PET Aplikace

Janome Sewist 725S

Zobraziť katalóg
Janome Sewist 725S
Šijací stroj overlockový steh, automatický navliekač nite, voľné rameno, navinutie cievky, šitie dvojitou ihlou, nastavenie dĺžky stehu, nastavenie šírky stehu a osvetlenie, automatické navliekanie nite, počet programov na šitie: 23, počet druhov stehov: 25, druh stehov: dekoratívny, dĺžka stehov 4mm, šírka stehov 5mm
Super cena
388,45 € Ušetríte 12,45 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 60 mesiacov Kód:  JANSC702 Produktové číslo:  1059228
Janome Sewist 725S 388,45 € Momentálne nedostupné

Janome Sewist 725S

Šijací stroj Janome Sewist 725S je ideálnou voľbou pre rekreačné aj profesionálne využitie. Ponúka celkom 25 programov, medzi ktorými nechýbajú základné stehy, elastické, overlockové, plastické vyšívacie či ozdobné. Stroj je vybavený horizontálnym rotačným chapačom, ktorý zabraňuje vyskočeniu aj zaseknutiu nite, aj LED osvetlením, vďaka ktorému na prácu skvele uvidíte. Robustná kovová konštrukcia zaisťuje veľmi tichý chod aj jeho dlhú životnosť. Pomocou rýchloupínacieho systému Matic veľmi jednoducho vymeníte šijaciu pätku, zatiaľ čo voľné rameno umožňuje ľahké šitie rukávov a nohavíc. Stroj ponúka tiež plynulú reguláciu dĺžky stehu na 4 mm a šírky na 5 mm, rovnako ako poloautomatické šitie gombíkovej dierky a automatický navliekač nite.

Kľúčové vlastnosti šijacieho stroja Janome Sewist 725S

  • Šijací stroj ideálny pre začiatočníkov
  • S celkom 25 programami
  • Ponúka stehy základné, elastické, overlockové, plastické vyšívacie či ozdobné
  • S horizontálnym rotačným chapačom
  • LED osvetlenie pracovnej plochy
  • Veľmi jednoduchá výmena šijacej pätky
  • Voľné rameno na jednoduché šitie nohavíc aj rukávov
  • S plynulou reguláciou dĺžky stehu na 4 mm a šírky na 5 mm
  • S automatickým navliekačom nite
  • Možnosť šitia 2-ihlou pre efektívne ozdobné šitie
  • Extra silný vpich ihly
  • S plynulou reguláciou rýchlosti
  • Janome Sewist 725S s praktickou schránkou na príslušenstvo
  • Extra vysoký zdvih pätky umožňujúci vkladanie aj vysokých vrstiev látky
  • Páčka spätného šitia pre zapošitie na okraji látky
  • Manuálne nastavenie prítlaku pätky
  • Farebné vyhotovenie: biele
  • Výrobca poskytuje záruku 5 rokov

S plynulou reguláciou rýchlosti

Manuálne si môžete nastaviť napätie nite a samozrejmosťou je aj možnosť šitia 2-ihlou na efektívne ozdobné šitie či skracovanie oblečenia. Aby vám šijací stroj čo najviac uľahčil prácu, disponuje extra silným vpichom ihly. Nechýba ani plynulá regulácia rýchlosti, vďaka ktorej možno šiť veľmi pomaly alebo postupne rýchlosť zvyšovať na maximum. Šijací stroj je vybavený aj praktickou schránkou, do tej pohodlne uschováte všetko príslušenstvo. Priehľadný kryt chapača potom zaistí dokonalý prehľad o množstve spodnej nite na cievke, a to kedykoľvek počas šitia.

Janome Sewist 725S prešije až 10 vrstiev džínsoviny

Stroj umožňuje manuálne nastavenie prítlaku pätky, pomocou ktorého nastavíte tlak na materiál podľa okamžitej potreby. Vďaka extra vysokému zdvihu pätky môžete pohodlne vkladať aj vysoké vrstvy látky. Tie pritom prešijete veľmi ľahko, k čomu prispejú veľkoplošné zúbky podávača spolu s výkonným motorom. Stroj je opatrený tiež páčkou spätného šitia na zapošitie na okraji látky a možnosťou jednoduchého prešívania gombíkov. Janome Sewist 725S tak ponúka skutočne všetko, čo potrebujete na príležitostné aj každodenné šitie.

Rozmery:
39 × 28 × 18 cm

Hmotnosť:
6,45 kg


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Funkcie
Overlockový steh, Automatický navliekač nite, Voľné rameno, Navinutie cievky, Šitie dvojitou ihlou, Nastavenie dĺžky stehu, Nastavenie šírky stehu, Osvetlenie Hotovo!
Počet druhov stehov
25 Hotovo!
Počet šijacích programov
23 Hotovo!
Druhy stehov
Dekoratívny Hotovo!
Dĺžka stehov
4 mm Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Overlockový steh, Automatický navliekač nite, Voľné rameno, Navinutie cievky, Šitie dvojitou ihlou, Nastavenie dĺžky stehu, Nastavenie šírky stehu, Osvetlenie Hotovo!

Vlastnosti

Počet druhov stehov
25 Hotovo!
Počet šijacích programov
23 Hotovo!
Druhy stehov
Dekoratívny Hotovo!
Dĺžka stehov
4 mm Hotovo!
Šírka stehov
5 mm Hotovo!
Navliekanie nite
Automatické Hotovo!
Gombíková dierka
Automatická jednokroková Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky šijacie stroje

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád nakupuji předně u Vás. U tohoto výrobku, ale ostatní prodejci nabízejí 5 let záruku. Je to pouze chyba v popisu? Rozdíl 3 let záruky za stejnou cenu, je podstatný rozdíl. Doufám, že je to opravdu chyba, rád bych zůstal věrný svému oblíbenému prodejci. Děkuji za odpověd.

Diskusia a poradňa k Janome Sewist 725S
Príslušenstvo pre Janome Sewist 725S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Janome Sewist 725S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Janome Sewist 725S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Janome Sewist 725S.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií