestnosťami, robotický vysávač Roomba ® 782e si hravo poradí v akomkoľvek priestore. Označte miestnosti pomocou orientačných majákov, ktoré sú súčasťou balenia, vysávač bude postupovať pri upratovaní z miestnosti do miestnosti. Aj ked má okrúhly tvar, vysaje skvele aj miesta pozdĺž stien a hrán nábytku pomocou bočných kef, ktorým žiadna nečistota neutečie. Samozrejmosťou je detekcia schodov pre bezpečnú prevadzku a signalizácia plného zásobníka. Nechajte starostlivosť o čistú podlahu v rukách odborníka a získajte čas na veci, ktoré sú naozaj dôležité.

Doplňujúce informácie

Obsah balenie:
iRobot Roomba 782e
Nabíjacie stanica Home Base
Sieťový kábel
Virtuálny maják Virtual Wall Lighthouse
Dva čistiace nástroje (plochý a prstencový)

Rozmery:
35 × 9,5 cm

Hmotnosť:
3,8 kg

Objem zásobníka:
400 ml

Maximálne pokrytie:
až 120 m 2

Maximálna výška prahu:
1,6 cm

Parametre a špecifikácia

Doba nabíjania
3 h Hotovo!
Doba chodu
180 min Hotovo!
Typ filtra
AeroVac filter Hotovo!

Filtre

Typ filtra
AeroVac filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, prosím o preverenie či uvedený vysavač má Li Ion batériu. V popise od výrobcu sa uvádza iný typ. Dakujem

Diskusia a poradňa k iRobot Roomba 782e
Príslušenstvo pre iRobot Roomba 782e
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií