Rapture AD homeoffice

J5 create Adapter JCH471

Zobraziť katalóg
J5 create Adapter JCH471
5 3 hodnotení
Redukcia – USB 3.0 Type-C na GLAN a 3x USB 3.0
Kód:  CRE204j3 Produktové číslo:  JCH471 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

J5 create Adapter JCH471 Predaj skončil

J5 create Adapter JCH471

Používate často svoj notebook, ale bohužiaľ trpí nedostatkom konektorov? Problém vyriešite týmto praktickým vreckovým multiadaptérom. Tento skvelý hub disponuje kompaktnými rozmermi a nízkou hmotnosťou, takže ho môžete so sebou nosiť, kam sa vám len zapáči. Po pripojení k notebooku cez symetrické rozhranie USB-C budete mať ihneď k dispozícii tri porty USB 3.0 a dokonca aj sieťový Gigabitový LAN port (RJ 45). USB podporujú samozrejme aj staršiu verziu USB 2.0 a vy si tak môžete notebook rozšíriť napríklad o externý pevný disk, mechaniku, klávesnicu či iné kompatibilné zariadenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Skvelý multiadaptér za prijateľnú cenu
  • kompaktné rozmery
  • jedinečné rozšírenie USB a LAN portov
  • jednoduché pripojenie cez jediný USB-C kábel

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je produkt kompatibilny s Macbook Pro 15" 2017? Dakujem

Dobrý den chtěl bych se zeptat zda by taková redukce fungovala s telefonem (huawei p9). Pokud ano budu rád pokud mi nějakou doporučite

Diskusia a poradňa k J5 create Adapter JCH471
Príslušenstvo pre J5 create Adapter JCH471 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si j5 create Adapter JCH471. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte j5create Adapter JCH471. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte j5create Adapter JCH471. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: J5 create Adapter JCH471.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií