Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

iSmartAlarm SPOT kamera

Zobraziť katalóg
iSmartAlarm SPOT kamera
3,5 2 hodnotení
bezpečnostná, HD rozlíšenie, nočné videnie, časozberné video, WiFi, micro SD, microUSB, zorný uhol 130 °, integrovaný mikrofón a reproduktor, pohybový senzor
Kód:  EAIS010a1 Produktové číslo:  ISA-ISC5

iSmartAlarm SPOT kamera

iSmartAlarm Spot je bezpečnostná kamera s mnohými inovatívnymi funkciami a netradičným prevedením, aj preto sa radí medzi špičku v šikovnom zabezpečení domácnosti. Táto kamera vám umožní sledovať HD obraz odkiaľkoľvek zo sveta či obojsmerne komunikovať. Medzi funkciami nájdete súvislé nahrávanie až niekoľko desiatok dní v kuse alebo tiež časozberná, pomocou ktorého si ľahko zrekapitulujete celý deň v niekoľkých sekundách. Samozrejmosťou je potom upozornenie na podozrivé pohyby či zvuky, dokonca vás upozorní na varovné signály detektorov dymu a CO.

 

 

Kľúčové vlastnosti

  • Záznam v HD rozlíšení
  • Uhol záberu kamery 130 °
  • Režim nočného videnia s aktívnym IR prisvietením
  • Integrovaný mikrofón a reproduktor na obojsmernú komunikáciu
  • Pohybový a zvukový senzor s nastaviteľnou citlivosťou
  • Funkcia časozberná s prednastavenými režimami

 

 

Jednoduchá inštalácia svojpomocne

Vďaka flexibilnej magnetickej základni umiestnite kameru takmer kamkoľvek. Stačí dodávanú kovovú podložku priskrutkovať na napr. na stenu alebo na poličku a kameru s magnetickou základňou už len nasadíte. Ak budete kameru pripevňovať na niečo kovové nemusíte už montovať kovovú podložku. Vždy ju budete môcť nastaviť tak, že bude nenápadná až neviditeľná pre potencionálneho páchateľa. iSmartAlarm Spot je vhodná ako na samostatné používanie, tak aj integráciu do systému iSmartAlarm. 

Po úspešnom pripojení vás bude čakať len zapojenie kamery pomocou napájacieho USB kábla s dĺžkou 1,83 metra. Pre správnu funkčnosť bude ešte potreba WiFi sieť s rýchlosťou uploadu aspoň 1 Mbps a bezplatná mobilná aplikácia iSmartAlarm, ktorú možno stiahnuť pre mobilné zariadenia s iOS a Android. Aplikácia umožňuje všetky nastavenia kamery, vytváranie inteligentného bezpečnostného systému iSmartAlarm či pridávanie ďalších používateľov. Celú inštaláciu zvládnete za 3 minúty.

Obraz s výbornými parametrami

Iste vás bude tiež zaujímať kvalita obrazu. Táto bezpečnostná kamera pokryje 130 ° uhol, v kombinácii s vhodným umiestnením tak pokryjete väčšinu plochy miestnosti. Pripojením do WiFi siete je možné vysielať živý prenos s nízkou latenciou v rozlíšení 1280 × 720 pixelov. Prenos môžete sledovať z akéhokoľvek zariadenia a miesta na svete. V prípade nižšej rýchlosti pripojenia je možnosť znížiť rozlíšenie kamery na 600P alebo 240p. 

Iste oceníte aj štvornásobný zoom, vďaka ktorému si pohodlne priblížite vzdialenejšie kúty miestnosti. Samozrejmosťou je nočné videnie s prisvietením infračervenými diódami, čo je zárukou viditeľnosti až do 9 metrov. Bezpečnosť je vždy na prvom mieste, preto prenos je šifrovaný a prechádza cez cloud výrobcu. Nemusíte sa tak báť zneužitia vášho prenosu alebo nahrávok.

Nič vám neunikne

Integrovaný senzor pohybu s dosahom až 6 metrov v kombinácii so zvukovým senzorom sa postarajú o bezpečnosť stráženého objektu. Citlivosť môžete nastaviť v troch úrovniach - možno tak ľahko eliminovať plané poplachy spôsobené domácimi miláčikmi. V prípade, že je zaznamenaný pohyb alebo ruch, spustí sa automatické nahrávanie obrazu a na váš mobilný telefón bude odoslané upozornenie. Na základe toho si záznam prehliadnete a situáciu vyhodnotíme. Z vyhotovených záznamov možno tiež zhotovovať statické snímky. Upozornenie na váš mobilný telefón dorazí aj v prípade detekovania zvuku typického pre čidla CO a dymu.

Až 90 dní záznamu

Záznam sa ukladá na pamäťovú kartu microSD (nie je súčasťou balenia), ktorú vložíte priamo do slotu v kamere. Možno použiť kartu s veľkosťou až 64 GB, na ktorú sa tak vojde 10 dní záznamu v rozlíšení 720p, 30 dní v rozlíšení 600P a až 90 dní v 240p. Pri zaplnení karty sa začnú premazávať najstaršie záznamy - nedôjde teda k ukončeniu nahrávania. Záznamy sú rozdelené do minútových klipov v zložkách po hodinách a dňoch. Záznamy môžete prezerať aj v počítači po vložení karty do čítačky.

Výhodou kamery iSmartAlarm Spot je možnosť obojsmernej komunikácie. Kamera obsahuje totiž ako mikrofón, tak i reproduktor. Na diaľku tak môžete hovoriť s členmi rodiny alebo upokojovať domácich miláčikov. 

Obsah balenia:

  • 1× Spot
  • 1× napájací adaptér
  • 1× napájací USB kábel
  • 1× resetovací špendlík
  • Sada hmoždiniek a skrutiek pre montáž (4 + 4)
  • Kovová základňa na inštaláciu na stenu

Doplňujúce informácie:

WiFi:
802.11 b / g / n 2,4 GHz

Digitálny zoom:


Potrebná rýchlosť uploadu:
min. 1 Mbps

Porty:
1× USB A
1× micro USB

Napájanie:
5 V (1 A)

Prevádzková teplota:
0 °C až 40 °C

Senzor:
1/3 "CMOS

Prevádzková vlhkosť:
90 % pri 40 °C

Rozmery:
50 × 50 × 56 mm

Dĺžka napájacieho kábla:
1,83 m

Hmotnosť:
100 g

 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Poznámka:
» Všetko príslušenstvo pre domáce alarmy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli tato kamera musí být připojena k elektrické síti nebo zda-li se pouze nabíjí jako např. mobilní telefon. Děkuji za odpověď.

osobne nedoporucuji ta sama xiaomi verze xiaomi xiaofang stejneho vzhledu a 1080 rozliseni se prodava za 550kc..takze tento bastl je totalne predrazeny..

Dobrý den potřeboval bych poradit,..kamera byla doručena bez CZ návodu,..stáhl jsem si pro telefon aplikaci nainstaloval,..kamera se zkontaktuje s wifi sítí v domácnosti,.ale nedokáže se zkontaktovat s telefonem ,.máte nějaký podrobnější návod k tomu jak nastavit a synchronizovat aplikaci s kamerou aby byla funkční ,..děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaké micro sd karty do této kamery patří? Zkoušel jsem tři různé, a vždy mi aplikace v telefonu oznámila, že tato karta není podporována. Děláme něco špatně, nebo může být závada na přístroji?

Prosím vás dajú sa vymazávať videonahrávky.Ak áno ako?Ďakujem

Potrebuje to Wifi k chodu ? alebo funguje aj ako Wifi hotspot pre nastavenia.... ?

Dobry den , zakoupil jsem si tuto kameru, vsechny vlastnosti jsou skvele !! Nemuzu si vynachvalit, az na jednu vec na kterou nemohu prijit. Piste v pisku ze kamera na 64gb kartu zvladne 10 dni zaznamu , ale prakticky je to nemozne , protoze kdyz kameru nastavim , aby nahravala den vkuse nevejde se ani den na tuto kartu

Môžete mi prosím povedať aký je rozdiel medzi touto kamerou a xiaomi smart 1080p? Ďakujem.

Dobrý den, když bude kamera odcizena, je možné prohlédnout si záznam před odcizením? Resp. zda je ukládán např. na Claudu, nebo zda je záznam pouze naa SD kartě v kameře. Děkuji

Diskusia a poradňa k iSmartAlarm SPOT kamera
Príslušenstvo pre iSmartAlarm SPOT kamera Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iSmartAlarm SPOT kamera. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iSmartAlarm SPOT Kamera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iSmartAlarm SPOT Kamera. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iSmartAlarm SPOT kamera.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií