Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Subwoofery – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
SONY
(1)
V tejto kategórii nájdete výhodné subwoofery. Cenových hitov v kategórii subwoofery máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší subwoofery? Potom sa pozrite do kategórie lacné subwoofery.
1 položka
5,0
Sony SA-SW5
Subwoofer - aktívny, bezdrôtový, výkon 300 W
Zľavnené -13 %
698,90 € 799 €
Na objednávku – termín upresníme 3 ks
Očakávame 15. 4. 2024
Objednávací kód: GS476f43d5

Subwoofery – cenové bomby, akcie

audioAko začať s HiFi audiom? HiFi audio nemusí byť výsada majiteľov najdrahších komponentov. Cesta k nemu, resp. ku zvuku v skvelej kvalite, nemusí byť zas až taká zložitá. Ako začať s HiFi audiom?
Spoločnosť Niceboy predstavila nový prenosný Bluetooth reproduktor Niceboy RAZE Radion 4. Je pokračovaním série RAZE a je zaujímavý tým, že umožňuje príjem rádia. Čo ešte dokáže?
Na veľtrhu CES 2022 sa opäť predstavil rad audio noviniek a nových technológií naprieč celým spektrom produktov. Na svoje si prišli milovníci priestorového zvuku, herných headsetov aj prenosných reproduktorov. Na čo sa môžete v priebehu roka tešiť?
philips Cashback Philips: kúpte si televízor a soundbar dostanete zadarmo Kúpte si kombináciu nového televízora a soundbaru Philips, nákup zaregistrujte a my vám kúpnu cenu soundbaru vrátime. Ako na to?
Láska k hudbe, nadšenie pre tanec a zmysel pre dizajn. To sú základné prvky, ktoré stáli pri zrode novej série párty reproduktorov Panasonic. Ponúkajú skvelý zvuk, hutné basy, podsvietenie aj možnosť ľahkého prevážania vďaka kompaktným rozmerom. Nech večierok začne!
Gramofóny sa opäť dostávajú do módy. A hudobníci svoje albumy čoraz viac vydávajú tiež na vinylových platniach. Chcete aj vy svoju hudobnú zbierku obohatiť nejakou tou vinylovou platňou? Poradíme vám ako vybrať gramofón. V nasledujúcom článku si preberieme jednotlivé...
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií