Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

JABRA Stealth UC

Zobraziť katalóg
JABRA Stealth UC
5 3 hodnotení
Handsfree bluetooth 4.0 pre mob. tel., NFC, hlasové volanie, až 6 hodín hovoru, možnosť pripojenia k PC, technológia Noise Blackout na potlačenie šumu, certifikácia MS Skype for Business
Kód:  JAB7600a1a Produktové číslo:  5578-230-309 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JABRA Stealth UC

Malé, ľahké, nenápadné a s dôrazom na najmodernejšie technológie. Práve týmito vlastnosťami sa vyznačuje toto elegantné, takmer nepostrehnuteľné monourálné handsfree, ktoré vám poskytne dokonale čisté spojenie. Vychutnajte si tak maximálny pocit slobody pri vybavovaní telefonických hovorov.

Kľúčové vlastnosti

  • Miniatúrne rozmery zabezpečujúce jeho nenápadnosť
  • Tlačidlo vyhradené na aktiváciu spojenia s  asistentmi Androidu a iOS
  • Duálny mikrofóny na odstránenie šumu pri volaní
  • Prenos zvuku v HD rozlíšení
  • Funkčný mobilný dosah je 10 m
  • V pohotovostnom režime vydrží až 10 dní

Nenápadný spoločník

Vďaka náhlavnej súprave JABRA Stealth k vašim ušiam doputuje ten najkvalitnejší zvuk s vysokým rozlíšením, o ktorého krištáľovú čistotu sa postará technológia Noise Blackout. Špičkovú kvalitu prenosu vášho hlasu bez šumu v pozadí zaisťujú duálne mikrofóny. S absolútne minimalistickými rozmermi handsfree si sotva všimnete, že vôbec máte niečo na uchu. Jednoducho spárujte náhlavnú súpravu s inteligentným telefónom pomocou NFC alebo bluetooth 4.0, telefón nechajte vo vrecku a pustite sa do telefonovania. Handsfree disponuje celkom tromi tlačidlami. Na prijímanie a kladenie hovorov slúži tlačidlo umiestnené pod logom firmy Jabra, druhé tlačidlo využijete k aktivácii spojení s asistentmi Google Now alebo Siri. V prípade, že si budete chcieť od neustálych telefonátov oddýchnuť, nájdete tlačidlo na vypnutie na vnútornej strane handsfree.

Súčasťou balenia sú aj gélové nadstavce a závesy na ucho, s ktorými sa môžete tešiť na dokonale pohodlné usadenie náhlavnej súpravy.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, pokud mi někdo volá a jsem v hlučném prostředí, nebo mluvím s někým fyzicky, hovor se mým hlasem automaticky přijme. Jak toto deaktivuji?

Dobrý den, nedaří se spojit přes NFC se Samsungem galaxy S6.Můžete mi poradit? Děkuji

Diskusia a poradňa k JABRA Stealth UC
Príslušenstvo pre JABRA Stealth UC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jabra Stealth UC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JABRA Stealth UC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JABRA Stealth UC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JABRA UC Stealth.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií