AlzaBoxy Q1 alzaplus segmenty sda v2

iRobot Roomba 886

Zobraziť katalóg
iRobot Roomba 886
5 1 hodnotení
Robotický vysávač čistenie kobercov, tvrdých podláh, HEPA filter, systém upratovania a navigácia iAdapt, kefový systém AeroForce, funkcia Room to room, načasovanie upratovania, 1x virtuálna maják, batérie XLife, nabíjacia stanica
Kód:  IROVRSK18 Produktové číslo:  R886 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iRobot Roomba 886

S unikátnym robotickým pomocníkom bude vaša podlaha vždy dokonale uprataná aj bez práce a zbytočnej námahy. Ušetrite si čas strávený nad náročným upratovaním a venujte sa radšej svojim koníčkom a blízkym. Robotický vysávač iRobot Roomba vám toto umožní a stane sa tak vaším obľúbeným spotrebičom. Šikovný vysávač disponuje radom inovatívnych technológií, praktickým vybavením aj elegantným dizajnom.

Kľúčové vlastnosti

  • Inteligentný navigačný systém iAdapt až so 40 senzormi
  • Unikátna technológia AeroVac 2. generácie - vyhľadáva najviac znečistené miesta
  • Dvojitý filtračný systém AeroVac
  • Vhodné aj pre majiteľov domácich maznáčikov
  • Vymedzenie upratovacieho priestoru s pomocou virtuálnej steny s majákom
  • V prípade vybitia automaticky vyhľadá nabíjaciu stanicu a dobije sa
  • Možnosť naplánovať presný čas vysávania
  • Kombinácia bočnej kefy, dvoch hlavných gumových kief a výkonného vysávanie

Pre extra výkonné a dôkladné upratovanie

Špičkový spotrebič je vybavený priestranným zásobníkom na nečistoty a prach. Na preplnený kôš vás automaticky upozorní svetelná signalizácia. Disponuje patentovaným 3stupňovým systémom čistenia DirectDetect 2. generácie, vďaka čomu dokáže účinne odstrániť až o 50% viac prachu, nečistôt a vlasov. Navyše aktívne vyhľadáva znečistené miesta a venuje sa im intenzívnejšie. Využíva dômyselnú kombináciu bočnej kefky, dvoch hlavných proti sebe rotujúcich gumových kief a vysokého výkonu. Inovatívna technológia AeroForce zaistí až 5krát výkonnejšie vysávanie. Čistiace kefy sú navyše odolné voči namotávaniu vlasov a dlhých chlpov, čo vám ušetrí veľa času i práce pri údržbe spotrebiča. Prednosťou je aj vysoko inteligentná navigačná technológia iAdapt, vďaka ktorej vysávač dokáže zmonitorovať priestor viac ako 67 krát za minútu s pomocou 42 špeciálnych senzorov. Pre maximálne pokrytie celej upratovacie plochy využíva cez 40 rôznych pohybov. Nemusíte sa tak obávať, že by nejaké miestečko zostalo neupratané.

Naplánujte upratovanie a vymedzte priestor

Vysávanie ešte nikde nebolo tak komfortné. Aktivujte iRobot jediným stlačením tlačidla, alebo si dopredu navoľte týždenný plán upratovania. Využitím špeciálnej virtuálnej steny s majákom ľahko vymedzíte priestor, ktorý chcete nechať upratať. Vďaka tomu sa iRobot chytro vyhne najrôznejším miestam a objektom.

Vhodný pre všetky povrchy i členité priestory

Jedinečný spotrebič sa ľahko dostane aj do ťažko dostupných miest, pod úzky nábytok, za závesy a pomocou bočnej metly intenzívne vymetie prach v okolí vášho nábytku, stien a rohov. Je vhodný aj pre intenzívne vysávanie kobercov, drevených podláh, keramických dlaždičiek aj linolea. Vďaka špeciálnym senzorom nenaráža do nábytku, nepadá zo schodov a každú miestnosť vysaje hneď niekoľkokrát. Skvele si poradí aj v náročne členenom priestore.

Veľká výdrž, automatické dobytie a skvelé príslušenstvo

Vďaka výkonnej batérii XLife zvládne na jedno nabitie vysávať až tri hodiny. Potom automaticky zájde do nabíjacej stanice Home Base, kde sa cca 3 hodiny dobíja. Maximálne pokryje plochu s rozmerom až 150 m 2 a bezpečne prekoná výšku prahu s rozmerom až 1,6 cm. Jednou z predností je aj veľmi nízka hlučnosť, len 60 dB. Samozrejmosťou je špičkový filtračný systém HEPA, ktorý zachytí aj tie najjemnejšie prachové častice. Poteší vás tiež bohaté príslušenstvo. V balení nájdete nabíjaciu stanicu Home Base, sieťový kábel, virtuálnu stenu s majákom, jednu batériu XLife a špeciálny HEPA filter.

Doplňujúce vlastnosti:

Rozmery:

35 × 9,2 cm

Maximálna pokrytie:
Až 150 m 2

Balenie obsahuje:
iRobot Roomba 886
Nabíjaciu stanicu Home Base
Sieťový kábel
Virtuálne stenu s majákom
Batériu XLife
HEPA filter

 

Parametre a špecifikácia

Doba chodu
176,47 min Hotovo!
Typ filtra
HEPA filter Hotovo!
Hlučnosť
60 dB Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Napájanie

Doba chodu
176,47 min Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chcem sa spytat ako dlho bol pouzivany tento roboticky vysavac iRobot Roomba 886, kedze sa predava ako "pouzity". Dakujem

Dobrý deň na tento vysávač sa tiež vzťahuje ta akcia vrátenia 100 eur Ďakujem za odpoved

Dobry den ako funguje program cash back a ake su podmienky vratenia penazi?

Diskusia a poradňa k iRobot Roomba 886
Príslušenstvo pre iRobot Roomba 886
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií