Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

JABRA Easy Talk

Zobraziť katalóg
JABRA Easy Talk
4,5 74 hodnotení
Handsfree bluetooth pre mob. tel., až 6 hodín hovoru, čierne
16,43 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  JQ445p1 Produktové číslo:  100-92200000-60

JABRA Easy Talk

JABRA Easy Talk je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Perfektne spracovaný bluetooth headset JABRA Easy Talk vám zaručí vysoký štandard komfortu aj pri celodennom používaní a to aj za veľmi nízku cenu. Dokáže eliminovať rušenie od vetra i okolitého hluku a vďaka tomu zaisťuje maximálne zreteľnú konverzáciu ako aj perfektné snímanie hlasu so starostlivo umiestneným mikrofónom a DSP technológiou.

JABRA Easy Talk môžete spárovať až s dvoma zariadeniami, pričom s nimi môžete byť v spojení súčasne. Pri volaní vie automaticky nastavovať hlasitosť a jeho pripojenie je veľmi jednoduché. Zariadenie vydá po pripojení na mobilný telefón, počítač, GPS alebo iné zariadenie s technológiou bluetooth tón a výstražný tón pri upozornení na slabú batériu. S integrovanou batériou budete môcť telefonovať až 6 hodín alebo byť pripravení 8 dní v pohotovostnom režime.

Parametre a špecifikácia:

Základné:
bluetooth verzie 2.1+ EDR
Podporované bluetooth profily: Hands-Free Profile (v1.5), Headset Profile
Podporované režimy: EDR, eSCO
Prevádzkový rozsah: 10 metrov
Maximálny počet spárovaných zariadení: maximálne 2 spojenie v jeden okamih

Funkcie (niektoré sú závislé od pripojeného zariadenia):
Prijatie hovoru, ukončenie hovoru, odmietnutie hovoru, hlasové vytáčanie, posledné volané číslo, ovládanie hlasitosti, indikátor stavu batérie a bluetooth spojenia na displeji, 2 hlasové upozornenia (indikácia slabej batérie), doba nabíjania 2 hodiny

Napájanie:
Doba hovoru: až 6 hodín
Pohotovostná doba: až 8 dní
Nabíjací konektor microUSB / B typ
AC zdroj: 100-240 V / 50-60 Hz

Hmotnosť:
8 gramov

Rozmery:
54 x 17 x 24 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den koupila jsem si toto zařízení a po dvou dnech mi přestalo fungovat. Nejdřív jsem slyšela jen hudbu z přehrávače, ale hovory nesly vůbec uskutečnit. Zkusila jsem znovu naparovat i restartovat tel, nejdříve mi Jabra odmítla párování a teď už mi těl zařízení vůbec nenajde. Co s tím?? Děkuji

Pojde parovat s nokiou 422?? Ďakujem

Půjde spárovat s iphone 6??

Dobrý den, koupil jsem jabra easy talk, vše ok, perfektní zařízení, pouze cca u každého druhého hovoru mě po chvíli hovoru přestane slyšet druhá strana - jakoby se odpojí mokrofon, já slyším jak hulákají halo halo ale mě neslyší. Je možné to nějak nastavit, nebo jde poruchu a je nutné reklamovat? Díky.

Príslušenstvo pre JABRA Easy Talk
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií