Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

JAMO SB 36 čierny

Zobraziť katalóg
JAMO SB 36 čierny
SoundBar – 2.1 kanálový, 110W, integrovaný subwoofer, Dolby Audio, Bluetooth, optický vstup, 3.5mm jack vstup, RCA výstup, diaľkové ovládanie, možnosť montáže na stenu
Kód:  JB331a Produktové číslo:  SB36B

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JAMO SB 36 čierny

Chcete vylepšiť zvuk vášho televízora, ale stále nemôžete prísť ako na to? Tak práve vám výrobca Jamo prináša riešenie v podobe elegantného soundbaru. Zvuková lišta STUDIO SB 36 je vďaka zabudovanému integrovanému subwooferu navrhnutá tak, aby bez problémov behom niekoľkých minút vylepšila zvuk vášho televízora. U tohto výrobku sa navyše nemusíte báť, že by vám výraznejšie prekážal či kazil interiér miestnosti. Prístroj meria na výšku len 6,6 cm, takže sa bez problémov zmestí pod väčšinu televízorov. Ovládanie je zabezpečené prostredníctvom bezdrôtového diaľkového ovládania. Sounbar Jamo SB 36 nie je však kompatibilný iba s televízormi, ale vďaka technológii Bluetooth skvele pracuje aj so všetkými smartphonmi, tabletmi či počítačmi. Veľkolepý zvuk si teda môžete užiť nielen pri sledovaní televízora, ale aj pri hraní hier či počúvaní hudby.

7 tipov, prečo si zaobstarať Soundbar Jamo SB 36

  • Jednoducho pripojiteľný soundbar vďaka optickému káblu a technológii Bluetooth
  • Optický digitálny a analógový audio vstup
  • Vstavaný dekodér od spoločnosti Dolby Laboratories
  • Duálne oválne basové reproduktory
  • Soundbar ponúka režim priestorového zvuku Virtual Surround
  • Kompatibilný tiež so všetkými zariadeniami podporujúcimi technológiu Bluetooth
  • Súčasťou balenia je aj bezdrôtový diaľkový ovládač

Vysoko kvalitný zvuk v elegantnom kabáte

Detailný silný zážitok z filmu ponúka Soundbar Jamo SB 36 prostredníctvom vstavaného dekodéra Dolby Audio. Ostré výšky sú zaistené vďaka duálnym 19 mm mäkkým kopulovým výškovým reproduktorom. Duálne 64 mm oválne basové reproduktory dopĺňajú zvuk o jasné vokály, dynamické soundtracky či pôsobivé basy. Navyše soundbar vytvára zdokonalený virtuálny priestorový zvuk vďaka technológii Virtual Surround. Neuveriteľný zvuk si tak môžete užiť v relatívne malom formáte.

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Ovládanie
Displej Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Ovládanie
Displej Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JAMO SB 36 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JAMO SB 36 černý.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií