Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

iSCOUT Platinum

Zobraziť katalóg
iSCOUT Platinum
Navigácia – na palubnú dosku automobilu, 7" displej, 2GB RAM, WiFi, Bluetooth 4.0 LE, micro USB, IR kamera, pamät 16GB, kompatibilita s iOS/Android
Kód:  NAVHU1

iSCOUT Platinum

Priehľadový HUD displej vám pri šoférovaní podá všetky potrebné informácie a urobí vašu jazdu bezpečnejšiu, pretože nestratíte očný kontakt na príliš dlhú dobu a stále periférne vidíte z vozidla. Tým je podporená maximálna pozornosť pri šoférovaní. HUD displej je takmer priehľadný, aby zachoval výhľad, ale dobre zobrazí aj kompletné informácie na navigovanie vrátane mapy. Vie toho však ešte oveľa viac, stane sa vaším skutočným partnerom na cestách.

Kľúčové vlastnosti

  • Podávanie informácií s dôrazom na bezpečnosť
  • Priehľadový displej zachová výhľad z automobilu
  • Synchronizácia s funkciami telefónu a automobilu
  • Jednoduché ovládanie gestami a hlasom
  • Stály záznam vašej cesty IR kamerou

Rozšírenie telefónu

iSCOUT sa kompletne synchronizuje so smartfónom a jeho funkciami, takže sa stane vítaným sprostredkovateľom a bezpečne podá informácie pri jazde. Neustále môžete prijímať telefónne hovory, správy, notifikácie aj oznámenia rôznych služieb. Stačí obyčajné mávnutie rukou na príjem a odmietnutie hovoru. Pri navigácii budete mať k dispozícii priamo pred očami skutočnú dopravnú situáciu aj rýchlostné limity.

Rozšírenie automobilu

V automobile určite oceníte zabudovanú kameru s nočným videním (IR), takže bude vaša cesta stále pod dozorom, navyše budete mať svedka v prípade nehody. Spolupracuje tiež s palubnými systémami vozidla, vďaka čomu postráži napríklad aj zmenu pruhov, slepý uhol, rýchlosť, hladinu paliva a iné informácie dôležité pre jazdu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre iSCOUT Platinum
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iSCOUT Platinum . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iSCOUT Platinum. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iSCOUT Platinum. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iSCOUT - Platinum.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií