Vyhraj lístky na EURO 2024

JABRA Sport Pulse Special Edition

Zobraziť katalóg
JABRA Sport Pulse Special Edition
4,5 8 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá Premium Wireless Stereo sound (A2DP), Ultra Light, Fitness Level, Integrovaný Training Management s aplikáciou Jabra Sportlife, Monitor srdcového tepu, Bluetooth 4.0, špeciálna ušná pena na stíšenie hluku
Kód:  JAB1111a1c Produktové číslo:  100-96100010-60 Stránky výrobcu

JABRA Sport Pulse Special Edition

Sofistikovaná monitorovacia technológia meria tep s preukázateľnou klinickou presnosťou. Pri cvičení oceníte bezdrôtovú voľnosť a splnenie noriem americkej armády ohľadom ochrany pred dažďom, nárazom a prachom. Nažhavte sa počúvaním obľúbených skladieb a vyrazte. Bezdrôtové slúchadlá Jabra Sport Pulse padnú natoľko perfektne, že ich skrátka nevytrúsite.


vypnuté
JABRA Sport Pulse Special Edition

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné počúvanie s monitorom tepu a VO2 Max
  • Plánujte, sledujte a vyhodnocujte svoju výkonnosť
  • Pripájajú sa pomocou bluetooth a nabíjajú sa cez USB
  • Prehrávanie po dobu až 5 hodín
  • Vždy bezpečne na svojom mieste (prispôsobiteľné)
  • Mikrofón a ovládanie pre hovory

Športová aplikácia Jabra

Vďaka aplikácii Jabra Sport Life budete vždy trénovať v správnej zóne tepovej frekvencie. Aplikácia vás bude v určitých časových a vzdialenostných intervaloch informovať funkciou audio tréning. Postupným zberom dát získate najrôznejšie štatistiky postupu (čas, rýchlosť, vzdialenosť, kalórie, maximálnu a priemernú tepovú frekvenciu ...). Svoju trasu môžete sledovať na mape s názorným vyobrazením zón tepových frekvencií.

vypnuté
JABRA Sport Pulse Special Edition

vypnuté
JABRA Sport Pulse Special Edition

Zmeria úroveň kondície

Pre hlboký náhľad do celkovej kondície využite tri pokročilé fitness testy. Pri Rockport teste sa meria max. úroveň VO2, čo predstavuje presný objem kyslíka, ktorý možno spotrebovať počas cvičenia. Ortostatický srdcový test monitoruje aktuálny stav a pomôže vám pochopiť, ak ste vyčerpaný alebo v strese. Test pokojovej tepovej frekvencie vás bližšie zoznámi so základnou fyzickou kondíciou.


Obsah balenia

  • Ochranný vak
  • Penové koncovky Comply (3 veľkosti)
  • Gélové nástavce Jabra (3 veľkosti)
  • Gumový kábel USB

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
94 dB/mW Hotovo!
Hmotnosť
16 g Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Zvuk

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
94 dB/mW Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
16 g Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je u rozbaleného zboží záruka kompletnosti dodávky? Není to zde uvedeno (nebo jsem to alespoň nenašel). Pokud by chyběly například nástavce do uší, tak je to dost zásadní informace. Děkuji.

Dobrý den, kde mohu zakoupit náhradní pěnové koncovky do těchto sluchátek? Dle stránek Odkaz do neznáma by jste je měli mít, ale nenašel jsem. Díky za odpověď

Rád bych se zeptal zda někdo nezkoušel kompatibilitu monitoru tepu s jinými aplikacemi, jako například Runtastic, Endomondo, a podobně. Díky.

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi těmito sluchátky a sluchátky JABRA Sport PULSE Wireless??

Diskusia a poradňa k JABRA Sport Pulse Special Edition
Príslušenstvo pre JABRA Sport Pulse Special Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jabra Sport Pulse Special Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JABRA Sport Pulse Special Edition.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií